Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Пуснахте ли си пакета Диема Екстра при вашият тв доставчик?
и по 1 лев на година да е пак няма да им дам пари
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Re: Диема Спорт ХД - стрийм?
ChelseaFUN написа:blanco написа:Виваком ми ги пуснаха без никакви договори. Стига писахте глупости. Излиза вярна приказката, че българина скача яростно, само когато му бръкнат в джоба.
Ами на мен не ми бачка канала. Само черен екран показва...
Това е в солидарност срещу расистките изпълнения на челсистите преди три дена

Аз съм на един оператор с NERON и си имам картина, но не представлява интерес за мен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
batmanlevski написа:и по 1 лев на година да е пак няма да им дам пари
Всеки има право на мнение и избор.Аз пък бих плащал и за други спортни канали (например ако от БТВ направят ШЛ,ЛЕ и Калчото платени).Факт.
- Megatron_69
- Контакти:
sandi74 написа:batmanlevski написа:и по 1 лев на година да е пак няма да им дам пари
Всеки има право на мнение и избор.Аз пък бих плащал и за други спортни канали (например ако от БТВ направят ШЛ,ЛЕ и Калчото платени).Факт.
ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА.....

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Е, зрелището Черно Море- Горна Оряховица и "Левски" - Хасково отвсякъде си "заслужават" 4-те лева и HD излъчването! Довечера абонатите на канала ще възклицават от възхита по Ман. Сити - Нюкасъл... и след това почивка до другия уикенд! През времето до следващия уикенд, доволният абонат ще може да се наслади на най-различни повторения на вече давани по Nova Sport "спектакли"!
Да ви е честит новият канал! Тази година един канал, а догодина два-три такива! Това се казва телеф..., а телевизионна революция!!!

Да ви е честит новият канал! Тази година един канал, а догодина два-три такива! Това се казва телеф..., а телевизионна революция!!!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Всеки, сам избира как да е нещастен, другарю Санди 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sandi74 написа:Всеки има право на мнение и избор.Аз пък бих плащал и за други спортни канали (например ако от БТВ направят ШЛ,ЛЕ и Калчото платени).Факт.
Не ако, като. Иначе не, не съм го пуснал и нямам желание.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
CSKA 78 написа:Е, зрелището Черно Море- Горна Оряховица и "Левски" - Хасково отвсякъде си "заслужават" 4-те лева и HD излъчването! Довечера абонатите на канала ще възклицават от възхита по Ман. Сити - Нюкасъл... и след това почивка до другия уикенд! През времето до следващия уикенд, доволният абонат ще може да се наслади на най-различни повторения на вече давани по Nova Sport "спектакли"!
Да ви е честит новият канал! Тази година един канал, а догодина два-три такива! Това се казва телеф..., а телевизионна революция!!!![]()
Ще направят платени други канали, ама друг път. Тук имат оправдание, защото предават най-гледаните спортни събития - А група и ВЛ. Аз лично платих, ще дават и НБА, европейското, не рядко и вземат правата за интересни спортни събития. Тенис на маса, Дартс и други.Сумата не е голяма, а и HD формата е съвсем друга работа.
Тия маймуняци много грубо започнаха - дори операторите не могат да реагират.
Поне с някаква зарибявка да бяха започнали. Келешо-аматьори....Не могат да осигурят съботен мач в 17.00 тръгнали нови територии да превземат. Анатема!
Поне с някаква зарибявка да бяха започнали. Келешо-аматьори....Не могат да осигурят съботен мач в 17.00 тръгнали нови територии да превземат. Анатема!