Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот blanco » 21 фев 2015 16:15

percival написа:
blanco написа:
percival написа:
blanco написа:Виваком ми ги пуснаха без никакви договори. Стига писахте глупости. Излиза вярна приказката, че българина скача яростно, само когато му бръкнат в джоба.

Като например, че трябва да плащаш пакета докато ти е договора ? Като например ,че ще го плащаш и лятото ,когато няма нищо ? Вярно без никакви уловки е !

Договора ми е изтекъл отдавна и не съм го подновил, просто си добавих пакета на Диема без проблем през оператор и лятото ако искам, мога да го махна. ;)

Хайде няма нужда от лъжи ,ако ти е изтекъл договора до сега да си го подновил 5 пъти.Със сигурност си бил на някакъв пакет или промоция ,при която като ти изтече договора цената става весела ! Не на мене тия ,стефчо !

И защо задължително трябва да съм го подновил? Не ми вярвай имаш право, но след като ми изтече договора параметрите останаха същите.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 21 фев 2015 16:19

Вярвам ти е бланко ,как да не ,хич не съм запознат със системата :) Няма такова животно,промоция или пакет да остане на същата цена след договора от преди 1 година поне ,преди имаше ,ама сега тц !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 фев 2015 16:23

blanco написа:
percival написа:
blanco написа:
percival написа:
blanco написа:Виваком ми ги пуснаха без никакви договори. Стига писахте глупости. Излиза вярна приказката, че българина скача яростно, само когато му бръкнат в джоба.

Като например, че трябва да плащаш пакета докато ти е договора ? Като например ,че ще го плащаш и лятото ,когато няма нищо ? Вярно без никакви уловки е !

Договора ми е изтекъл отдавна и не съм го подновил, просто си добавих пакета на Диема без проблем през оператор и лятото ако искам, мога да го махна. ;)

Хайде няма нужда от лъжи ,ако ти е изтекъл договора до сега да си го подновил 5 пъти.Със сигурност си бил на някакъв пакет или промоция ,при която като ти изтече договора цената става весела ! Не на мене тия ,стефчо !

И защо задължително трябва да съм го подновил? Не ми вярвай имаш право, но след като ми изтече договора параметрите останаха същите.

Пич айде стига пиши глупостите си колко ти си умен, а другите балъци. Ако не можеш да схванеш тук основния проблем, който възмущава хората е не дали канала ще е платен или не, а за начина по който се прави. Не съм седнал да ти обяснявам аз как ще си реша този проблем и колко съм по-умен или по-хитър от другите. Решил съм го и ще бъда даже на кяр. Но това не е от значение. Яд ме е за наглостта на тези заради хора като чичо ми и др. възрастни фенове. Защото при тях нещата не опират до това да намерят там някакви 4 лв., а да ходят да се разправят, да преподписват договори и да ползват услуги, които реално не са им необходими. Защото ако не си обърнал внимание програмите са HD. Ако нямаш НD телевизор и особено НD приемник имаш проблем и решаването му няма да ти струва 4 лв. или айде да сме точни 12 лв. до края на сезона.

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 21 фев 2015 16:36

Мистри написа:Започнаха циганиите!
Правя опит да платя с карта в Гон ги , О изненада!
"Възникна грешка в работата на системата. Моля, свържете се със системния администратор" :o

Да пцуеш ли да се смееш ли...

С Epay няма проблеми.

yanke
Контакти:

Мнениеот yanke » 21 фев 2015 16:39

И аз съм на Виваком, но ми се наложи днес да ги активирам допълнително 2-та канала.
Искам да гледам мача на Левски от 17:00, но ми казаха, че каналите ще ги активират след 18:00...

Как така са ти ги активирали на теб вече?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2015 16:49

THE G.A.M.E написа:
Долно уйно написа:
Големия рев ще е някъде около 17:00 часа.

Големият рев не е защото мнозинството тук не искаме да си платим, а защото от "Нова Броудкастинг Груп", подходиха изключително аматьорски.
Едва преди няколко дни се реши канала да е платен, а забележи кога стартира - днес, когато са и 1-вите мачове за сезона.
Да, има оператори, които са подписали... Но то си остава за тяхна сметка.
За мен това бързане от страна на Нова, е чисто и просто защото искат да ударят кьоравото и да изнудят операторите, които от своя страна ще бъдат притиснати от феновете, да подпишат неизгодни, както за самите оператори договорки, така и за крайните ( феновете ) потребители.

Какво пречеше старта на новият канал, нека е платен, но да тръгне по-напред във времето, за да може операторите да си проучат нещата, заявки, ала-бала, там каквото е нужно, за да не се набутат.
Щото, те операторите и да се набутат, после ще си го избият на наш гръб.

И цялата дандания е, защото канала тръгва е деня на мачовете ...
Ако твърдиш, че това е нормално от страна на Нова. :roll:

+1

yanke
Контакти:

Мнениеот yanke » 21 фев 2015 16:53

НЕКА МАЧА ОТ 17:00 ДА СЕ ОТЛОЖИ СЪС 60 МИНУТИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ВСИЧКИ АБОНАТИ КАТО МЕН КОИТО ВЕЧЕ СА АКТИВИРАЛИ УСЛУГАТА,НО ТЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е АКТИВНА И НЯМА ДА БЪДЕ ДО 17:00 НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СТЕ КЪМ НЕТ1,ВИВАКОМ ИЛИ БЛИЗУ.

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 21 фев 2015 17:05

Последно може ли да се гледа някъде и има ли смисъл сега да пусна СМС?Баси и дебилите са тия телевизии...

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 21 фев 2015 17:06

Ами на мен не ми бачка канала. Само черен екран показва...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

sandi74

Пуснахте ли си пакета Диема Екстра при вашият тв доставчик?

Мнениеот sandi74 » 21 фев 2015 17:07

Като доказан телевизионен зрител и заслужил радио слушател аз го направих и съм доволен.Факт.Пакетът към момента се предлага от Близу и Виваком.Гледах зрелището на Тича а в момента съм вторачил блуждаещ поглед в бойкият тим на Хасково.От 19:30 започва Манчестър Сити-Нюкясъл.Честит да ни е новият спортен пакет и нека бъде зрелище. 8-) ;)

Върни се в “Свободна зона”