Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот gikahadji » 21 фев 2015 15:49

Долно уйно написа:
Warped написа:
Долно уйно написа:
CHE написа:ТИР с нужната апаратура едва ли е скъп от 2-3 наи много 4 мил.лв и щом те не искат да дадът тези пари по добре преустановяват съществуването

Един HD ПТС струва 10 милиона.

JimBeam вече го споделих назад в темата. На запад им струва около 50 лири да гледат футбол по ТВ, в България струва 1,5 лири.

Къде струва 50 лири? Във Франция за 35 евро на сезон гледаш 5 мача от Лига 1 сички от лига 2,по 5 мача от Англия и италия.И само за още 5 евро и почти всички мачове от НБА

На острова спортния пакет на Sky струва 46 лири и за другата медия (която също държи права) още 13 е равно на 59 лири на месец.
Ако си Тома неверни отвори официалния сайт и ще видиш цените.

Ами като сте тръгнали барабар Петко с мъжете да сравнявате, в Англия плащат и 145 лири годишен лиценз. Ние нали сме тарикати да вземат и на нас да ни вкарат едно тв лицензче, че да не сме по-тарикати от европейците. Да ви имам мислителите и сравненията! С кеф бих им дал и тройно и четворно повече, ако насреща получавам качествен телевизионен продукт(подчертавам телевизионен, не футболен, защото качеството на терените и футбола не зависят от телевизията, въпреки, че определено имат отношение при определяне на цената.) И тъй като трябва първо да си платя и едва след това да разбера какво е качеството на предлаганата услуга, благодаря, аз съм пас.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 фев 2015 15:49

1982 написа:
ivan56 написа:
Alexx написа:
ivan56 написа:Нашият най-голям проблем е ,че сме свикнали всичко да е на аванта.Било филми,музика,спорт.Ако можем да го дръпнем безплатно няма проблем.Проблема идва когато трябва да бръкнем в джоба. :lol:

Аванта ? Да не би сега да не плащам за телевизионни програми които почти не гледам ? Да не би да не си плащам да ходя кино? Да не би да не давам по 100 лв на месец за компютърни и видео игри ?

Значи нямаш проблем да си платиш 4 лв да гледаш А група.

Че досега нали пак си плащаше ??! Или Диема и Нова Спорт се излъчват безплатно, моля те, кажи откъде, та да си ги пусна и аз за без пари. :lol: :lol:

Аз не твърдя че Диема и Нова се излъчват безплатно.Ама сметни кво плащаш за тях.Имат пълното право да си направят платени канали след като са дали пари да излъчват мачовете.Който иска да гледа плаща,който не духа супата.Пазарна икономика.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 фев 2015 15:50

ivan56 написа:Нашият най-голям проблем е ,че сме свикнали всичко да е на аванта.Било филми,музика,спорт.Ако можем да го дръпнем безплатно няма проблем.Проблема идва когато трябва да бръкнем в джоба. :lol:

Каква аванта бре, зози.
Проблема е ,че само два оператора са се договорили.
Не се прави така-в последния момент.
Сега , за да гледам мачовете, трябва .
да платя на гонг.
И не знам какво ще получа.
Не са проблем 4 те лв. да се задавят дано, а това, че няма каналите, зози.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 фев 2015 15:50

CSKA 78 написа:
trokadero_ написа:Писах ти за МТЕЛ понеделник или вторник . Техните сметки и договори не ме интересуват . Важното е да мога да си гледам ;)

Лошо няма! Гледай си! Но гледай да не платиш гледането с лихвите! ;) :lol:

И какви лихви на 3,96 . Хайде стига сметкаджийски глупости :arrow:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 фев 2015 15:50

CHE написа:Проблемът е че няма стриимове в нета за Българското първенство за Англииското и всички други дори и за ШЛ и ЛЕ има достатъчно и не е проблем.

Това е главният проблем.Не са 4 лева :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 21 фев 2015 15:56

Виваком ми ги пуснаха без никакви договори. Стига писахте глупости. Излиза вярна приказката, че българина скача яростно, само когато му бръкнат в джоба.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 фев 2015 15:57

Добре де, нали и досега си имаха Нова спорт и по Диема пускаха и българското първенство. Сега пускат още два канала и стават четируи. С какво ще ги пълнят тези четири канала за да предизвикват зрителски интерес, един господ знае. Накрая ще стане така, че една и съща зрителска маса ще се разпредели на 4 вместо на 2 канала и само разходите ще им са по-големи. Дали дори няма да им падне гледаемостта, щото не всеки гледал досега Диема и Нова спорт ще си плати за новите канали 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 21 фев 2015 15:58

Типично по Български пакета Диема Екстра се пуска в събота сутринта часове преди първия мач който и ще бъде прехвърлен от Диема на Диема Спорт неможеше ли тоя пакет да се пусне седмица по -рано за да се види за какво иде реч те го пуснат в момент в който едва ли има и 10 % които ще са си го включили към абонамента
Последна промяна от Gary Shaw на 21 фев 2015 15:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 фев 2015 15:58

ivan56 написа:
1982 написа:
ivan56 написа:
Alexx написа:

Аванта ? Да не би сега да не плащам за телевизионни програми които почти не гледам ? Да не би да не си плащам да ходя кино? Да не би да не давам по 100 лв на месец за компютърни и видео игри ?

Значи нямаш проблем да си платиш 4 лв да гледаш А група.

Че досега нали пак си плащаше ??! Или Диема и Нова Спорт се излъчват безплатно, моля те, кажи откъде, та да си ги пусна и аз за без пари. :lol: :lol:

Аз не твърдя че Диема и Нова се излъчват безплатно.Ама сметни кво плащаш за тях.Имат пълното право да си направят платени канали след като са дали пари да излъчват мачовете.Който иска да гледа плаща,който не духа супата.Пазарна икономика.

Никой не оспорва правото на Нова да си правят и сто платени канала. Става въпрос за начина по който го правят и как трябва да се прави, че да не сгазиш законите :). Що като са толкова хитри не направят същото в родината си? Щото антимонополните и разните органи за защита на потребителите ще им скъсат задниците от санкции. Но у колонията може. Тук всичко е разрешено и несанкционирано. И винаги във вреда на потребителите

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 21 фев 2015 16:00

хем искат хората да ползват продукта, хем не искат да си плащат - уж са българи, а пък всъщност като циганите...
След 2-3 години, никой няма да си спомня, че едно време е мрънкал за 32-40лв на година за футбол в HD. А дядовците да се събират по 5 човека да го гледат и да влизат с по 80 стотинки на месец :)
1916

Върни се в “Свободна зона”