Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот Warped » 21 фев 2015 15:24

Долно уйно написа:
Warped написа:
Долно уйно написа:На острова спортния пакет на Sky струва 46 лири и за другата медия (която също държи права) още 13 е равно на 59 лири на месец.
Ако си Тома неверни отвори официалния сайт и ще видиш цените.

Прав си при англичните било скъпо ,при все ,че някой от канлите на скай спорт преди бяха свободни сега не знам.Обаче погледни в Швейцария примерно или Сащ ,за 25 долара на месец всичко най интересно от големите първенства и ШЛ и ЛЕ + баскетбол,колоездене и други
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 фев 2015 15:24

1982 написа:
ivan56 написа:
Балкански Орел написа:Пълнете джобовете на свинята, гела и перуката, после се чудете защо тъпаците стават по-богати, а свестните бедни.
Тия 4лв по-добре да ги дам на някой просяк.
Въпроса въобще не е в парите (макар, че и за А групичката са много 4 кинта).

И ако някой не е разбрал, от тия 4 лв минимум половината отиват директно в- ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД, ДОМУСЧИЕВ И ФИРМИТЕ МУ !

Тия 4 лв си отиват в Нова Груп,ама ти откъде да знаеш.По-лесно е да ръсиш глупости.

В тия 4 лева са калкулирани, освен изплащане на парите за БФС и клубовете, освен това печалба за посредника Домусчиев/Футбол Про Медия и печалба за Нова Робъринг Труп. Като, колкото повече балъци се накачат на кукичката, печалбата на алчниците ще расте, а клубовете нищо няма да видят повече от договореното.

Клубовете са се договорили за 5 милиона на сезон,колко ще вземе Нова това не ги интересува.Нова си плащат на Футбол Про Медия 30(която се явява посредник) милиона за 5 сезона и от там ако иска може и без пари или по 100 лв да иска.Така ги разбирам аз нещата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 фев 2015 15:28

Абе каквото и да си говорим, 4 лева не са пари, за които човек може да прави какъвто и да е проблем. Където не сме били, там не сме ги дали :) От друга страна обаче това си е около една трета от цената на пакета на цялата ми кабелна телевизия (70 програми) 8-) Та въпроса не е в парите, а за какво ги даваш всъщност. Ама аз съм доволен.Тъкмо ще се види колко струва нашето физкултурно първенство 8-) Само някои футболни шефове и величия да не останат изненадани, че никой не иска да ги гледа и че техните отборчета всъщност трябва да взимат много по-малко пари, отколкото те взимат, а за претенциите им да не говорим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 фев 2015 15:29

ivan56 написа:Клубовете са се договорили за 5 милиона на сезон,колко ще вземе Нова това не ги интересува.Нова си плащат на Футбол Про Медия 30(която се явява посредник) милиона за 5 сезона и от там ако иска може и без пари или по 100 лв да иска.Така ги разбирам аз нещата.

Ами те са си така 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 15:30

ivan56 написа:
Клубовете са се договорили за 5 милиона на сезон,колко ще вземе Нова това не ги интересува.Нова си плащат на Футбол Про Медия 30(която се явява посредник) милиона за 5 сезона и от там ако иска може и без пари или по 100 лв да иска.Така ги разбирам аз нещата.

Прибави 500 К или 1 млн повече за Футбол Медия Про от Нова ТВ, че Насо Дебелия трябва заплата да взема
Интериорни врати - Врати хармоника

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 21 фев 2015 15:30

Крайно време е българските мрънкала да почнат да си плащат за удоволствията.
За билет за мач от 5 евро им било скъпо , за мачове по ТV 2 евро им било скъпо , ама иначе всеки втори пишлигар с айфон.
В това отношение сме по-зле даже от шиптърите , за съжаление.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 21 фев 2015 15:31

Хареса ли ви първия платен мач? Когато пушачите дават пари за цигари пушенето всеки път им харесва. 80% от случаите мачовете от България няма да ни харесат. В ерата на цифровизацията не е трудно нова да си пуснат програмите на територията на цялата страна и да им платиш. Обаче те не са профисионаристи каквито твърдат и използват посредници, за да им излъчват програмите. Всезнайкото лав да ми обясни къде да си вкарам картата на телевизора, ако не съм със съвременен телевизор?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 фев 2015 15:33

Нашият най-голям проблем е ,че сме свикнали всичко да е на аванта.Било филми,музика,спорт.Ако можем да го дръпнем безплатно няма проблем.Проблема идва когато трябва да бръкнем в джоба. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 фев 2015 15:33

Станко, никой тук не се оплаква за тези 4 лв. Просто сме сигурни,че този канал ще има провал но няма да е само заради 4те лева.
Просто много хора няма да ги платят, защото само те в тяхното семейство гледат футбол и няма да тръгват да променят бюджета си заради риткотопковци.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 15:34

anker1878 написа:Крайно време е българските мрънкала да почнат да си плащат за удоволствията.
За билет за мач от 5 евро им било скъпо , за мачове по ТV 2 евро им било скъпо , ама иначе всеки втори пишлигар с айфон.
В това отношение сме по-зле даже от шиптърите , за съжаление.

То и досега се плащаше, Диема и Нова Спорт, по които вървяха почти всички мачове, не са безплатни канали, а си плащаш всеки месец пакет от програми, за да ги гледаш. Сега просто ти оскъпяват услугата с още 4 лева на месец.
Последна промяна от 1982 на 21 фев 2015 15:35, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”