Купа БГ 1/4 финал-Черно море-Локо (ГО)-21.02 от 13ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Купа БГ 1/4 финал-Черно море-Локо (ГО)-21.02 от 13ч.

Мнениеот sandi74 » 21 фев 2015 14:58

Честита победа.Голяма мъка беше този мач.В много моменти не се виждаше разлика между 8 -ия в А група и 2-ия в Б група.Слаба игра за Черно море.Днес за кой ли път не можахте да надскочите посредствените си футболни възможности.Все пак победата си е победа и победителите уж не трябва да ги съдят.Черно море има точно 0% (нула) процента шанс да спечели купата и малко под 0% шанс да издрапа до място в първата шестица.Факт. ;) Живи и здрави. ;)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 21 фев 2015 15:18

sandi74 написа:Честита победа.Голяма мъка беше този мач.В много моменти не се виждаше разлика между 8 -ия в А група и 2-ия в Б група.Слаба игра за Черно море.Днес за кой ли път не можахте да надскочите посредствените си футболни възможности.Все пак победата си е победа и победителите уж не трябва да ги съдят.Черно море има точно 0% (нула) процента шанс да спечели купата и малко под 0% шанс да издрапа до място в първата шестица.Факт. ;) Живи и здрави. ;)

Така е, друго си е в такива мачове съдиите да свирят всичко за теб и когато виждат колко си некадърен, решават да ти свирят дузпа с гарнитура от червен картон. Днес имаше поне 3 ситуации в наказателното на Локо ГО, в които ако играеше отборчето от Подуене, щеше да бъде отсъдена рано рано в мача - дузпичка.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 фев 2015 15:23

мача даваха ли го някъде по тв ???
ИзображениеИзображениеИзображение

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 21 фев 2015 15:24

ogrizko написа:мача даваха ли го някъде по тв ???

Diema Sport HD, който си го е пуснал или системата ''пей пър Домус вю'' в гонг.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 фев 2015 15:27

bez-nick написа:
ogrizko написа:мача даваха ли го някъде по тв ???

Diema Sport HD, който си го е пуснал или системата ''пей пър Домус вю'' в гонг.

ясно ...това обяснява защо връщам диемата и не мога да намеря мача ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 фев 2015 16:15

Нашите възможности, уважаемо Санди са такива, че да разковем без особено проблеми отборчета като Берое с 4 гола разлика ;).
Иначе - напълно нормален мач и игра за старт на полусезон. Очаквана слаба игра, очаквано подценяване на съперника. При липсата на Стенио видяхме колко слабо игра Паланков. Много грешки и на Златинов и Марчин, но както казах - нормално е за 1-ви мач, аз дори очаквах да е доста по-зле, например да паднем 0:1 и тука в истерични изблици 10%-ната олигофренска част на Варна с мургава кожа да обяснява как отпадаме за Купата и т.н.....Впрочем - това долно племе с всеки ден ме кара да се чудя, как е възможно да има подобна паплач, подобна жалка смрадлива сган и да се наричат фенове? Ен-тия отбор на който правят свирки, не знам за кой път поред вече 50-тина наркомана се сношават с поредния отбор....само, за да викат срещу отбора на града. Това е повече от жалко, нама такива смешници в историята на футбола. Поздравявам Бекир Расим за чудесния победен гол, това попадение беше....абе беше просто много важно, много, както за него, така и за отбора, за спокойствието най-вече, браво Беки! От другите съм доволен от Мишо и особено Марк Клок, раздаде се холандеца, просто поста му не е толкова градивен....нападатели, оф. халфове и крила - слаб - 2.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 21 фев 2015 16:26

Мъка си беше мача.Но все пак вкарахме с хубав гол на Бекир Расим.Точно когато се чуваше от трибуните,че не става за нищо.Доста положения изпуснахме.
Сините курви какво да ги коментирам,но кого ли не си предложиха френските ласки.Много злоба и комплекси от тяхна страна.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 фев 2015 18:32

Добър резултат с оглед многото контузени. Бакарито приятно изненада след дългото си отсъствие. В следващите мачове след завръщането на Бижев,Стенио,Божилов и Котев играта на отбора ще изглежда много по добре.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 фев 2015 18:55

Стана доста неприятен мач,който за радост все пак завърши в наша полза.Каквото и да си говорим,едно на мъка си е един добър турнирен резултат!Далеч по добър от 0:0.В реванша напрежението ще е от другата страна.Ще трябва обезателно да ни вкарат гол.А гол с лежане не се вкарва!Това е доказана футболна максима!Аз не смятам да обсъждам Локомотив ГО.Стараха се момчетата и ако не бяха евтините номера с постоянните търкаляния по терена,бих казал,че са много симпатичен и добър отбор.Поздравявам многобройните им фенове,които бяха дошли на ТИЧА!Публика,която така подкрепя своите,заслужава отбор в А група!А нашите дано да са изглеждали така,както изглеждаха,само защото това беше първи мач!Уж бягаха много,а нищо свястно не се получаваше!Имаше и добри нещица,сътворени главно от Мишо Венков и Марк Клок!Петър Златинов и Матиас Курьор също имаха някои добри отигравания.Бакари се включи много добре и беше на отлично ниво!Не мога да кажа,че някой не се е старал.Просто играта не вървеше!Дотолкова,че много трудно стигахме до вратата им.Не че те стигаха до нашата,но на тях целта им не беше тази.А нашата цел беше да вкараме,поне един гол!Изпълни я Бекир Расим,след добър пас на Живко Петков!Признавам си,бях загубил надежда,че днес ще победим....и най-малко от тях очаквах да ме зарадват!Но те ме изненадаха приятно,за което сърдечно им благодаря!!!Друга приятна изненада днес бяха едни мургави,опърпани момчета дошли на ТИЧА,да дадат последните си пари за билет!Явно са разбрали,че във върлуващата криза,всяко левче е ценно за развитието на родният футбол!И те горкичките,дойдоха!Хем да гледат ОТБОРА НА ВАРНА,хем да допринесат с жълтите си стотинки за неговото проспериране!Имаше моменти,в които се държаха малко глупаво,но не можем да сме крайни максималисти и да очакваме адекватни реакции от доказани идиоти!Пък и да правят,каквото искат.Все пак това е стадион и хората са си платили.Внасят пари в касата на ЧЕРНО МОРЕ!А кой бяга от 4 лева? Нямах намерение,да им обръщам толкова внимание,но нещо се разнежих!Такъв съм си аз,чуждото нещастие винаги ме вълнува!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 фев 2015 20:47

Много слаба игра за ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”