Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 11:34

love_hurtz написа:Това, че кабеларката ти са непрофесионалисти на никой не е проблем. Както един от хората във форума се изказа звънкаш на близо и става за 1 минута. Изглежда може да се направи, така че не го мислете. За хората от чужбина сигурно ще е проблемно, но могат да пробват с това на гонг за 4 лв или каквото е там. Аз лично не мисля да ги гледам, айде със здраве на всички и както се изказах по-малко плач плач ! За автора на темата може отидеш и на заведение, там ще го предават сигурно.

Не си прав пич, аз звъннах и ми казаха идваш да си купиш CA модем или HD приемник и да се абонираш, и ние ще дойдем да ти настроим каналите....когато има време. Да не говорим, че повечето оператори не са сключили договор още. Какво да си сменяме операторите ли? Че то отнема 1 месец да го смениш :)
Интериорни врати - Врати хармоника

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 21 фев 2015 11:36

bobo_13 написа:
love_hurtz написа:Това, че кабеларката ти са непрофесионалисти на никой не е проблем. Както един от хората във форума се изказа звънкаш на близо и става за 1 минута. Изглежда може да се направи, така че не го мислете. За хората от чужбина сигурно ще е проблемно, но могат да пробват с това на гонг за 4 лв или каквото е там. Аз лично не мисля да ги гледам, айде със здраве на всички и както се изказах по-малко плач плач ! За автора на темата може отидеш и на заведение, там ще го предават сигурно.

Не си прав пич, аз звъннах и ми казаха идваш да си купиш CA модем или HD приемник и да се абонираш, и ние ще дойдем да ти настроим каналите....когато има време. Да не говорим, че повечето оператори не са сключили договор още. Какво да си сменяме операторите ли? Че то отнема 1 месец да го смениш :)

Казах избирай си професионални кабеларки. При родителите ми където има телвизор, има кабелна на стар телевизор(някакъв панасоник от 1997) и на нов не е проблем(ЛСД). Значи става. Сменяй си кабелната това е решението.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 11:39

love_hurtz написа:
Като не можеш си го позволиш няма да го гледаш. Аз защо не карам последното БМВ, да виждаш да правя плач плач теми за това ? Пенсионерите ще им е по-добре да вземат да се разходят малко, не да им изветрява акъла пред телевизора. Ти като си се загрижил толкова за баща ти, защо не дадеш по 4 лв от твоя джоб, да му направиш това велико удоволствие. Като това му е едно от малките удоволствия, не е ли заслужил човека, цял живот те е отгледал ?

Ти баща ми го остави, така или иначе той ще ги гледа. Въпросът е тук за обикновените хора.

Много некадърен пример си дал с БМВ....не мисля, че досега са ти давали безплатна кола да караш...още повече БМВ. От създаването на марката се знае, че БМВ е лукс марка, само че тук с този пакет ти нямаш АЛТЕРНАТИВА ако искаш да гледаш български мачове и нямаш отбор в А група, а си фен на футбола.
И пак ти повтарям, че дори да искаш да си платиш тези 4 лв, пак не можеш, защото не всички са сключили договор...още по-малко в провинцията. А днес има 2 мача от КБ, които са интересни. Те ти казват пускаме от 21-ви канала, а на 20-ти следобяд операторите още не са и чували за договор.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 11:41

love_hurtz написа:

Казах избирай си професионални кабеларки. При родителите ми където има телвизор, има кабелна на стар телевизор(някакъв панасоник от 1997) и на нов не е проблем(ЛСД). Значи става. Сменяй си кабелната това е решението.

БАце, отнема един месец смяната, а да кажеш, че Мтел, Мегалан и НЕт 1 са аматьори.....

Ей, братчеда живее в Горна Оряховица и вика един път да дават Локо Го по телевизията и аз да не мога да го гледам мача, зашото в ГО операторите и във Велико Търново нямат договори още. Отделно и по кръчмите и Еврофутболите не мога да го гледам. Трябва да се зверя на лаптопа.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот soccerav » 21 фев 2015 11:43

Каналите се излъчват и в SD формат ;) .

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 21 фев 2015 11:46

bobo_13 написа:Мой приятел вчера похарчи 500 лв, заради тези 4лв

Беше със стар телевизор и му казаха, че за да приема канала трябва да има или CA модул(за LCD) или приемник с карта(CRT). Той вика за какво да си вземам ХД приемник и да гледам ХД телевизия на CRT телевизор и се принуди да даде

450 лв- за телевизор
45 лв - CA модул
4 лв за -2-та канала

Тотала му излезе 499 лв :)

Е каква е тази глупост? Освен HD ще има и SD излъчване така, че не е нужно да се сменя приемник и телевизор. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 21 фев 2015 11:50

bobo_13 написа:
love_hurtz написа:
Като не можеш си го позволиш няма да го гледаш. Аз защо не карам последното БМВ, да виждаш да правя плач плач теми за това ? Пенсионерите ще им е по-добре да вземат да се разходят малко, не да им изветрява акъла пред телевизора. Ти като си се загрижил толкова за баща ти, защо не дадеш по 4 лв от твоя джоб, да му направиш това велико удоволствие. Като това му е едно от малките удоволствия, не е ли заслужил човека, цял живот те е отгледал ?

Ти баща ми го остави, така или иначе той ще ги гледа. Въпросът е тук за обикновените хора.

Много некадърен пример си дал с БМВ....не мисля, че досега са ти давали безплатна кола да караш...още повече БМВ. От създаването на марката се знае, че БМВ е лукс марка, само че тук с този пакет ти нямаш АЛТЕРНАТИВА ако искаш да гледаш български мачове и нямаш отбор в А група, а си фен на футбола.
И пак ти повтарям, че дори да искаш да си платиш тези 4 лв, пак не можеш, защото не всички са сключили договор...още по-малко в провинцията. А днес има 2 мача от КБ, които са интересни. Те ти казват пускаме от 21-ви канала, а на 20-ти следобяд операторите още не са и чували за договор.

Дава ли са ми служебна кола, която си е безплатна. Също така научи се да се приспособяваш, ако беше изразходил енергия да пишеш в някой тъп форум, за нещо друго например да изкараш 4 лева, нямаше да е има тази тема и тази дискусия. За другите хора не бери грижа или по-точно не бери грижа в тази област.

Имаш алтернатива ходи гледай други мачове, има първенства колкото искаш, ходи се разходи и т.н. Изглежда да гледаш А група вече също е лукс. Обикновенните хора не ги мисли ти, те ще се оправят някак си. Човек, който няма какво да яде му е през кура за Левски и ЦСКА, така че стига с тази загриженост.

Щом МТЕЛ, НЕТ 1 и т.н не са чували за тези договори а някой е чул и се е занимавал изглежда са непрофисионалисти. Това би трябвало да споходи разни размествания в мениджерските им етажи или кажи речи уволнения. Изглежда тази услуга е желана пък не са успяли да е доставят на време, за разлика както вече се изказаха други са го направили.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 11:50

bez-nick написа:Ще бъдe ли пуснат стрийм за канала, защо ли питам, все пак ако има вече такъв, дайте линк ако обичате. :)

Заповядай http://play.gong.bg/
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 21 фев 2015 11:52

bobo_13 написа:
love_hurtz написа:

БАце, отнема един месец смяната, а да кажеш, че Мтел, Мегалан и НЕт 1 са аматьори.....

Ей, братчеда живее в Горна Оряховица и вика един път да дават Локо Го по телевизията и аз да не мога да го гледам мача, зашото в ГО операторите и във Велико Търново нямат договори още. Отделно и по кръчмите и Еврофутболите не мога да го гледам. Трябва да се зверя на лаптопа.

В gong.bg за 4 лева са му предоставили тази възможност !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 11:54

zlato1234 написа:
bobo_13 написа:Мой приятел вчера похарчи 500 лв, заради тези 4лв

Беше със стар телевизор и му казаха, че за да приема канала трябва да има или CA модул(за LCD) или приемник с карта(CRT). Той вика за какво да си вземам ХД приемник и да гледам ХД телевизия на CRT телевизор и се принуди да даде

450 лв- за телевизор
45 лв - CA модул
4 лв за -2-та канала

Тотала му излезе 499 лв :)

Е каква е тази глупост? Освен HD ще има и SD излъчване така, че не е нужно да се сменя приемник и телевизор. ;)

Е, нали за да имаш СД излъчване трябва да имаш карта с код, за да ти разкодират канала, защото по какъв начин по аналоговата телевизия ще ти го пуснат? Тази карта трябва да се пъйне някъде(в приемник). А приемникът струва 75 лв. И гледаш ХД телевизия на СД телевизор

Двата канала са кодирани, приемането им изисква наличие на декодираща карта с приемник или CA модул. Всички настоящи клиенти, които притежават декодираща карта от закупуването на друг допълнителен ТВ пакет, могат да заявят онлайн Diema Extra

Върни се в “Свободна зона”