Кой ще накаже Минев за ''Цигов чарк''.БФС пак ли ще мълчи

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Кой ще накаже Минев за ''Цигов чарк''.БФС пак ли ще мълчи

Мнениеот Oskron » 15 дек 2009 14:46

Sole написа:Операторите на синята телевизия ПРО.БГ си позволиха да наложат недопустима цензура на част от събитията по време на мача Ч.Море-Левски :!: След края на мача разговарях с оператора на тв камерата зад централната трибуна.Цитирам дословно разговора :
- "Дадохте ли по телевизията,как след нарушението на Рабех резервните играчи на Левски заедно с Гонзо влязоха на терена да се разправят със съдията и дори го блъскаха?"
- Не. Защото след като резервната скамейка на Левски нахлу на терена Оператора от централата превключи на друга камера и това не бе излъчено!"
-" Но, все пак го имате записано?"
- " Да,все още го имаме на запис."
Оставяйки цензурата настрани възникват няколко въпроса:
1.Защо Съдията Ставров не показа червени картони на всички нахлули на терена резервни играчи и треньор на Левски?
2.Защо не се пусне този скрит запис и съответно наказани "по запис" от Дисциплинарната комисия?/макар,че двама от тях Йовов и Гонзо по-късни си получиха заслужено картоните/
3.Има ли описано в доклада на Деж.делегат това нахлуване на резервната скамейка на Левски на терена?

Аз пък сега му звъннах на този оператор и той ми каза че не е говорил с теб след мача.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 15:32

Sole написа:Операторите на синята телевизия ПРО.БГ си позволиха да наложат недопустима цензура на част от събитията по време на мача Ч.Море-Левски :!: След края на мача разговарях с оператора на тв камерата зад централната трибуна.Цитирам дословно разговора :
- "Дадохте ли по телевизията,как след нарушението на Рабех резервните играчи на Левски заедно с Гонзо влязоха на терена да се разправят със съдията и дори го блъскаха?"
- Не. Защото след като резервната скамейка на Левски нахлу на терена Оператора от централата превключи на друга камера и това не бе излъчено!"
-" Но, все пак го имате записано?"
- " Да,все още го имаме на запис."
Оставяйки цензурата настрани възникват няколко въпроса:
1.Защо Съдията Ставров не показа червени картони на всички нахлули на терена резервни играчи и треньор на Левски?
2.Защо не се пусне този скрит запис и съответно наказани "по запис" от Дисциплинарната комисия?/макар,че двама от тях Йовов и Гонзо по-късни си получиха заслужено картоните/
3.Има ли описано в доклада на Деж.делегат това нахлуване на резервната скамейка на Левски на терена?

Понеже си написал "дословно" значи е истина,така ли?Сигурно си взел и "данните" на оператора?Не го ли пита за гола от"засада"(сигурно и за него има видеозапис)?Откога "превключването на камери" е цензура?Като си толкоз "навътре" в нещата,що не отскочи и до деж.делегат да го питаш какво е писал,след това будилника звъни,отиваш при психиатъра и си взимаш рецептата с хапчетата за деня. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2009 16:25

stannn написа:Съгласен съм, че и ние трябва да го отнесем, но вероятността да ни накажат нас е много по -голяма от тази да последва наказание за вас. Наш играч поне не е казвал пред телевизията на някого, че е мангал.

Че кой наш футболист е казал на някой, че е мангал? Цигов чар като му е казал какво расистко има в това?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 16:40

bigbonusprize написа:
stannn написа:Съгласен съм, че и ние трябва да го отнесем, но вероятността да ни накажат нас е много по -голяма от тази да последва наказание за вас. Наш играч поне не е казвал пред телевизията на някого, че е мангал.

Че кой наш футболист е казал на някой, че е мангал? Цигов чар като му е казал какво расистко има в това?

И,изобщо,не разбрах от тези,дето цитират "расисткото" изказване:какво точно значи "Цигов чар" и кое,измежду Цигов и чар е "расистко"?Все бях чувал за "Цигов Чарк",ама "Цигов чар"-тц,тц,тц...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 15 дек 2009 20:13

Не сте ли ходили на Цигов Чарк бе? Това се намира точно до язовир Батак и едноименния град! Това е курортно селище което се пълни с много варненци лятото, тъй като и БМФ имат почивна база там... Мястото иначе е изцяло с българи (все пак е до Батак!) и вярвам че асоцияцията на онзи пазарджишки селянин е само от името!

П.С. Пазарджик все пак е близо до Цигов Чарк... :?
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 дек 2009 20:30

Наказанието за Минев и Левски е задължително, но БФС ще ги покрие, цала съдийска комисия махна заради техния смешен рев...какво остава за наказание

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 21:40

San-Jose написа:Наказанието за Минев и Левски е задължително, но БФС ще ги покрие, цала съдийска комисия махна заради техния смешен рев...какво остава за наказание

Задължително,защото са Левски,или...?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 дек 2009 22:43

Не знам какво значи Цигов чарк. Само ще кажа, че не знаех какво значи и МИ МИ, ама Ивайло Петров го наказаха преди време... ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 02:10

ros написа:Не знам какво значи Цигов чарк. Само ще кажа, че не знаех какво значи и МИ МИ, ама Ивайло Петров го наказаха преди време... ;)

Левски ли го наказа?Щото имам чувството,че,ако на някой селски мач магарето влезе на терена пак Левски ще е виновен.

Върни се в “Черно море”