Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Не ми спори на тая тема
Дай Боже по-бързо да приключи "ерата Томов" при нас!

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
petko.h.markov написа:vaskonti написа:Какво има за гледане? Всеки участва според дела си - както като инвестиции, така и като печалба. Това не е като да се пазарят на сергия.
От друга страна, явно не ти харесва акционерния принцип на управление - имаш ли идея как да накараме някой петролен шейх да ни вземе и да той сам да си решава нещата?
Сигурно имаш по-точна информация за дела и взаимоотношенията между акционерите.Според теб случайни ли са
последните медийни изяви на дучето?Защо смяташ,че не харесам акционерния принцип на управление?Къде го прочете
написано от мен?Просто това е моя прочит на нещата,които стават и ще стават в ЦСКА.
Колкото аз имам такава информация, толкова и ти имаш. На мен обаче не ми е нужно да имам вътрешна информация, просто защото отношенията в едно АД са уредени със закон и никой акционер няма за какво да мрънка, примерно за неща, които надхвърлят неговия дял. А ти на каква база очакваш акционерите да се сдърпат, това не знам, но вероятно просто предполагаш.
Дучето няма какво да го коментирам - както се видя, той се ориентира към Лудогорец. Дали просто защото е българин или защото там са кинтите и може някой да му е обещал нещо ако организира агитка, не знам. Дучето като организатор и като шеф на фенклуба ни до един момент нямаше равен в България, но сега той е извън играта. Ако не се лъжа, Томов беше направил нещо - беше махнал офиса на фенклуба на Армията и им беше спрял парите, не помня какво беше. На тоя фон какви коментари очакваш сега от Дучето?
Далеч съм от мисълта да съм върл защитник на Томов, но реално единственото, за което може да му бъде търсена сметка към днешна дата е защо стадиона и базата не се строят в бързи темпове. Но може да му се търси сметка за това само ако забравим, че в последната година се покриха над 2 милиона дългове, отделно висим още 8-9 милиона към НАП. На мен също ми се иска да дойде някой и да изсипе със самосвала пачките, но такъв нийде взора не види. В крайна сметка нашата присъда за Томов ще дойде в края на май - не според зависи дали ще сме шампиони, а дали ще вземем лиценз. Вземем ли лиценз,значи нещата се движат в правилна посока, макар и със скоростта на охлюв. Титлата ще е бонус, но едва ли трябва да правим трагедии от едно второ място.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
От 2009 г. не е било толкова тихо около клуба.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
шивача написа:Не ми спори на тая темаДай Боже по-бързо да приключи "ерата Томов" при нас!
Е айде кажи поне, коя да започне после

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
vaskonti написа:petko.h.markov написа:vaskonti написа:Какво има за гледане? Всеки участва според дела си - както като инвестиции, така и като печалба. Това не е като да се пазарят на сергия.
От друга страна, явно не ти харесва акционерния принцип на управление - имаш ли идея как да накараме някой петролен шейх да ни вземе и да той сам да си решава нещата?
Сигурно имаш по-точна информация за дела и взаимоотношенията между акционерите.Според теб случайни ли са
последните медийни изяви на дучето?Защо смяташ,че не харесам акционерния принцип на управление?Къде го прочете
написано от мен?Просто това е моя прочит на нещата,които стават и ще стават в ЦСКА.
Колкото аз имам такава информация, толкова и ти имаш. На мен обаче не ми е нужно да имам вътрешна информация, просто защото отношенията в едно АД са уредени със закон и никой акционер няма за какво да мрънка, примерно за неща, които надхвърлят неговия дял. А ти на каква база очакваш акционерите да се сдърпат, това не знам, но вероятно просто предполагаш.
Дучето няма какво да го коментирам - както се видя, той се ориентира към Лудогорец. Дали просто защото е българин или защото там са кинтите и може някой да му е обещал нещо ако организира агитка, не знам. Дучето като организатор и като шеф на фенклуба ни до един момент нямаше равен в България, но сега той е извън играта. Ако не се лъжа, Томов беше направил нещо - беше махнал офиса на фенклуба на Армията и им беше спрял парите, не помня какво беше. На тоя фон какви коментари очакваш сега от Дучето?
Далеч съм от мисълта да съм върл защитник на Томов, но реално единственото, за което може да му бъде търсена сметка към днешна дата е защо стадиона и базата не се строят в бързи темпове. Но може да му се търси сметка за това само ако забравим, че в последната година се покриха над 2 милиона дългове, отделно висим още 8-9 милиона към НАП. На мен също ми се иска да дойде някой и да изсипе със самосвала пачките, но такъв нийде взора не види. В крайна сметка нашата присъда за Томов ще дойде в края на май - не според зависи дали ще сме шампиони, а дали ще вземем лиценз. Вземем ли лиценз,значи нещата се движат в правилна посока, макар и със скоростта на охлюв. Титлата ще е бонус, но едва ли трябва да правим трагедии от едно второ място.
Стадиона и базата няма как да тръгнат с бързи темпове по обективни и най-вече субективни причини,така че за това едва ли трябва да се обвинява Томов

Ако си спомняш, Дучето организира 50-60 човека за гостуването на Лудогорец на Партизан. Отделно организираше хора и за домакинствата им.
[center]I'll be the savior of you all
Red joker написа:шивача написа:Не ми спори на тая темаДай Боже по-бързо да приключи "ерата Томов" при нас!
Е айде кажи поне, коя да започне после![]()
Черепа ?!?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red joker написа:шивача написа:Не ми спори на тая темаДай Боже по-бързо да приключи "ерата Томов" при нас!
Аз лично си пожелавам да започне ерата на "младите" в лицето на Антон Божков и Ивайло Манджуков. А зад тях да застане Газпром

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Red joker написа:шивача написа:Не ми спори на тая темаДай Боже по-бързо да приключи "ерата Томов" при нас!
Аз лично си пожелавам да започне ерата на "младите" в лицето на Антон Божков и Ивайло Манджуков. А зад тях да застане Газпром
А пред тях кой

vaskonti написа:Ако си спомняш, Дучето организира 50-60 човека за гостуването на Лудогорец на Партизан. Отделно организираше хора и за домакинствата им.
Да ,имаше нещо такова,но и не си спомням навремето ,в старата агитка този да е бил някакъв фактор,изплува по времето на мътните води,никога не съм го харесвал,него и ония солташак -„Главата“,дойде некво тъпо парче ,Цимбика,даде им по един шамар и си тури цялата агитка в джоба-абсолютно поражение