Доста прилично, даже според мен отлично представяне.Дали ще успеем да надградим над това 3то място или поне да го запазим или заминаваме надолу?Кои зони са ни слаби?Кой от спряганите за трансфер при нас би се отразил добре, кой не?Някакви мнения?
Според мен ако всички от ключовите играчи са здрави, нападателите във форма, а Балдовалиев на пейката имаме шанс.Особенно с едно-две читави попълнения?
Зимна пауза, а сега накъде?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Зимна пауза, а сега накъде?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Re: Зимна пауза, а сега накъде?
КОЛЕГА ИМА СПАД в отбора ви това е видно и тук сега ако мога да те попитам нещо .Какво стана с това момче дефанзивния халф дето ви се контузи иво иванов май беше не съм сигурен.
LEVSKI_FOREVER
1. Вратар-Галев има заложби, но както някой някъде беше споменал-Пацо Николов гледа Донев от скамейката няколко години и изчакваше да дойде неговото време. Та мисля, че имаме нужда от опитен вратар, на който Галев да бъде резерва и коректив...
2. Защитата-възстановяването на Ваня Джаферович е изключително важно-играч със сърце и душа, играч, който може да внесе толкова необходимата на защитата ни сигурност... Контузеният сърбин Станкович също има какво да покаже.
3. Полузащитата-имаме крещяща нужда от един дефензивен полузащитник и един офанзивен такъв. За офанзивен Марчо би свършил чудесна работа, но още не е навлязъл във форма. Надявам се до пролетта и това да стане..
4. Нападение-Камбуров-Генков ми звучи като истински кошмар за противниковите вратари. А и не бързайте да отписвате и Балдовалиев(вярно е, че имаше кошмарен полусезон, но пролетта покрай Камбуров се беше отпушил, а и не малко от головете на Камбуров бяха след негови пасове) и Преслав Йорданов(момчето има страхотен талант и мисля, че е въпрос на време да стане следващият ни голмайстор).
Дано до пролетта контузиите да са отшумели и да няма нови такива! А и ако(както ни е вече тадиция) направим по-силен пролетен полусезон, мисля, че отборът ще успее да постигне
целта си и да играе в Европа.
П.С. А казах ли "И само ЛОКООООО"!!!!
П.П.С. Забравих треньора-Окука трябва да получи подкрепата на ръководство и привърженици до края на първенството. А тогава, в зависимост от това, дали е постигнал поставената цел(участие в ЛЕ), да се решава съдбата му... По принцип има не малко истински локомотивци, които биха могли да го сменят. Стойчо Стоев, Тони Велков, Митко Васев. Да не отписваме като възможности Павката Дочев, че дори и Димитър Пенев(все пак са хора, малко или много свързани с ЛОКО)...
2. Защитата-възстановяването на Ваня Джаферович е изключително важно-играч със сърце и душа, играч, който може да внесе толкова необходимата на защитата ни сигурност... Контузеният сърбин Станкович също има какво да покаже.
3. Полузащитата-имаме крещяща нужда от един дефензивен полузащитник и един офанзивен такъв. За офанзивен Марчо би свършил чудесна работа, но още не е навлязъл във форма. Надявам се до пролетта и това да стане..
4. Нападение-Камбуров-Генков ми звучи като истински кошмар за противниковите вратари. А и не бързайте да отписвате и Балдовалиев(вярно е, че имаше кошмарен полусезон, но пролетта покрай Камбуров се беше отпушил, а и не малко от головете на Камбуров бяха след негови пасове) и Преслав Йорданов(момчето има страхотен талант и мисля, че е въпрос на време да стане следващият ни голмайстор).
Дано до пролетта контузиите да са отшумели и да няма нови такива! А и ако(както ни е вече тадиция) направим по-силен пролетен полусезон, мисля, че отборът ще успее да постигне
целта си и да играе в Европа.
П.С. А казах ли "И само ЛОКООООО"!!!!
П.П.С. Забравих треньора-Окука трябва да получи подкрепата на ръководство и привърженици до края на първенството. А тогава, в зависимост от това, дали е постигнал поставената цел(участие в ЛЕ), да се решава съдбата му... По принцип има не малко истински локомотивци, които биха могли да го сменят. Стойчо Стоев, Тони Велков, Митко Васев. Да не отписваме като възможности Павката Дочев, че дори и Димитър Пенев(все пак са хора, малко или много свързани с ЛОКО)...
zlatan написа:КОЛЕГА ИМА СПАД в отбора ви това е видно и тук сега ако мога да те попитам нещо .Какво стана с това момче дефанзивния халф дето ви се контузи иво иванов май беше не съм сигурен.
[offtopic]Иво Иванов, като оставиме контузията, от която се оправи.Има да навлиза яко във форма....ако в Sin Сити не са му я взели безвъзвратно.Много е слаб в момента.[/offtopic]
много беше добър преди да се контузи,а няква причина за слабата му форма освен син сити.ставам банален май.........
LEVSKI_FOREVER
ДО ГОНГ мод локомотивец
от stenly на 14 Дек 2009 21:34
Ще помислим по въпроса, а докато това стане, темата отива в коша!
ок помислете и пишете

zlatan написа:много беше добър преди да се контузи,а няква причина за слабата му форма освен син сити.ставам банален май.........
беше сега е трагичен, алкохола не прощава
Toва малко не го схващам...Хем не ги е грижа за отбора, хем вкарват голове, хем играят нахъсано всеки мач(визирам момчетата, дет били от Локо Пд).
Че те играчите нали играят за премии някакви,за заплати.Като не се представят добре и няма премии, има орязани заплати...Слабо ме интересува дали някой от тях е от Локо Пд по душа, стига като ги срещнат да:
1.Горанов да им отнема топката.
2.Камбура и Златински да им вкарват, както и стана.
Дори и в България, като излизат само за едната заплата по терена на 2-3 мач има санкции, висене по скамейката и т.н.
И защо 6ти?
Кой ще е пред нас?
Литекс, Цска, Левски са си фаворити.Славия отварят сергията вторият полусезон.В Пловдив са решили да си правят 2-3 дербита на кръг в "Б" група.Без поръченията на Момиров Черно Море са ми доста съмнителни.Черноморец си влизат в кризи, като нас.Берое я ги има,я не(което ще бъде жалко - дано не стане така.)Миньор и Пирин надали ще ни бъдат конкуренти.Своге,Мездра,Монтана и Сливен са се ориентирали и те към "Б" група.
ТОВА Е МОМЕНТНАТА ФОРМА! Не се знае дали ще е така след паузата.
Но ако се задържи така положението мисля че ще имаме доста отворено първенство.Всеки може да загуби точки навсякъде.
Че те играчите нали играят за премии някакви,за заплати.Като не се представят добре и няма премии, има орязани заплати...Слабо ме интересува дали някой от тях е от Локо Пд по душа, стига като ги срещнат да:
1.Горанов да им отнема топката.
2.Камбура и Златински да им вкарват, както и стана.
Дори и в България, като излизат само за едната заплата по терена на 2-3 мач има санкции, висене по скамейката и т.н.
И защо 6ти?
Кой ще е пред нас?
Литекс, Цска, Левски са си фаворити.Славия отварят сергията вторият полусезон.В Пловдив са решили да си правят 2-3 дербита на кръг в "Б" група.Без поръченията на Момиров Черно Море са ми доста съмнителни.Черноморец си влизат в кризи, като нас.Берое я ги има,я не(което ще бъде жалко - дано не стане така.)Миньор и Пирин надали ще ни бъдат конкуренти.Своге,Мездра,Монтана и Сливен са се ориентирали и те към "Б" група.
ТОВА Е МОМЕНТНАТА ФОРМА! Не се знае дали ще е така след паузата.
Но ако се задържи така положението мисля че ще имаме доста отворено първенство.Всеки може да загуби точки навсякъде.
rankoni написа:V taq sbir6tina koqto nari4ame otbor nqma nito edin koito da go e grija za loko sf,moje bi samo galev i dobrev donqkade,pone sled vseki ma4 idvat i ni pozdravqvat,mar4o sled vseki ma4 izliza sardit bez da se obarne kam publikata,kamburov,zlatinski,baldovaliev i goranov sa ot loko pd i t.n.,i kakvo o4akvate da se slu4i proletta,sigurno 6 mqsto,osven ako ceco genkov vleze vav forma i ni spasi.
брат пиши на кирилица и стига с това черногледство. Проблема е че от ръководството не са научили на уважение повечето футболисти и де прати Горанов от Локо Пд един сезон има там и не им е юноша. Ако си се загледал след всеки мач поздравява и играе със сърце.
ДОКАТО НЕ СЕ ОПРАВИ БАЗАТА И НАБЛЕГНЕ НА ЮНОШИТЕ САМО ЩЕ ИГРАЕМЕ НА ПАРЧЕ И ТОВА Е.
НАЕМНИЦИТЕ СИ ИДВАТ И ОТИВАТ КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ А НИЕ САМО СИ ОСТАВАМЕ С НАДЕЖДИ.
ДАНО ПРОЛЕТТА СЕ КЛАСИРАМЕ ЗА УЕФА И ДА ИЗИГРАЕМ ПОНЕ ОТ ДВА ДО ЧЕТИРИ МАЧА ЗА ДА ВИДИМ КЪДЕ НИ Е НИВОТО НА ОБЩИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ - ПЪЛЕН СМЕХ
ПРОБЛЕМИ ЩЕ ИМА ОТ ПРОЛЕТА С ЛИЦЕНЗИТЕ ДАНО ВЗЕМЕЕ СТАДИОНА ИНАЧЕ ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА ПОЖЕЛАЯ И КУПАТА ДА Я ВЗЕМЕ СЛАВИЯ ВСЕ ПАК С ТАЗИ УНИКАЛНА ПОБЕДА В НАДЕЖДА Я ЗАСЛУЖАВАТ НАЙ МНОГО
НАЕМНИЦИТЕ СИ ИДВАТ И ОТИВАТ КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ А НИЕ САМО СИ ОСТАВАМЕ С НАДЕЖДИ.
ДАНО ПРОЛЕТТА СЕ КЛАСИРАМЕ ЗА УЕФА И ДА ИЗИГРАЕМ ПОНЕ ОТ ДВА ДО ЧЕТИРИ МАЧА ЗА ДА ВИДИМ КЪДЕ НИ Е НИВОТО НА ОБЩИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ - ПЪЛЕН СМЕХ

ПРОБЛЕМИ ЩЕ ИМА ОТ ПРОЛЕТА С ЛИЦЕНЗИТЕ ДАНО ВЗЕМЕЕ СТАДИОНА ИНАЧЕ ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА ПОЖЕЛАЯ И КУПАТА ДА Я ВЗЕМЕ СЛАВИЯ ВСЕ ПАК С ТАЗИ УНИКАЛНА ПОБЕДА В НАДЕЖДА Я ЗАСЛУЖАВАТ НАЙ МНОГО