Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ultrasbooks.com
- Контакти:
Re: Сектор Б
Колко от съдниците и моралистите сте направили подобно добро дело като описаното в статията
То да сочи с пръст всеки може....

То да сочи с пръст всеки може....
Колко са елементарни хората....едно добро дело и всичко лошо се забравя. Затова и човечеството е една овца.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Eminem написа:Колко са елементарни хората....едно добро дело и всичко лошо се забравя. Затова и човечеството е една овца.
Ти черногледия,не си овца

Stahlgewitter написа:Eminem написа:Колко са елементарни хората....едно добро дело и всичко лошо се забравя. Затова и човечеството е една овца.
Ти черногледия,не си овца
Винаги си на контра, но поне мненията да бяха на място.
Stahlgewitter написа:boabbb написа:Без име написа:"Качулките"
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/yell ... ski-317198
БравоПохвална постъпка
Само недей така да слагаш бързо кавичките - на снимката е Младежа, а той никога, ама никога не е арестуван за наркоразпространение
![]()
И като е арестуван какво?Арестувани в тоя живот,колкото искаш.
Не само арестуван, но и лежал в затвора. Не знам защо се правите на ударени, всички знаем много добре какво "работеха" и "работят" някои хора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Stahlgewitter написа:boabbb написа:Без име написа:"Качулките"
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/yell ... ski-317198
БравоПохвална постъпка
Само недей така да слагаш бързо кавичките - на снимката е Младежа, а той никога, ама никога не е арестуван за наркоразпространение
![]()
И като е арестуван какво?Арестувани в тоя живот,колкото искаш.
Не само арестуван, но и лежал в затвора. Не знам защо се правите на ударени, всички знаем много добре какво "работеха" и "работят" някои хора.
Я кажи г-н Животното за какво "лежа" в затвора и кой, и защо го изкараха като се правиш на толкова запознат по всички въпроси?

Ей, добре че последните 2-3 години се "търкулна" по медиите и името на Росен, та да научите и вие нещо.
Аз мога и за други лица да ти кажа много неща, ама не ги знаеш тея хора, понеже не ги пишат по медиите. Конкретно за Росен, понеже ме питаш - да, той е престъпник. Както виждаш, аз нямам проблем да го призная. Нещо, което вие нямате доблестта да кажете за Младежа, за Цацата, за Тони, за Теди, за братята и сие хора, които управляват сектора ви. И които изгониха почти всичко читаво от сектор Б.
Аз мога и за други лица да ти кажа много неща, ама не ги знаеш тея хора, понеже не ги пишат по медиите. Конкретно за Росен, понеже ме питаш - да, той е престъпник. Както виждаш, аз нямам проблем да го призная. Нещо, което вие нямате доблестта да кажете за Младежа, за Цацата, за Тони, за Теди, за братята и сие хора, които управляват сектора ви. И които изгониха почти всичко читаво от сектор Б.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Коментирайте досиетата на тези хора на ЛС, не тук в темата 

1982 написа:Ей, добре че последните 2-3 години се "търкулна" по медиите и името на Росен, та да научите и вие нещо.
Хахах пичага аз за тези неща не се осведомявам от нета или медиите