Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Без име » 20 фев 2015 17:57

Съден не значи виновен! Кога ще го разберете?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 21 фев 2015 10:14

Колко от съдниците и моралистите сте направили подобно добро дело като описаното в статията :?:
То да сочи с пръст всеки може....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2015 12:50

Колко са елементарни хората....едно добро дело и всичко лошо се забравя. Затова и човечеството е една овца.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 фев 2015 14:49

Eminem написа:Колко са елементарни хората....едно добро дело и всичко лошо се забравя. Затова и човечеството е една овца.

Ти черногледия,не си овца :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2015 16:34

Stahlgewitter написа:
Eminem написа:Колко са елементарни хората....едно добро дело и всичко лошо се забравя. Затова и човечеството е една овца.

Ти черногледия,не си овца :lol:

Винаги си на контра, но поне мненията да бяха на място.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 фев 2015 23:58

Stahlgewitter написа:
boabbb написа:
Без име написа:"Качулките"
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/yell ... ski-317198

Браво 8-) Похвална постъпка 8-) Само недей така да слагаш бързо кавичките - на снимката е Младежа, а той никога, ама никога не е арестуван за наркоразпространение :lol: :lol:

И като е арестуван какво?Арестувани в тоя живот,колкото искаш.

Не само арестуван, но и лежал в затвора. Не знам защо се правите на ударени, всички знаем много добре какво "работеха" и "работят" някои хора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 07 мар 2015 15:03

1982 написа:
Stahlgewitter написа:
boabbb написа:
Без име написа:"Качулките"
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/yell ... ski-317198

Браво 8-) Похвална постъпка 8-) Само недей така да слагаш бързо кавичките - на снимката е Младежа, а той никога, ама никога не е арестуван за наркоразпространение :lol: :lol:

И като е арестуван какво?Арестувани в тоя живот,колкото искаш.

Не само арестуван, но и лежал в затвора. Не знам защо се правите на ударени, всички знаем много добре какво "работеха" и "работят" някои хора.

Я кажи г-н Животното за какво "лежа" в затвора и кой, и защо го изкараха като се правиш на толкова запознат по всички въпроси? ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 мар 2015 23:19

Ей, добре че последните 2-3 години се "търкулна" по медиите и името на Росен, та да научите и вие нещо.

Аз мога и за други лица да ти кажа много неща, ама не ги знаеш тея хора, понеже не ги пишат по медиите. Конкретно за Росен, понеже ме питаш - да, той е престъпник. Както виждаш, аз нямам проблем да го призная. Нещо, което вие нямате доблестта да кажете за Младежа, за Цацата, за Тони, за Теди, за братята и сие хора, които управляват сектора ви. И които изгониха почти всичко читаво от сектор Б.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 мар 2015 00:18

Коментирайте досиетата на тези хора на ЛС, не тук в темата ;)

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 08 мар 2015 15:07

1982 написа:Ей, добре че последните 2-3 години се "търкулна" по медиите и името на Росен, та да научите и вие нещо.

Аз мога и за други лица да ти кажа много неща, ама не ги знаеш тея хора, понеже не ги пишат по медиите. Конкретно за Росен, понеже ме питаш - да, той е престъпник. Както виждаш, аз нямам проблем да го призная. Нещо, което вие нямате доблестта да кажете за Младежа, за Цацата, за Тони, за Теди, за братята и сие хора, които управляват сектора ви. И които изгониха почти всичко читаво от сектор Б.

Хахах пичага аз за тези неща не се осведомявам от нета или медиите ;) И какво има за признаване не виждам тука? И защо ги правиш на въпрос тези неща при положение, че при вас и при нас, и навсякъде другаде по Европата и света където има "Ултра" култура е същата работа с водещите фигури в секторите .. Явно тези 10000 мнения са ти малко и трябва да трупаш още за да изглеждаш по-ерудиран по всички теми във форумите. :lol: Успех :geek:

Върни се в “Левски”