Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 17:36

diplomat написа:Аз пак да питам - защо никой не се извини от пишещите тук на Бойко Борисов за хъбчето му? Самият Путин обяви, че такова ще има, ако ЕС съдейства за проекта. Къде са извиненията на всички, които го плюеха, особено онзи руски пиздюк фцб-то? :x

Когато Боко се извини на българския народ за провала на Южен Поток, тогава някой от нас ще му се извини и на него! Хайде стига с тоя прах в очите на хората! Не сме чак толкова прости, за колкото ни мислят 8-) Къде отиде тази енергийна диверсификация , че не я виждам 8-) Значи Южен поток с руски газ не може да минава през България, но хъб с доставки на руски газ от няколко места, чрез посредници, може ;) Че и ЕС щял да ни помага. Не на нас тия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2015 17:41

dunavfc написа:Поздрав за Фланкър ;)

Изображение

Ааа,благодрря 8-)
Това го знам(ако не се лъжа, Ванката беше пуснал цяла тема).
Нещата от тогава ,коренно са се променили.Сидеров вярваше във нещо/някой ,както и повечето от нас.Е ,остана/хме излъган/и.
П.П.Чест му прави,че си призна публично грешките.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 фев 2015 17:42

Баси държавата щом г-жа Манолова стана експерт по публични финанси и дава "разяснения" в национален ефир. :mrgreen: Закриваййй :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2015 17:43

v.r.s. написа:
dunavfc написа:Поздрав за Фланкър ;)

Изображение

Както е казано, парите нямат цвят и мирис, няма значение дали са долари или рубли, а може и турски лири и това с най-голяма сила важи за този шизофреник.

Хората ,които казват истината са шизофреници.Ясно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 17:46

CTAHKO написа:
diplomat написа:Аз пак да питам - защо никой не се извини от пишещите тук на Бойко Борисов за хъбчето му? Самият Путин обяви, че такова ще има, ако ЕС съдейства за проекта. Къде са извиненията на всички, които го плюеха, особено онзи руски пиздюк фцб-то? :x

Когато Боко се извини на българския народ за провала на Южен Поток, тогава някой от нас ще му се извини и на него! Хайде стига с тоя прах в очите на хората! Не сме чак толкова прости, за колкото ни мислят 8-) Къде отиде тази енергийна диверсификация , че не я виждам 8-) Значи Южен поток с руски газ не може да минава през България, но хъб с доставки на руски газ от няколко места, чрез посредници, може ;) Че и ЕС щял да ни помага. Не на нас тия 8-)

Щом татко Путин е доволен, аз не виждам проблем. 8-) Може и той да не иска Южен поток, човекът си има негови планове. 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2015 17:48

v.r.s. написа:
dunavfc написа:И тоя човек сега е най-активният говорител по темите свързани със комунизмът, капитализмът, СССР, Западът, Русия и т.н. Толкова да си нагъл, арогантен и манипулативен....Но да му мислят ония 4 %, които му подаряват постоянно солидна субсидийка с която той и цялата му орда "громят" всякакви екзотични кътчета в Европа и по света. Интересно, че не набляга много, много на Изток, все към Запад го дърпа...

Онзи ден, когато отложиха обсъждането за взимането на кредита, този човек казваше как някои на следващият ден щели да се събудят по-богати и това е било причината за отлагането. Обясняваше го по начин, по който личи, че е много запознат как стават тези неща и явно го знае от личен опит. Това е единственият политик от когото се гнуся, всички други независимо от коя партия са дори и от ДПС, може да ги мразя и ненавиждам, но гнус изпитвам само от този шизофреник. Това е човека, който компроментира българският национализъм и му нанесе най-голямата вреда. Гласувал съм за него преди, но още преди изборите, след които подкрепи властта на ДПС, усетих каква продажна душа е и спрях да го подкрепям.

А сега подкрепяш хора,които изобщо нямат души,колега.
П.П.Част от парите отиват точно както е споменал Сидеров.Друга част ще се отделят за въоръжението.Остаряло въоръжение,което и сега имаме.Обаче видите ли -натовско :lol:
Истината не е приятна ,но трябва да се знае. ;)
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 17:50

aleksandrov77 написа:Не смятам , че проруската политика на Волен го дискредитира, защото проруската политика е и пробългарска политика, защото Русия ни е последната надежда да се освободим от колониалното робство на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!

Дори руснаците да ни бяха някаква надежда, това не би означавало, че проруската политика е пробългарска, а че временно бихме имали общи интереси. ВРЕМЕННО!

aleksandrov77 написа:Всеки човек , който обича България , обича и Русия или поне я уважава като по-голяма сестра, защото те са ни надеждата, за да се запазим като народ, защото Брюксел , Тел Авив и Вашингтон очевидно нямат интерес България да си остане българска!

Признавам, уважавам Русия. Самата Русия уважавам като страна, която в решителни моменти се надига и оцелява. Но определено не мога да кажа, че я обичам. Не ги мразя, просто не виждам причина да съм влюбен в тази държава.

aleksandrov77 написа:Руснаците пишат на кирилица като нас, руския и българския език са разбираеми, руснаците са православни християни като нас , руснаците са ни освобождавали от 5 вековно Османско робство!

Русия освобождава България, ама защото не успява да завоюва проливите. За Освобождението уважавам руския народ, но не и руската държава (представи си, има разлика).

aleksandrov77 написа:По времето на Брежнев към България течаха реки от нефт, газ и долари , руснаците ни построиха АЕЦ Козлодуй, помогнаха ни да станем една средноразвиваща се европейска държава по времето на социализма!

Помогнаха, да. Плащали са на васалите си. Не оспорвам...

aleksandrov77 написа:Народи с които сме били исторически врагове като Англия и Франция!
Дане забравяме , че Англия воюва на страната на Османската империя по време на руско-турската освободителна война!
Руснаците са ни исторически приятели!

Руснаците също поне два пъти се обръщат срещу България без тя да ги е провокирала: обединението с Източна Румелия и арбитража за Македония през Балканската война. Едното носи абдикацията на български княз, та самодържеца от Русия да се смили да признае Съединението, другото подпомага и без това назряващата Междусъюзническа война.

aleksandrov77 написа:Какво печелим от членството ни в ЕС и НАТО? Нищо!
Циганизация , дебългаризация и ислямизация! Обедняване на българския народ с цел изтичане на мозъци на Запад и обезбългаряване на България !

Прав си. И това е по-скоро повод да не харесвам ЕС и НАТО, отколкото повод да обичам Русия. Представи си не е задължително хем да недолюбвам НАТО, хем да обичам Русия.[/quote]

Сами не можем да се освободим от колониалното робство на САЩ, Израел и техните подлоги от ЕС, защото сме притиснати до стената и времето ни като народ изтича! Единствената надежда на България е Русия да ни освободи от колониалното робство както ни освободи от 5 вековното Османско робство!
Освобождение от 5 вековно робство е голям жест!
Русия не успява да стигне до проливите, защото Англия се намесва в полза на Османската империя , това е и една от причините да мразя Англия!
Иначе по времето на социализма руснаците са плащали на васалите си - да съгласен съм, но в България е нямало съветски бази и руснаците ни помогнаха да станем една средноразвиваща се европейска държава! САЩ и техните подлоги от ЕС не само не плащат , но и вземат и ни задължават да си нарежем балистичните ракети , да си унищожим военните заводи, да си унищожим 4-те блока АЕЦ Козлодуй, да си унищожим икономиката! САЩ и Запада обират по-малките държави за да си поддържат изкуствено високия си жизнен стандарт!
Че руснаците имат грехове към нас - да , както и ние имаме към тях, но добрините , които сме видели от руснаците са несъизмеримо повече отколкото злините! Дори само едното Освобождение на България от Османско робство ме кара да изпитвам обич към братска Русия!
Харесвам Русия , защото определено руснаците са в пъти по-добре отколкото САЩ , Израел и техните подлоги от ЕС, които унищожават България превръщайки я в циганска държава!
Последна промяна от aleksandrov77 на 20 фев 2015 17:54, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 17:51

diplomat написа:
CTAHKO написа:

Щом татко Путин е доволен, аз не виждам проблем. 8-) Може и той да не иска Южен поток, човекът си има негови планове. 8-)

Аз също. Човекът е с добро сърце и не е злопаметен. От ЕС го молят и той не може да откаже на настоятелните им молби ;) Естествено, това по никакъв начин не означава, че картофа не трябва да се извинява, а напротив 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 20 фев 2015 17:52, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 17:52

Аз само да питам-миналата есен правителството не взе ли 8.5 мрд заем, или ме лъже паметта? И сега с тези-25 млрд за няколко месеца :?: Нещо май-май не излизат сметките. Някое коментарче по темата има ли?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2015 17:54

Захарченко написа:Аз само да питам-миналата есен правителството не взе ли 8.5 мрд заем, или ме лъже паметта? И сега с тези-25 млрд за няколко месеца :?: Нещо май-май не излизат сметките. Някое коментарче по темата има ли?

Да хващаме лопатите и да се копаме.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”