Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 13:25

CTAHKO написа::lol: :lol: :lol:

Що ли имам съмнения, че това е потребител с един друг ник :)

Това е твой патент ;)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 фев 2015 13:33

dunavfc написа:
Der Schmarotzer написа:
dunavfc написа:@Der Schmarotzer
Не знам, аз сигурно съм гледал марсианска телевизия, защото видях Киев, като абсолютен разграден двор, препълнел от хора, които си правеха буквално, каквото искат и не бяха много тези, които бяха с маски, униформи, пагони и т.н.

От последните сто поста който си писал тези изрази са най-адекватното твое творение: "Не знам" "...аз сигурно съм гледал марсианска телевизия". Не е лошо като продължаваш да пишеш да ги имаш на предвид и да строиш "тезите" си съобразно тях.
А това е за по-любознателните читатели: нещо повече за предците на днешните бандеровци. Предупреждавам, че не е за слабонервни и за хора под 18 години:
http://fishki.net/anti/1435290-volynska ... oto18.html

А как да реагирам на явните глупости, които някой хора пишете тук и се опитвате да ме убедите, че черното, всъщност е зелено ? Аз ти казвам, какво видях с очите си, пък макар и по телевизията, а ти искаш да ме убедиш в нещо друго.

Не е лошо когато пишеш за споменаване на глупости да дадеш примери, кои са глупостите. Второ не е лошо и като не приемаш твърденията да се обосноваваш аргументирано с факти - пример: не приемам за истина твърдението за неучастието на руски войски във войната в Украина - ето доказателства, които доказват обратното.... и съответно да дадеш линк за това или заглавие на статия, научна разработка или нещо подобно. До сега ти не си дал нищо такова, а само приемаш или не приемаш, т.е. показваш нивото на манипулация на което се намираш. Не случайно ти се споменава за доказателствен материал - от него ще се видят какви извори ползваш, дали са само от едната страна, т.е. едностранчиви и дали са от типа една съседка ми каза, или от типа моите хора ми казаха и аз им вярвам и за това смятам, че са прави. Т.е. ще се разбере до колко мислите и писанията ти са плод на осведоменост, до колко на brain washing и до колко на интелект.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 20 фев 2015 13:35

Захарченко написа:
fcb_bg написа:Дунаве, рекни на още 2-3 гербера да се регнат за опозиция в темата.

Ами, имам трима познати, които са гласували за ГЕРБ, но категорично подкрепят Новороссия...едното не е свързано с другото.

Това че са гласували за ГЕРБ твоите познати е някакво моментно заблуждение, след като са категорично за Новорусия. Но да си фен на въпросната "партия" ,то това вече си е диагноза при това тежка!

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 13:37

dunavfc написа:Не разбрах, би ли уточнил ?

Ами не приемаш симпатизант на ГЕРБ да подкрепя ВСН-а защо? Къде е логиката? Между впрочем ББ например зае неутрална позиция и никак не коментира кои са терористи, кои фашисти и има ли руски войски в Украйна. От симпатизиращите тук на ВСН колко са от БСП? Не намирам никаква връзка между политическа ориентация и виждането за правда и истина.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 20 фев 2015 13:41

Der Schmarotzer написа:
dunavfc написа:
Der Schmarotzer написа:
Не знам, аз сигурно съм гледал марсианска телевизия, защото видях Киев, като абсолютен разграден двор, препълнел от хора, които си правеха буквално, каквото искат и не бяха много тези, които бяха с маски, униформи, пагони и т.н.

От последните сто поста който си писал тези изрази са най-адекватното твое творение: "Не знам" "...аз сигурно съм гледал марсианска телевизия". Не е лошо като продължаваш да пишеш да ги имаш на предвид и да строиш "тезите" си съобразно тях.
А това е за по-любознателните читатели: нещо повече за предците на днешните бандеровци. Предупреждавам, че не е за слабонервни и за хора под 18 години:

А как да реагирам на явните глупости, които някой хора пишете тук и се опитвате да ме убедите, че черното, всъщност е зелено ? Аз ти казвам, какво видях с очите си, пък макар и по телевизията, а ти искаш да ме убедиш в нещо друго.

Не е лошо когато пишеш за споменаване на глупости да дадеш примери, кои са глупостите. Второ не е лошо и като не приемаш твърденията да се обосноваваш аргументирано с факти - пример: не приемам за истина твърдението за неучастието на руски войски във войната в Украина - ето доказателства, които доказват обратното.... и съответно да дадеш линк за това или заглавие на статия, научна разработка или нещо подобно. До сега ти не си дал нищо такова, а само приемаш или не приемаш, т.е. показваш нивото на манипулация на което се намираш. Не случайно ти се споменава за доказателствен материал - от него ще се видят какви извори ползваш, дали са само от едната страна, т.е. едностранчиви и дали са от типа една съседка ми каза, или от типа моите хора ми казаха и аз им вярвам и за това смятам, че са прави. Т.е. ще се разбере до колко мислите и писанията ти са плод на осведоменост, до колко на brain washing и до колко на интелект.

Колега , мисията в този случай е невъзможна...Просто ГЕРБ...Нямаш никакъв шанс да бъдеш разбран!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 13:43

Der Schmarotzer написа:
dunavfc написа:
Der Schmarotzer написа:

Не знам, какъв аргумент да дам повече от това, че си пускам телевизора и виждам, как сульо и пульо се разхождат най-свободно и безпрепятствено из цял Киев, написах го веднъж това, ти не го прие, е не знам по какъв друг начин да се аргументирам.
Никога няма да тръгна да пускам снимки,клипове или други материали свързани с тезата ми, че има руско присъствие в Украйна, защото това е безсмислено. Това е все едно да, трябва да докажа на някого, че във Великобритания живеят румънци.
Всеки, който не подкрепя вашите източници, всеки който не е на вашето мнение е зомбиран, как беше brain washing или е глупак или е с деменция и т.н. Няма друго мнение освен вашето, няма друга гледна точка.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 13:48

Захарченко написа:
dunavfc написа:Не разбрах, би ли уточнил ?

Ами не приемаш симпатизант на ГЕРБ да подкрепя ВСН-а защо? Къде е логиката? Между впрочем ББ например зае неутрална позиция и никак не коментира кои са терористи, кои фашисти и има ли руски войски в Украйна. От симпатизиращите тук на ВСН колко са от БСП? Не намирам никаква връзка между политическа ориентация и виждането за правда и истина.

Просто не е логично, не че не е възможно. Аз не съм видял симпатизант на ГЕРБ или РБ , дали на живо или във някой форум, който да подкрепя действията на Новорусия, честно, такова животно не съм виждал, както не съм виждал и бесепар да подкрепя САЩ, освен Мишо Шамара, ако може да се нарече бесепар.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 13:50

Нико написа:Колега , мисията в този случай е невъзможна...Просто ГЕРБ...Нямаш никакъв шанс да бъдеш разбран!

Ограниченото ти мислене достига нови висоти ;) Все едно аз да кажа..локомотивец, няма нужда от повече коментар. "Просто ГЕРБ" имат 1 млн. избиратели, как ги оценихте, кои, какъв е ми е много интересно. Каква методика използвате ? И кои са умните и правилните ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 13:59

Хайде бе, ти нямаше ли да ходиш да правиш пари :lol: Хората милионери станаха, докато ти се наканиш :) Какво си се развихрил във всички теми :) Че все в кучи гъз те навират по всички фронтове :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 14:01

При боевете под Дебалцево ВСН са загубили 20 танка. Трофейните обаче са над 100, като 28 от тях са напълно здрави и с боекомплект, тъй че екипажите са се настанили в тях и вече са на въоръжение. Останалите се нуждаят от лек и среден ремонт, но по начални оценки поне още 40 машини ще бъдат доставени на армията до месец.
После Русия доставяла оръжие-как ли пък не? Военторг Киев!

Върни се в “Архив”