Betchualeng Arnaikem написа:Захарченко написа:Вижте сега, няма смисъл. Той знае за изявлението на Генщаба на Украйна, че няма руски войски, но не го приема! Знае за признанието на САЩ, че са вложили 5 млрд в Майдана, но не го приема. Просто и двата факта са му в разрез с мирогледа-той тях не приема, та какво остава за друго?
Ами.. не мисля, че не може да ги осмисли, не е глупак. Просто е решил, че ще е твърдо СРЕЩУ някого ЗА някого в случая. И майтапа е, че ако го отрече ще си вярва, че не е така. Няма страшно, важи за много хора, доста от тях по принцип умни. Човещинка...
Грешите. Аз съм човек, който не обича на черното да казва бяло, без значение дали ми отърва или не. Позволете ми да имам правото да изразявам друга гледна точка. Няма човек на тази Земя, който ще ме убеди, че в Източна Украйна и Крим нямаше руски военни, ама дали това е било официално или не подкрепено от Русия, няма абсолютно никакво значение. Такива доброволци няма никъде по света ! Ако някой отрече, че Русия е оказала помощ на бунтовнците по какъвто и да е било начин, значи няма абсолютното никакво право на мен да ми говори, че съм бил заставал срещу някого и каквото и да ставало, аз съм поддържал същата теза. Оставете мен, 2/3 от света смята, че има руска намеса в Украйна и те ли действат, като мен ? Ясно, че аргумента – "Всичките сте зомбирани от Западната пропагадна" е много лесен за използване, ама едва ли в това е причината....