MapTo_D написа:Ще му дадат на холандеца още един сезон, но само при условие, че има ШЛ. Почти съм убеден, че не се ли класираме ще си стегне куфарите. А дали ще се класираме - трудна работа. Арсенал се подобриха, Ливърпул също влязоха в час, Тотнъм и те надигат глава, разликата е малка и нищо чудно още след следващия кръг да сме извън така желания топ. Защото аз Суонзи не виждам как ще ги бием с играта, която показваме. Но Марийката завалийката е контузен, може да сложи Руни на по-удобна за него позиция, да си пусне халфове в средата на терена, а не да прави тъпи ротации и евентуално да се получат нещата. Не ме разбирайте погрешно, казвал съм - Ван Гаал не го харесвам от много време, но като разбрах, че той ще поеме отбора си казох: Ок, ще оправи бъркотията, която Мойс сътвори. Но за момента не виждам нещо да е оправено, позицията ни в класирането е малко лъжлива, да не казвам незаслужена. И наистина имаше регрес в някой от отборите, които миналия сезон бяха преди нас, може би за това сме и на тази позиция, но тия отбори се събуждат, време е и Юнайтед да се събуди и да започне да играе нещо, не само ганкиното...
Е.. в крайна сметка щом сме на тази позиция значи с малко сме заслужили повече от останалите. Ако всичко се случваше според логиката.. нищо нямаше да е интересно.

[/center]
[/center]
 В Англия благодарение на огромните приходи от ТВ права и честното разпределение на тях между отборите (за разлика от Испания), дори и слабите отбори вече могат да си позволят добри играчи. Точно заради това всяка година става все по-трудно, а Ман Сити "мачкаха", щото всяка година харчеха по 200 млн.
  В Англия благодарение на огромните приходи от ТВ права и честното разпределение на тях между отборите (за разлика от Испания), дори и слабите отбори вече могат да си позволят добри играчи. Точно заради това всяка година става все по-трудно, а Ман Сити "мачкаха", щото всяка година харчеха по 200 млн.   Арсенал и сега хвърчат в някои мачове, но после идваме ние и им набиваме канчетата, пък те ако искат да си летят, левитират, подскачат, повече от 4-то място няма да видят.
  Арсенал и сега хвърчат в някои мачове, но после идваме ние и им набиваме канчетата, пък те ако искат да си летят, левитират, подскачат, повече от 4-то място няма да видят.