Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот hd-fen » 19 фев 2015 21:41

Наглостта и простотията на това тъпо същество - инжИнер Иванов - достигнаха нови висоти.Днес,по време на честването на годишнината от обесването на Апостола на свободата Васил Левски,Гонзо буквално се изгаври с всички журналисти,а чрез тях и на всички привърженици на Левски.На резонен въпрос на журналистка какви бъдещи трансфери на футболисти от синия клуб биха довели до подобряване на финансовото състояние на клуба (практика,съществуваща в другите български отбори),той ехидно съобщи имената на Иван Димитров и Пенчо Драганов и веднага избяга от други подобни неудобни въпроси.Нека сега всички които го защитават си дадат най-после сметка заслужава ли този неграмотен малоумник това.Нека всички които го защитават да посочат нещо положително от присъствието му на Герена вече повече от 5 години.Заслужават ли феновете на Левски такова отношение от един самозабравил се олигофрен.Не е ли дошло време ние верните сини привърженици да изритаме това същество от клуба,защото ако чакаме Батков любимия отбор може и да изпадне.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

[center]Нарушена точка 1 от правилата на форума![/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 фев 2015 21:55

Ще помоля някой от модераторите ако може да поограничи помията,която излива "верния син фен" над мен.Не е много приятно да четем всеки ден,колко е тъп Гонзо,колко са лоши "качулките" и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 19 фев 2015 22:50

Stahlgewitter написа:Ще помоля някой от модераторите ако може да поограничи помията,която излива "верния син фен" над мен.Не е много приятно да четем всеки ден,колко е тъп Гонзо,колко са лоши "качулките" и т.н.

Искам да те попитам как определяш днешното поведение на Георги Иванов-Гонзо с отговора му на журналистически въпрос касаещ и верните привърженици на Левски за имената на футболистите,които смята да трансферира и попълни клубната каса - Иван Димитров и Пенчо Драганов? Не е ли това подигравка с журналисти и фенове.С какво лицето Георги Иванов смята че ги превъзхожда - с интелект,с образование или с постигнати професионални успехи? Защо според теб нямам право и аз да му отвърна със същото и да изразя какво мисля за него.Във форума аз изразявам собственото си мнение и не ангажирам никой с него.Помия ли е това,че апелирам в агитката на Левски,че искам да се вее знамето на Апостола на свободата,а не на човек,който не е заслужил това.Колкото и да ти е неприятно аз ще продължавам да критикувам некадърността,безхаберието и неграмотността,която управлява в момента любимия ми клуб и го води право в пропастта.Разбира се и ти имаш своето право да защитаваш лицето Георги Иванов-Гонзо,но след като нямаш никакви арументи за това те съветвам да не ревеш на модераторите,защото ставаш смешен.

П.П. И още един въпрос,който искам да ти задам.Смяташ ли,че аватара който ползваш ( череп с качулка ) е подходящ за този форум? Изразява ли той твоята същност и къде в Европа този аватар би бил разрешен? Смяташ ли качулките,заради които Левски,националния отбор и другите клубове,които ги имат отнесоха множество финансови и други санкции,за добри, за да не ги критикувам?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 фев 2015 14:48

Добре бе пич,кажи кой да сложат за директор,какви аватари да си сложим и кои футболисти да се привлечат в Левски.Ега ти угодим поне на 1 от изискванията и спреш да плюеш по всичко свързано с Левски.
Изображение

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 20 фев 2015 23:50

Stahlgewitter написа:Добре бе пич,кажи кой да сложат за директор,какви аватари да си сложим и кои футболисти да се привлечат в Левски.Ега ти угодим поне на 1 от изискванията и спреш да плюеш по всичко свързано с Левски.

Нямам претенциите да определям аз кой да ръководи Левски и какви футболисти да се привлекат.Претенциите са ми, само един доказан некадърник и неговото вярно протеже да бъдат изгонени от клуба докато не са го затрили.Никога не съм плюл и няма да плюя любимия ми клуб,но това което става от 5 години насам с него,предизвикано от едно неграмотно и неуко същество, ме вбесява.Не търпя и този самовлюбен нагъл прост човек(според мен и с налична олигофрения) да се подиграва както с феновете на Левски така и с мен като част от тях.Нека вземе със себе си звездите за трансфер - Иван Димитров и Пенчо Драганов,да ги менаджира (ако разбира какво означава това) и осъществи трансфер,парите от трансфера задържи за себе си и да се махне завинаги от Левски.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 12 мар 2015 22:08

Днес в една друга тема във форума един от клакьорите на Гонзо го издигна в ранг академик.Мисля обаче,че за друга подобна и по-висока титла,футболния клуб Левски ще му бъде пречка и ще спре развитието му.Нека г-н Батков не спира прогреса и моментално освободи инжИнер Иванов.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 мар 2015 15:38

Гонзо, няма да забравим, няма да простим :!:
Тези пет години.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 мар 2015 17:01

Очаквам този, който вчера говореше за това, че, цитирам, "важни са моралът и достойнството", да излезне пред всички нас и да каже, че е най-некадърния човек, имал шанса да работи някога на Герена и да ни се извини! Да ни се извини, за най-срамната страница в цялата история на този славен клуб! Той беше и треньор и изпълнителен директор - сега няма как да си измие ръцете с треньора, и да се скрие като курвa, както винаги до този момент е правил.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 15 мар 2015 17:44

Каквото и да пишем, каквото и да пишем, Г.Иванов няма качества за поста, който заема. Има една интересна тенденция- колкото по-малко хора има на стадиона, толкова по-често идва Батков. Сега ще изгледа всички мачове на отбора.

Върни се в “Левски”