slash1912 написа:Dr. Phibesr написа:Всичко чудно, а инфо по кой/кои канал/и ще се гледа ?
Канал 1 БНТ
Благодаря, майна
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:Dr. Phibesr написа:Всичко чудно, а инфо по кой/кои канал/и ще се гледа ?
Канал 1 БНТ
Alonso_Massa написа:Може би Роджърс трябваше да обмисли пускането на Балотели титуляр. Последните 2 мача се справи отлично и помогна на отбора за постигане на 2 важни победи. Очевидно е че се вижда настроение в играта му, така че Роджърс ако не се възползва сега когато му е време, може Марио отново да загуби мотивация. Ще видим. Ако тази вечер пак направи силно включване според мен Брендо няма да има право да го оставя резерва следващия мач. Иначе състава е бомба, но за мен Бало вместо Лалана щеше да е по-добре. Предпочитам да играем с две 9-ки, отколкото с две 10-ки, но се доверярвам на Роджърс.
suareshampion написа:gogovcite написа:Аз предпочитам Ловрен. Трябва да го вкараме в релси този човек и такива мачове са идеални. Трябва да имаме повече футболисти, които да са готови да влязат във всеки момент и да не се усети липсата на титулярите. А и на Ловрен ще се разчита за в бъдеще, така че му трябват игрови минути. Форма се поддържа с мачове, а не само с тренировки.
Шкъртел също има нужда от почивка. Играе цели поредни мачове вече не знам от кога....
Ще го вкараме ,има време .Както казваш ,на него ще се разчита в бъдеще ,така ,че има време да играе Ловрен ,спокойно.
Да ,прав си ,трябва да има повече играчи ,които да са готови да влязат във всеки момент .Това е най доброто за един треньор ,да разполага с добра вариативност ,но не всеки път се получава .Към тоя момент не съм съгласен с теб той да играе . Аз искам да играят ,футболистите ,които са в най добра моментна форма !! Така се печелят мачове . А ние имаме нужда от победи . Има време за възстановяване ,спокойно.
Какво значи ,такива мачове са идеални ? Напротив,идва отбор от друга лига ,различен от английските ,непознат. На първо място са в Турция.Не трябва да подценяваме мача .Няма място за експерименти .Когато един отбор върви ,не е добре да се пипа състава ,особено ако имаме високи цели а така ,като гледам състава и интервютата ..Роджърс иска тая купа .
Като гледам резервите ,нямаме вътрешен халф на пейката ,ако някой от Хендерсън или Алън се контузи ,тогава вече Ловрен ще влезе ,няма как а Емре отива пред защитата.За съжаление ,Лукас и Джерард се контузиха по едно и също време .
gogovcite написа:suareshampion написа:gogovcite написа:Аз предпочитам Ловрен. Трябва да го вкараме в релси този човек и такива мачове са идеални. Трябва да имаме повече футболисти, които да са готови да влязат във всеки момент и да не се усети липсата на титулярите. А и на Ловрен ще се разчита за в бъдеще, така че му трябват игрови минути. Форма се поддържа с мачове, а не само с тренировки.
Шкъртел също има нужда от почивка. Играе цели поредни мачове вече не знам от кога....
Ще го вкараме ,има време .Както казваш ,на него ще се разчита в бъдеще ,така ,че има време да играе Ловрен ,спокойно.
Да ,прав си ,трябва да има повече играчи ,които да са готови да влязат във всеки момент .Това е най доброто за един треньор ,да разполага с добра вариативност ,но не всеки път се получава .Към тоя момент не съм съгласен с теб той да играе . Аз искам да играят ,футболистите ,които са в най добра моментна форма !! Така се печелят мачове . А ние имаме нужда от победи . Има време за възстановяване ,спокойно.
Какво значи ,такива мачове са идеални ? Напротив,идва отбор от друга лига ,различен от английските ,непознат. На първо място са в Турция.Не трябва да подценяваме мача .Няма място за експерименти .Когато един отбор върви ,не е добре да се пипа състава ,особено ако имаме високи цели а така ,като гледам състава и интервютата ..Роджърс иска тая купа .
Като гледам резервите ,нямаме вътрешен халф на пейката ,ако някой от Хендерсън или Алън се контузи ,тогава вече Ловрен ще влезе ,няма как а Емре отива пред защитата.За съжаление ,Лукас и Джерард се контузиха по едно и също време .
Щом пуска всички значи са възстановени и готови функционално, това е ясно. Дано силите са разчетени правилно и запазим свеж отбора до края на сезона.
Иначе този мач за мен е сигурна победа за нас и смятам, че ще ги убием. Дано вземем солиден аванс, за да ни е по-спокоен реванша.
9lives написа:Добре играем, но Стъридж е прекалено индивидуален на моменти. Джо Алън се отличава като най - зле играещият. Искам да видя Балотели и Ловрен второто.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта