gogovcite написа:Аз предпочитам Ловрен. Трябва да го вкараме в релси този човек и такива мачове са идеални. Трябва да имаме повече футболисти, които да са готови да влязат във всеки момент и да не се усети липсата на титулярите. А и на Ловрен ще се разчита за в бъдеще, така че му трябват игрови минути. Форма се поддържа с мачове, а не само с тренировки 

.
Шкъртел също има нужда от почивка. Играе цели поредни мачове вече не знам от кога....

Ще го вкараме ,има време .Както казваш ,на него ще се разчита в бъдеще ,така ,че има време да играе  Ловрен ,спокойно.
Да ,прав си  ,трябва да има повече играчи ,които да са готови да влязат във всеки момент .Това е най доброто за един треньор ,да разполага с добра вариативност ,но не всеки път се получава .Към тоя момент не съм съгласен с теб той да играе . Аз искам да играят ,футболистите ,които са в най добра моментна форма !! Така се печелят мачове . А ние имаме нужда от победи . Има време за възстановяване ,спокойно. 
Какво значи ,такива мачове са идеални ? Напротив,идва отбор от друга лига ,различен от английските ,непознат. На първо място са в Турция.Не трябва да подценяваме мача .Няма място за експерименти .Когато един отбор върви ,не е добре да се пипа състава ,особено ако имаме високи цели а така ,като гледам състава и интервютата ..Роджърс иска тая купа .
 Като гледам резервите ,нямаме вътрешен халф на пейката ,ако някой от Хендерсън или Алън се контузи ,тогава вече Ловрен ще влезе ,няма как а Емре отива пред защитата.За съжаление ,Лукас и Джерард се контузиха по едно и също време .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.