Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот slash1912 » 19 фев 2015 19:55

Кашчей написа:
slash1912 написа:След такива коментари,като на Хер Флик.да не съм видял повече да се оплаквате,че билетите за гости били малко и не се виждало 8-)

Ако не бяхте толкова алчни всичко наведнъж да стане, можеше и стадиона да се прави сектор по сектор, а вие да играете на него. Сега ще е направо престъпление, ако пак ви лицензират тренировъчната база за мачове от А група.

Така е ,аз съм алчен човек :lol: Що пишеш глупости,без да си запознат с нещата?
Първоначалната идея беше стадиона да се строи трибуна по трибуна.Ако беше останало така,сега щяхме да имаме 2 нови трибуни и 2 стари насипа.
Ако се беше започнало навреме с целия стадион,сега нещата щяха да са почти готови.
Престъпления в България и то ненаказани има много.Не мисля,че лиценза на Базата е такова,при условие,че се лицензират стадиони като Локомотив,Тича,в Дупница и т.н.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2015 20:06

slash1912 написа:
Кашчей написа:
slash1912 написа:След такива коментари,като на Хер Флик.да не съм видял повече да се оплаквате,че билетите за гости били малко и не се виждало 8-)

Ако не бяхте толкова алчни всичко наведнъж да стане, можеше и стадиона да се прави сектор по сектор, а вие да играете на него. Сега ще е направо престъпление, ако пак ви лицензират тренировъчната база за мачове от А група.

Първоначалната идея беше стадиона да се строи трибуна по трибуна.Ако беше останало така,сега щяхме да имаме 2 нови трибуни и 2 стари насипа.
Ако се беше започнало навреме с целия стадион,сега нещата щяха да са почти готови.
Престъпления в България и то ненаказани има много.Не мисля,че лиценза на Базата е такова,при условие,че се лицензират стадиони като Локомотив,Тича,в Дупница и т.н.

Ти лично може и да не си, но аз говоря съвкупно за феновете на Ботев, които искат търпение, но ако може сега и веднага. Именно защото знам какъв беше първоначалният проект и написах предният си пост. Миналата година ви писах, че няма да започнете новия сезон на вашия стадион и ми се нахвърлихте. Редовно поствате снимки от строежа му и всеки, поне малко наблюдавал строеж на нещо знае, че грубият строеж и довършителните работи, като време са поне 1: 1.3, понякога и по-зле, а вие не сте започнали нищо по тях, ама абсолютно нищо, съдейки от последните снимки.

Базата ви е отлична, но е база, а не стадион за мачове от шампионат на най-високо ниво у нас. Не говоря за терена-той е идеален, поне по телевизора, а за останалите условия. Гледал съм мачове от там и определено не съм съгласен да получава отново лиценз.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 фев 2015 20:13

Кашчей написа:
slash1912 написа:
Кашчей написа:

Ти лично може и да не си, но аз говоря съвкупно за феновете на Ботев, които искат търпение, но ако може сега и веднага. Именно защото знам какъв беше първоначалният проект и написах предният си пост. Миналата година ви писах, че няма да започнете новия сезон на вашия стадион и ми се нахвърлихте. Редовно поствате снимки от строежа му и всеки, поне малко наблюдавал строеж на нещо знае, че грубият строеж и довършителните работи, като време са поне 1: 1.3, понякога и по-зле, а вие не сте започнали нищо по тях, ама абсолютно нищо, съдейки от последните снимки.

Базата ви е отлична, но е база, а не стадион за мачове от шампионат на най-високо ниво у нас. Не говоря за терена-той е идеален, поне по телевизора, а за останалите условия. Гледал съм мачове от там и определено не съм съгласен да получава отново лиценз.

Досега имало ли е проблем с провеждането на някой мач?
Ако става въпрос за гостуващия сектор,смея да твърдя,че той е доста по-добър от този в Разград,а за там никой нищо не смее да каже :oops:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2015 20:23

slash1912 написа:Досега имало ли е проблем с провеждането на някой мач?
Ако става въпрос за гостуващия сектор,смея да твърдя,че той е доста по-добър от този в Разград,а за там никой нищо не смее да каже :oops:

Амиии..... гледано от камерите на телевизията, вратата, която е вляво на екрана, е на метър-два от заграждения, което за мен е недопустимо да се случва на официален мач. Ще ме прощаваш, но това е типично селска история, и няма как да не е така, след като става въпрос за тренировъчна база, където да се играят контроли и да се гледат от феновете на отбора. За тази си цел е идеално, не мога да си кривя душата. Под контроли разбирам с отбори от областта, които нямат претенции.

ПП-Изпълнението на Гонзо нямаше как да се случи на нормален стадион, нали!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 фев 2015 21:05

Кашчей написа:

Амиии..... гледано от камерите на телевизията, вратата, която е вляво на екрана, е на метър-два от заграждения, което за мен е недопустимо да се случва на официален мач. Ще ме прощаваш, но това е типично селска история, и няма как да не е така, след като става въпрос за тренировъчна база, където да се играят контроли и да се гледат от феновете на отбора. За тази си цел е идеално, не мога да си кривя душата. Под контроли разбирам с отбори от областта, които нямат претенции.

Зад вратата има повече от три метра,като тези разстояния са еднакви зад двете врати.Ето ти снимка за тази от ляво на екрана:
Изображение
Мястото ми е точно зад скамейката на гостите.Левски са идвали и с Тони Здравков като старши треньор.Човека се държа съвсем нормално и си водеше отбора.Гонзо прекара повече време с гръб към терена,показвайки комбинация от пръсти и псувайки по публиката.Така че не е до базата и стадиона-до възпитание е.На националния като има 10 метра писта,имаше ли изпълнения със снежна топка? :lol:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 19 фев 2015 21:14

Кашчей написа:Амиии..... гледано от камерите на телевизията, вратата, която е вляво на екрана, е на метър-два от заграждения, което за мен е недопустимо да се случва на официален мач. Ще ме прощаваш, но това е типично селска история, и няма как да не е така, след като става въпрос за тренировъчна база, където да се играят контроли и да се гледат от феновете на отбора. За тази си цел е идеално, не мога да си кривя душата. Под контроли разбирам с отбори от областта, които нямат претенции.

Много знаеш, доказвал си го не един и два пъти, но в случая не си прав. На КОП като се протегнеш от пътеката зад рекламните пана и хващаш задната греда на мрежата. (проверено лично 8-) )А между ограждението за треньорите и тъч линията на всички стадиони има по метър.
НЕ разстоянието е проблем на българина, а манталитета. Затова и няма наредба, по която да ни спънат за лиценза, заради отстояние от линиите на терена. Хората не го осъзнават като проблем даже.
Промяната очевидно трябва да е в нас, щом цял свят го приема за нормално, не мислиш ли?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2015 08:46

Кашчей написа:

Огражденията са близичко :roll: Пиргов като отиде зад вратата да си вземе топката, могат да го хванат за шията през мрежата :mrgreen: :lol: Те това е футбол НА ЖИВО :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 20 фев 2015 09:05

boabbb написа:Пиргов като отиде зад вратата да си вземе топката, могат да го хванат за шията през мрежата :mrgreen: :lol: Те това е футбол НА ЖИВО :mrgreen:

Ти глей ти да не идеш на базата на мач и да се представиш като: Оня олигофрен Хер Флик от форума на гонг, че сто про ше се фанеш за палците...
Професор по география

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2015 10:40

Бат Зико написа:
boabbb написа:Пиргов като отиде зад вратата да си вземе топката, могат да го хванат за шията през мрежата :mrgreen: :lol: Те това е футбол НА ЖИВО :mrgreen:

Ти глей ти да не идеш на базата на мач и да се представиш като: Оня олигофрен Хер Флик от форума на гонг, че сто про ше се фанеш за палците...

Що :roll: Цялата група ще ме подгоните със секири, вили и други земеделски инструменти, ли :lol: :lol: :lol: Или само ти, щото си каратист :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 20 фев 2015 10:49

boabbb написа:Огражденията са близичко :roll: Пиргов като отиде зад вратата да си вземе топката, могат да го хванат за шията през мрежата :mrgreen: :lol: Те това е футбол НА ЖИВО :mrgreen:

Това не го отричам, а подчертавам факта, че няма нарушение на регламентите на УЕФА. Зад вратата има деца, които подават топките, Пиргов няма работа там.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Ботев”