Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот Adrian Monk » 19 фев 2015 19:31

bobo_13 написа:
Adrian Monk написа:Е да де, ама според едно проучване Манчестър Юнайтед има "само" 659 (шестстотин петдесет и девет) милиона привърженици по света, където също гледат Висшата лига... 8-)

http://www.sportal.bg/news.php?news=367260

П.П. Писал съм и друг път в този форум: На г-н Тодор Батков трябва да се забрани да прави публични изказвания - те носят само вреди на "Левски"... 8-)

Уф...ама българското първенство няма да се излъчва в чужбина. Нормално е когато се броят лайкове да са много феновете. В това проучване пише, че феновете са имали право да посочат повече от 1 любим клуб А да не говорим, че тези 600 мнл. 50 са в Европа, а останалите в Азия и Китай. То затова всички отбори във ВЛ взеха да ходят там по турнета и да носят йероглифи на екипите си.

Къде ми сравняваш ти ВЛ с българското първенство. Като ми сложат кожени седалки като на стадионите в Англия, тогава ми ги сравнявай....или поне да имаме равни терени

Пак не си разбрал, ами какво да те правя... :lol: Никой не сравнява нашето умряло първенство с Висшата лига. Идеята ми е, че Манчестър Юнайтед има много по-голямо право да иска лъвския пай от ТВ права, защото неговите мачове се гледат от много милиони хора по света. Това е в отговор на колегата, който беше написал, че Ман Ю, Ливърпул и т.н. имали около 5 % фенове в Англия. Хайде прочети пак написаното и го осмисли (ако можеш)... 8-)
[offtopic]Писна ми вече от неграмотни и неинтелигентни хора в този форум, които мислят с 5-6 мозъчни клетки, а с останалите пазят равновесие... :evil:[/offtopic]
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 19 фев 2015 19:35

Ми да засекат ако искат мачове примерно на ЦСКА-хасково,лудогорец и хасково колко човека ги гледат,и спора става излишен.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 19 фев 2015 19:38

samocska1 написа:Ми да засекат ако искат мачове примерно на ЦСКА-хасково,лудогорец и хасково колко човека ги гледат,и спора става излишен.

Какво има да засичат, то резултата е ясен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 фев 2015 20:10

pupesh написа:
Blue1914 написа:Гледам, според гонг.бг, засега с червените петолъчки събираме 75% аудитория 8-) :lol:

Според Блиц обаче не е точно така
http://www.blitz.bg/sport/article/264180

Току-що от БЛИЦ съобщиха, че за Лудогорец се гласува с измама.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 19 фев 2015 20:11

На всички им е ясно но феновете на малките отбори,се правят на интересни.И в Пловдив има фенове на ЦСКА и левски и в Стара Загора и във Варна,където местните отбори си имат стабилна история и успехи.И аз не съм от столицата а всичките ми приятели и познати са фенове на тези два отбора.Е има и един от Славия,ама малко про-левскар си пада последно време,щото се падаха от нас, пък сега и левски ги биеме поред,кой знае може да стане и от лудогорец.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 фев 2015 20:21

Jorkorazporko написа:Според статистиката 80% от зрителите гледат ЦСКА и Левски, останалите 20% останалите 10 отбора! С това темата приключва, 80% от парите трябва да отиват в ЦСКА и Левски :mrgreen: :lol: :) Аре у леву всички хейтъри, да живеят ЦСКА и Левски :P !!

Колега, това последното може ли да си го сложа в подписа? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 19 фев 2015 20:26

Blue1914 написа:Понеже не ми се чете- някой може ли да каже колко пъти фразата "фйеновете са броят на стадьона" е използвана в тази тема относно... телевизионна аудитория. :mrgreen:

Нема значение къде се броят феновете, БОТЕВ ПД ВИНАГИ е в челото!

Реално парите от ТВ правата трябва да се разпределят по системата 2:2:1:КУР където 2 са дяловете на ЦСКА и ЛЕВСКИ, 1 е дяла на БОТЕВ ПД, а КУР е дяла на всички останали...
Вижда ми се справедливо...
Професор по география

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 19 фев 2015 20:29

samocska1 написа:И в Пловдив има фенове на ЦСКА и левски

Такива никой не ги брои за живи, всеки мрази еничари!
По-добре да си фен на Ислямска държава-Столипиново, отколкото на софийски отбор!

Виж,ако си от София и си фен на БОТЕВ е една достойна позиция,заслужаваща адмирации! ;) :)
Професор по география

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 19 фев 2015 20:34

И в моя град има един на Ботев,но той си е родом от там,така че нормално.Интересно но според анкетата лудогорец има повече фенове от вас.Значи правилна ви е вчерашната теза че феновете на лудогорец се увеличават не с дни а с часове!!! :)

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 19 фев 2015 20:36

1982 написа:
pupesh написа:
Blue1914 написа:Гледам, според гонг.бг, засега с червените петолъчки събираме 75% аудитория 8-) :lol:

Според Блиц обаче не е точно така
http://www.blitz.bg/sport/article/264180

Току-що от БЛИЦ съобщиха, че за Лудогорец се гласува с измама.

Не бе, той Домусчиев си е платил... :)
фен на еднодневката

Върни се в “Футбол - България”