Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кабелен оператор подписа договор с Нова?
Точно това имам предвид! Бърза се с крайни оценки, отричане...а като се замислиш и теглиш чертата - така излиза...една малка бучка сирене, от по-евтиното 

parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.
За кво трябва да ги дават.. да гледат как Таско или Сватбата се гаврят с футбола, свирят правилни дузпи и грешни засади, подпират паралиите и т.н.. или за култови мачове като домакинствата на Миньор или Марек с Луноходец.. не аз ще плащам, а на мене трябва да плащат вредни за издевателстват над нервната ми система

parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.
Реално даваш 8, а не 4 лева за БГ шампионат

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
eddie написа:parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.
За кво трябва да ги дават.. да гледат как Таско или Сватбата се гаврят с футбола, свирят правилни дузпи и грешни засади, подпират паралиите и т.н.. или за култови мачове като домакинствата на Миньор или Марек с Луноходец.. не аз ще плащам, а на мене трябва да плащат вредни за издевателстват над нервната ми система
Прав си в голяма степен! Ама ако си от ЦСКА или Левски, от Локо ПД или Ботев, или от който и да е, няма ли да ти е кеф да видиш, дали пък евентуално твоя отбор няма да успее да се пребори със "Системата"? Това не си ли струва 4-те лева?
Еми по-добре всички на стадиона. Какво по хубаво?
Близу са ясни!! С най-малко абонати сред големите оператори, първи скочиха в дълбокото, като по този начин се опитват да откраднат някой и друг абонат от сателитните оператори!
При сателитните оператори се гледа колко хора са проявили интерес към новия канал и явно интересът не е голям, иначе отдавна да са подписали договор с Nova!!
ПП Преди малко проверих форума на Близу - такова "въодушевление" има там, направо нямам думи!
Има точно двама души, които са написали нещо за новия канал! 
При сателитните оператори се гледа колко хора са проявили интерес към новия канал и явно интересът не е голям, иначе отдавна да са подписали договор с Nova!!
ПП Преди малко проверих форума на Близу - такова "въодушевление" има там, направо нямам думи!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
eddie написа:parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.
Ти като ходиш на заведение плащаш ли си сметката?Футболът е частен продукт и навсякъде в Eвропа се плаща.http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... %B0%D1%82/
Ми плащай, бе, кой те спира.. просто ти обяснявам защо аз няма да плащам. Проблем?
Като си оправят у нас феърплея като в посочените горе държави, ще гледаме.. в момента даже юношеските групи са ми по интересни от А.
Като си оправят у нас феърплея като в посочените горе държави, ще гледаме.. в момента даже юношеските групи са ми по интересни от А.
Последна промяна от eddie на 19 фев 2015 18:34, променено общо 1 път.
eddie написа:Еми по-добре всички на стадиона. Какво по хубаво?
Абе като знам как ще се завтечем към стадионите...дай да бъдем реалисти! А и къде е логиката? Тук даваш 4 кинта на месец, ама имаш избор, ако нещо не ти харесва - изключваш, освен това има и Премиършип в този канал...А на стаидона? Отиваш, измръзваш, изцапваш си панталоните, щот седалките не са мити от миналата година, даваш 10 лв. за билет - и накрая нали пак виждаш това с уредените мачове, с правилните дузпи и ...как беше. По тв , у дома, поне решаваш проблема за една секунда. До стадиона и обратно ще ти отнеме бая повече.
Не че съм против гледането на живо, но това не изключва и другото. Щом сме готови да дадем 20-25 на месец за стадиона, още четири отгоре за тв.футбол не е болка голяма..
CTAHKO написа:parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.
Реално даваш 8, а не 4 лева за БГ шампионатСметни колко време са в почивка, колко време играят и си направи сметката
Е то нали ще дават и ВЛ, а може и ЧШ също, няма да е само А Група поне така разбрах.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]