Батков продава акциите си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Re: Батков продава акциите си

Мнениеот hd-fen » 18 фев 2015 21:47

Stahlgewitter написа:Би ли ми отговорил на въпроса,как Гаджев се оказа протеже на Гонзо?Явно аз нещо съм пропуснал.

Смяната на повече от 15 треньора в Левски в ''ерата'' Гонзо станаха след симулативна игра на Гаджев и групата футболисти около него.Съжалявам,че вчера Христо Йовов след като каза ''А'' не продължи,но и това рано или късно ще стане.Много скоро ще стане ясно и кой стои зад ''качулките'' съблекли Петев и върнали това природно недоразумение Гонзо в Левски.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2015 22:46

Не виждам причина да се напрягате и да се подавате на провокациите на пишман-акционерите. Използвайки модерните си финансови инструменти и скрити зад ореола на оправдания комунистически престъпник се провалиха с гръм и трясък, ставайки за посмешище на цялата БФБ. Незаконно щяло да бъде, идеята била обречена на провал, време нямало и купищата други глуповати коментари във форума не трябва да дават повод за песимизъм сред синята общност. Изчакайте поне до края на седмицата, за да видим малко по-официлна информация от устата на ръководните ни органи. Идеята, а и последващата организация около изпълнението й могат да се окажат доста по-продуктивни отколкото мнозина от вас считат сега.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 19 фев 2015 09:24

TristaNNN написа:Не виждам причина да се напрягате и да се подавате на провокациите на пишман-акционерите. Използвайки модерните си финансови инструменти и скрити зад ореола на оправдания комунистически престъпник се провалиха с гръм и трясък, ставайки за посмешище на цялата БФБ. Незаконно щяло да бъде, идеята била обречена на провал, време нямало и купищата други глуповати коментари във форума не трябва да дават повод за песимизъм сред синята общност. Изчакайте поне до края на седмицата, за да видим малко по-официлна информация от устата на ръководните ни органи. Идеята, а и последващата организация около изпълнението й могат да се окажат доста по-продуктивни отколкото мнозина от вас считат сега.

И моят призив е същия: Не се поддавайте на провокациите на пишман-акционерите. Точно това целят - да ни разубедят. Няма да успеят. Всички ние ще спасим любимия отбор.

В събота всички на стадиона!!!
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 фев 2015 18:03

Ще го постна и във "Всекидневната" това мнение: Нещо ми се струва, че аЙдуката ни е взел за големи лебедюхи и ни "маже ските да ни пуска по нанадолното"... В днешното си интервю пред сервилните му медии той натъртва следното: "Искам дебело да подчертая, че аз не продавам акциите. Просто призовахме хората, които обичат Левски да дарят каквото могат. На всеки от тях ще предложа да станат съпричастни, като им предложа пакет от моите акции. Има разлика. Има интерес към акциите и предполагам, че ще се случи. Предполагам, че в рамките на три месеца ще има сериозен ефект. Надявам се, че до десет процента от акциите ще отидат в стотици-хиляди левскари“, сподели Батков. ...
Та какво да разбираме всъщност? Елате, балъци да ви "дам" 10 процента от акциите на клуба, като срещу тях внесете съответната сума, с която да закърпим положението, което е такова благодарение на моята алчност, идиотизъм и себелюбие...Но иначе аз си оставам собственика и "ще карам влака"... Е, при това положение, Борате няма да ти се получи схемата... И Левски заминава в А окръжна, ако трябва, но ти не трябва да имаш дори половин процент над 50-те от акциите на Клуба... Твойта няма да я бъде...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 19 фев 2015 20:32

Тъпото е, че до преди време доста хора споделяха мнението да почнем начисто
без тодар, а сега с тези акции една еуфория настана не е истина. Поне да не обижда
феновете тоз каун като говори простотии по медиите. Защото именно последните му
гръмки изказвания от типа ''връщам Левски на народа'' които не отговарят на истината
са обидни за мен. Това е един долен измамник чиято едничка цел е да вкара в клуба
2- 3 млн. в най добрия случай, колкото да закърпи бюджета. Това е.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 фев 2015 21:31

За мен е най-разумно да се изчака,да се види как ще се процедира,да се направи точна и ясна концепция и тогава да се търсят кусури.Тук всеки разбрал недоразбрал вади изводи и заключения,все едно всичко му е ясно като бял ден.Бъдете малко по-търпеливи и ограничете негативните изказвания,те не помагат на никой,включително и на вас.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 фев 2015 22:17

santiliana написа:Ще го постна и във "Всекидневната" това мнение: Нещо ми се струва, че аЙдуката ни е взел за големи лебедюхи и ни "маже ските да ни пуска по нанадолното"... В днешното си интервю пред сервилните му медии той натъртва следното: "Искам дебело да подчертая, че аз не продавам акциите. Просто призовахме хората, които обичат Левски да дарят каквото могат. На всеки от тях ще предложа да станат съпричастни, като им предложа пакет от моите акции. Има разлика. Има интерес към акциите и предполагам, че ще се случи. Предполагам, че в рамките на три месеца ще има сериозен ефект. Надявам се, че до десет процента от акциите ще отидат в стотици-хиляди левскари“, сподели Батков. ...
Та какво да разбираме всъщност? Елате, балъци да ви "дам" 10 процента от акциите на клуба, като срещу тях внесете съответната сума, с която да закърпим положението, което е такова благодарение на моята алчност, идиотизъм и себелюбие...Но иначе аз си оставам собственика и "ще карам влака"... Е, при това положение, Борате няма да ти се получи схемата... И Левски заминава в А окръжна, ако трябва, но ти не трябва да имаш дори половин процент над 50-те от акциите на Клуба... Твойта няма да я бъде...

Не е сериозно да се говори за придобиване на 50% чрез такава процедура, каквато ще се прави. И не само защото Батков не иска, а по редица други причини.
Съветът ми към всички левскари е да прецените внимателно ситуацията, добре да обмислите кой, какво, как, защо, колко и тогава да вземете правилното решение за себе си. Не тръгвайте с главата напред, водени единствено от емоцията и не се вкарвайте в някакви измислени състезания с цесекистите само и само да покажете кой е по-по-най.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 20 фев 2015 08:58

santiliana написа:Ще го постна и във "Всекидневната" това мнение: Нещо ми се струва, че аЙдуката ни е взел за големи лебедюхи и ни "маже ските да ни пуска по нанадолното"... В днешното си интервю пред сервилните му медии той натъртва следното: "Искам дебело да подчертая, че аз не продавам акциите. Просто призовахме хората, които обичат Левски да дарят каквото могат. На всеки от тях ще предложа да станат съпричастни, като им предложа пакет от моите акции. Има разлика. Има интерес към акциите и предполагам, че ще се случи. Предполагам, че в рамките на три месеца ще има сериозен ефект. Надявам се, че до десет процента от акциите ще отидат в стотици-хиляди левскари“, сподели Батков. ...

Ако искаш не във всекидневната ами във всички теми за Левски да я постнеш - все тая. Аз не искам Левски да играе в А окръжна. Ти си разбрал, че Батков дава само 10 процента, аз съм разбрал, че се надява поне на 10 процента взети от стотици хиляди привърженици. Можеш ли да смяташ? Колко е 10 процента от 30 млн? Как ти се струва 300 000 фенове да извадят по 100 лева или 100 000 фена по 300 лева?
Или пък ако наистина вземем, че съберем 3 млн. лева(ясно е,че няма как да стане), което съответства на 10 процента и отидат още хора да дарят за Левски, Батков ще ги върне ли?
Какво искате още? Парите ви ще отидат не за Батков или Гонзо, а за Левски. Можете дори да посочите за какво или за кой точно футболист или служител да отидат точно твоите пари. Ако те радва как играе Аниете посочваш за него. Ако искаш за доктора или за Цонев - посочваш тях. От това по прозрачно няма как да се нарави, ама все ще се намери някой да каже - айдука иска да ни клати. Ама иначе всички пушим, пием, караме коли,имаме телефони дето не се натиска ами се маже по тях, не излизаме от заведенията, ама да дадем 100 лева, за да може Прохазка да вземе заплата ни се свиди. Каквото и да стане с Левски ще сме си го заслужили. Никой няма да ни е виновен
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2015 09:12

Tommi написа:

Не е сериозно да се говори за придобиване на 50% чрез такава процедура, каквато ще се прави. И не само защото Батков не иска, а по редица други причини.
Съветът ми към всички левскари е да прецените внимателно ситуацията, добре да обмислите кой, какво, как, защо, колко и тогава да вземете правилното решение за себе си. Не тръгвайте с главата напред, водени единствено от емоцията и не се вкарвайте в някакви измислени състезания с цесекистите само и само да покажете кой е по-по-най.

По принцип е така ... Нашите - колко, към милион и нещо май събраха :roll: Да речеме, че ще имате по-голям интерес - милион и половина, нека два да са :roll: Ама чича Тодор има малко над 30 милиона :? Това са си 5-6 % максимум ... На мен лично не ми харесва идеята със стотачката - има доста хора, които биха дали, но стотачката им е решаваща - памперси на детето или акции :arrow: едното натежава ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 фев 2015 22:57

Не знам защо се надъхвате с глупости от рода на "парите отиват за Левски, а не за Тодор Батков". Кой управлява клуба бе пичове ? Тодор и неговото протеже Гонзо те ще получат свежите пари и ще ги използват както и досега .Няма индикации ,че с нещо се променило управлението на клуба.

Върни се в “Левски”