tevez написа:Скучни мачове! Факт!
Безкрайно скучни, дано ЛЕ да е по-интересна.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Скучни мачове! Факт!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
dreben23 написа:ПСЖ ще продължи, харесва ли ви или не. Те са с две класи над Челси като ги гледам. По-лошото е, че и Монако може да продължи.Прехваленият английски футбол става само за вътрешна употреба- автобуси, камиони и кранове.
![]()
Атлетико, Сити, Реал, ПСЖ, Дортмунд, Порто за мен са четвъртфиналисти, а Шахтьор ще отсрани Байерн на реванша.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
glarus_ds написа:dreben23 написа:ПСЖ ще продължи, харесва ли ви или не. Те са с две класи над Челси като ги гледам. По-лошото е, че и Монако може да продължи.Прехваленият английски футбол става само за вътрешна употреба- автобуси, камиони и кранове.
![]()
Атлетико, Сити, Реал, ПСЖ, Дортмунд, Порто за мен са четвъртфиналисти, а Шахтьор ще отсрани Байерн на реванша.
Иска ти се Челси да отпадне, няма лошо. И все пак има такава вероятност. Но на база какво смяташ, че Сити ще победи Барса? Писал си за прехваления английски футбол, но си пропуснал, Че в последните 5 години, ако не и повече, Челси е този, който да отсрамява прехваленото според теб първенство. Прехвалени към момента в ШЛ може да кажеш за Сити, та за това се чудя, защо мислиш, че ще продължат
dreben23 написа:Отмениха ни и гол, но така и не разбрах що го отмениха (прекъсваше ми заради нета и не видях положението)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Наистина страшна скука. Щом заспах на мача на любимия отбор...Тоя уръфлек ме събуди на гредата на Шалке, колкото да видя и гола на Марсело и пак да отнеса плувката...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта