Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 11:35
моето мнение е леко по - балансирано (се надявам).
Да се правят трагедии на този етап е безмислено. намираме се на 2ро място на -5 и излязохме от групите на ШЛ. Това си е програма минимум. Като добавим победа над Реал с Кака на бернабеу (първата в историята ни) се получават едни не лоши три месеца.
Ясно е, че Силвио не инвестира в отбора вече две даже три години. Все си мисля, че това се дължи повече на пост ефекта от Калочополи, от колкото на няква лична прищявка, но няма как да знаем. Последните години, почти всички тарнфери са за без пари (след изтичане на договори, връщане от наем и по Босман) или за много малко пари. Още от Фламини, та Тиаго Силва, пълнежи като Абатае, Американския бодигард, Антонини, Сторари, дори Бориело. тва лято май единственият транфер беше на Хунтелаар, който струва 15 млн т.е. колкото взехме от Бордо за Горкуф.
Зимният транферен проорец е доста важен (и доста близо) си мисля или по-ското се надявам. Приоритетите за мен са следноте:
1) бекове, ако може два. Ясно е че Замброта е дърт вече и не става, Янкуловски отдавна не става, Антонини е къпреж само, а Абате не е и не може да бъде бек. Трябва ни поне един много добър, който да заиграе веднага в стартовата 11ка (примено ми хрумва сега рафаел от Шалке, ако е още там), и още един стабилен за резерва и / или при ротация.
2) резерва а Сийдорф. Ясно е че Роналдинйо навлезе пак във форма, и че лявата част на атаката е неговата сила. Май е и ясно, че Пирло няма да бъде преместен напред в ролята на класически Н10. Така че Сийдорф, който хем е леко поостарял, хем има навика от малък да прави един голям и няколко средни или лоши мача, няма заместник. Поради липсата на страхотни бекове и / или крила, Лео не може и да прехвърли от (примерно) 433 със Сийдорф до 3 5 2 с крила и без Н10.
3) ако Бонера и Американският бодигард не се възстановят до средата на януари (пък и дори тогава), имаме нужда от качествен цетралоен ащитник. Вижда се че Неста-Силва са страхотна двойка, но първо когато единият е контуен (както сега с Тиаго) алтернативата е ужасяваща - Калдзе или Фавали (последният е поне стабилен в повечето случаи), и второ имат нужда от почивка и ротация, особено Сандро, който не е първа младост.
Имайте вяра в Лео и отборът. Лео промени много неща в Милан, като се почне от тактиката. 433 този отбор не е играл според мен под Анчелоти и отне време да се сработят ... и се стигне до въраждането на Динйо, дано да е адълго и да върви нагоре. Има положителни знаци, но и Силвио трябва да помогне с 2 или 3 качествени попълнения.