Red_Neck написа:Колеги, да ме извинявате ама някои от вас са абсолютни тъпанари!
На територията на Европа се водят военни действия, хора, преживели заедно доро и лошо се избиват като пилци (барабар с цивилно население), градове се разрушават, а вие ми говорите така, сякаш всичко е една игра на фунийки в парка.
Какво ми се правите на големи военни разбирачи и тактици? Всички знаем, че ако на вас самите ви замирише на барут ще се насерете в гащите.
Тъпанар си ти! Никой не се е правил на разбирач и тактик, а се постваха мнения на наистина сериозни военни анализатори. И хората, четящи темата, получаваха реална информация за събитията. Това, че тези събития не се харесват на евротолерастите не е наш проблем. И че даваха нещата и от друга, освен украинската и американската гледна точка, пак не е наш проблем. Единствено НИЕ показахме детските погребения и ужасите на войната, докарана в Донбас от фашистката хунта, докато ВИЕ се правехте, че няма такова нещо! На вас ви пречеше или руския език, или що нямало превод, или нещо друго.
Заинтересувахте се, когато и Западът се заинтересува-зарад надвисналият разгром на хунтата!
От 2 седмици е оперативно обкръжението, от седмица-пълно. И това тук беше написано и показано. В същото време до вчера Украйна отричаше, а на Минските преговори Порошенко заяви, че няма котел. Нашите медии му пригласяха...
Днес същият посрещна 120 човека, измъкнали се от котела и ги обяви за герои.
Откъде се измъкнали, че не разбрах?
И кой даваше тук реална информация-НИЕ или такива като тебе?
Или кажи нещо смислено, или се гръмни!