The Sailor Man написа:1.Докато Гонзо ги е наричал "това-онова",публиката,сигурно си е стояла тихо и кротко,нали?Като,че ли не знаем как се посрещат "гостите" още от тунела!
2.С какво Минев,Телкийски и другите обидиха "великата" публика,че да бъдат замервани със снежни топки?
3.Груба балтия в краката на Телкийски отзад,още преди 14мин.-без картон!Знам,че няма да ми отговориш.
4.10-15 на нула-ти добре ли си?А може би най-добре щеше да е изобщо да не бяха излизали за мача и да си спечелите служебно,нали?
5.Това за калта-правилно го каза,щото това вашето е всичко друго но не и терен.В една нормална държава изобщо нямаше да можете да го лицензирате(нали затова,в нормалната УЕФА,бягате до Бургас да си играете мачовете?)
6.Аз и милионите привърженици на Левски-ние,според теб не сме ли България?В този ред на мисли:на "великия" финал със ЦСКА за купата колко привърженици на Ч.море,антикомунисти и др. бла-бла-бла имаше.
7.И не ми дрънкай за морал,щото през 80-те години,не беше ли половината отбор на Ч.море изгонен за далавери и уреждане на мачове?
1.Гонзо е длъжностно лице,треньор и е длъжен да си стои на задника,да търпи псувни,ругатни и т.н.,но не и да отвръща.Публиката може да говори каквото си иска,един треньор не може!Най-малкото се провокират ексцесии,напрежение и безредици!!!
2.Минев удари с лакът 4 пъти различни наши играчи,а при тичането си до тъча 2 пъти напсува и публиката.Псуваше я и Тасевски при смяната си.Същото като при Гонзо - играч няма никакво право да псува феновете,навсякъде по света това е червен картон и наказания от много мачове,без никакви уговорки.
3.Влизането срещу Телкийски-тоя не влезе ли като смяна....но и да е имало някакво влизане,то преди него имаше доста ваши.Теренът е тежък,всеки шпагат с хлъзгането става опасен,ти какво искаш да ви беше нашарил вас,защото вие кюскахте по-здраво и зверски,да ви даде пак жълти и червени картони,да играете с 9 човека,че да си измиете ръцете с него,както стана с ръководилия блестящо и безупречно мачът ви с Литекс Николай Йорданов?Впрочем там колко остри влизания имаше срещу Дока преди съдията да вдигне първия картон?Никой уважаващ себе си съдия не почва с картони някой мач,освен ако влизането не е като на Рабех разбира се-еталон за простащина,селения и анти-феърплей.
4.По-добре да не бяхте излизали,много грозно играете,много грубо и играчите ви начело с треньора са големи простаци.
5.Нали на такъв кален терен в нормалната УЕФА бихте Артмедия
6.Вие не сте България,част сте от нея,но нищо повече.Като сте милиони защо вчера бяхте 300 човека-като подчертавам-половианта ви агитка бяха плебеи дошли само,за да псуват нас и Черно Море?
7.Правилно-хванат и наказан,такъв е редът.Да не би да протестираш срещу наказаните продажници?Но нито съм бил съвременник на случката,нито мога да я коментирам по-подробно.Но има една друга случка.70-те,когато един син милиционерски копой влиза на терена на мач с Берое в който Берое не иска да легне на синята комунистическа клика.Влиза милиционера,прекратява мача,Берое го вадят от А група,името на копоя е Ангел Солаков-морал,какво да правиш