Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот Кировец » 17 фев 2015 20:22

Както казах и преди - Томов е най-голямата жертва на българската футболна джунгла в последните 20 години и днешното му оправдание и признание за невинност говори достатъчно за това определение.
Томов бе употребен, ЦСКА бе употребен.
Отнеха ни лиценза НЕЗАКОННО!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 фев 2015 20:41

GOLEADOR написа:Не разбирам защо автора на темата е постнал материала два пъти.Хубаво е да си поправи грешката.Колкото до това дали Томов е невинен или виновен - съда ще реши.След публичното признание,че съда на първа инстанция е "оплел конците" очаквам проф.Томов да бъде обявен за невинен.Но!Но ако съда осъди Томов,то професора да бъде така добър да си понесе наказанието.Ние (армейците) не сме като някои агитки които защитават престъпници и няма да разпъваме транспаранти в защита на Томов от рода на "Пуснете Чорни - Спасете Левски"!Успех на българският съд,нека отреди честно и по съвест това дело!

Това се очакваше.Професора публично изложи фактите по делото и съда нямаше как да не отсъди "Невинен" по делото на Томов!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 08:43

diplomat написа:Само че Домусчиев не източва дружеството и то си функционира съвсем нормално, а след Томов и ЦСКА, и Кремиковци ядоха хуя.

Източва ... Ти си толкова източен откъм мозък, че няма смисъл хората да ти обясняват ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 фев 2015 13:14

Щеше да бъде много неприятно, ако бяха осъдили Томов.Оставям настрана злостните подигравки от феновете на другите отбори. Имиджа на клуба щеше много да пострада и новото емитиране през април щеше да е доста слабо. Сега съм оптимист и съм сигурен ,че ЦСКА ще събере по- голяма сума от Левски.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 фев 2015 14:46

Няма ли да се смени името на темата или форумите на бонг официално са станали подуенски? Включително и един, който се вживява, като Върховния съд, който реши да ме банне, защото съм пуснал тема, в която Лупи дава интервю? Стягайте се, за да не ви стяга друг! Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 18 фев 2015 14:51

Червени_шампиони написа:Няма ли да се смени името на темата или форумите на бонг официално са станали подуенски? Включително и един, който се вживява, като Върховния съд, който реши да ме банне, защото съм пуснал тема, в която Лупи дава интервю? Стягайте се, за да не ви стяга друг! Изображение

Няма да се плашиш. Някои ги банват за това, че написали "кренвирш", други като мен за това, че "държат" сметка защо коментари, в които няма никакво нарушение на правилата на форума се трият...Абе демократи, от Левски, Подуяне...Кво да се прави...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 15:09

Червени_шампиони написа:Няма ли да се смени името на темата или форумите на бонг официално са станали подуенски? Включително и един, който се вживява, като Върховния съд, който реши да ме банне, защото съм пуснал тема, в която Лупи дава интервю? Стягайте се, за да не ви стяга друг! Изображение

Бях пуснал тема, че Томов е невинен, бе слята с тази. А Томов вече е невинен. ;)
Та тази не е актуална. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 15:24

Как щеше да ви изглежда подфорум ЦСКА с 10 теми за Томов и неговото дело, като във всяка една от тях четем едни и същи плювни, обиди и тъпотии. Предполагам щяхте да се чувствате прекрасно, че поне една от тези теми сте я пуснали вие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Съдът обяви Александър Томов за невинен

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 15:28

Еми вчера като сля темите /може и да не си ти/, защо не промени заглавието, което вече не бе актуално? :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Съдът обяви Александър Томов за невинен

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 15:31

memnto написа:Еми вчера като сля темите /може и да не си ти/, защо не промени заглавието, което вече не бе актуално? :oops: :mrgreen:

И какво значи "не е актуално"? Тя прокуратурата още си иска 10-те години, ама не му ги дадоха. Това ли ви е големия проблем?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”