Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2015 13:11

smoothc написа:Жозе Моуриньо vs Топ отборите в Шампионската лига
Porto 2 - 1 Chelsea
Barcelona 2 - 1 Chelsea
Bayern München 3 - 2 Chelsea
Liverpool 1 - 0 Chelsea
Liverpool 0 - 0 Chelsea
Barcelona 1 - 1 Chelsea
Barcelona 2 - 2 Chelsea
Manchester United 2 - 0 Internazionale
Barcelona 2 - 0 Internazionale
Chelsea 0 - 1 Internazionale
Barcelona 1 - 0 Internazionale
Milan 2 - 2 Real Madrid
Olympique Lyonnais 1 - 1 Real Madrid
Barcelona 1 - 1 Real Madrid

Olympique Lyonnais 0 - 2 Real Madrid
Bayern München 2 - 1 Real Madrid
Borussia Dortmund 2 - 1 Real Madrid
Manchester City 1 - 1 Real Madrid
Manchester United 1 - 2 Real Madrid
Galatasaray 3 - 2 Real Madrid
Borussia Dortmund 4 - 1 Real Madrid
PSG 3 - 1 Chelsea
Atlético Madrid 0 - 0 Chelsea
PSG 1 - 1 Chelsea
3 9 12

И винаги мрънка...

Добре боравиш с цветовете. А сега преброй (и оцвети в подходящ цвят), колко пъти след тези мачове, Моуриньо се е класирал напред.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 фев 2015 13:13

Ако ни бяха повели, ако ни трябваха повече голове ... все има оправдание.

ПП. Повечето хора под атакуване нямат предвид Иванович и Азпиликуета да се едновременно до флагчето на корнера, ама поне можеше да видим Сиригу с кой крак куца
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 фев 2015 13:36

JackPackage написа:Смуути и в колко от тези случаи е продължавал и в колко отпадал :roll:

Не съм се и замислял да ти кажа.
Акцентирам върху нагласата на Жозе Моуриньо,която по мое мнение НЕ приляга на един топ мениджър.
Хитростта и прагматичността са едно,но погледни тези показатели в продължение на толкова време...
Това е една отвратителна тенденция,която едновременно показва две неща:1.Срам за нивото и качеството на отборите.2.Страхливост от страна на Жозе Моуриньо.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2015 13:38

Просто трябва да приемеш че тактиката на отборите на Моу е с изчаквателно-апатичен характер и това в близо 3/4 от тези случаи които си изредил му е донесло отстраняване на съперника и продължаване напред в турнира ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 фев 2015 13:44

че тактиката на отборите на Моу е с изчаквателно-апатичен характер.

И точно заради нея Жозе Моуриньо няма нито един финал с Челси!
А през годините имахте потенциала и мотивацията(по-важното)...буквално през сезон да играете финал.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2015 13:48

Като те интересуват резултатите му само в Челси, защо тогава си пуснал всичките му елиминации в ШЛ (без тези с Порто)? С Челси финал имат само двама души, значи другите ни мениджъри не стават за нищо, така ли?

Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 18 фев 2015 13:49

Снощи не станаха много интересни мачове,но очаквах такъв мач в Париж.Очакваш Шахтьор да игра по-нападателен футбол беше един посредствен мач.Байерн и Челси според мен ще продължат напред.Днес очаквам най-интересни мач за мен тази седмица в ШЛ Базел и Порто и двата отбора са ми много симпатични и играят не лош футбол.Порто само веднъж е стигал 1/4 финал след спечелването на ШЛ през 2004.Базел никога не е стигал до 1/4 финал.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 фев 2015 14:05

Нещо си се объркал,Фади :)
Акцентирам върху нагласата на Жозе Моуриньо в Шампионската лига - като гост vs топ отборите.
Порто си е Порто - това е една съвсем отделна категория(страница) от биографията на Моуриньо,която и той самият определя като най-великото му постижение в кариерата(до момента).
Както се казва "Златен архив".
В крайна сметка искам да кажа,че не е нормално(за мен) един топ мениджър да проявява подобна мишкарска нагласа.
И най-пошлото е,че когато срещу Челси на Моста,някои отбори играят в стил паркиране на автобуса и вследствие на това Челси не успее да постигне желания резултат...Жозе Моуриньо надига вой до небесата и изрича бисери като "Футбол от 19-ти век".
Но,когато той играе с такъв подход и постигне желания резултат...Всичко е песен!
После вкарваме за 1-0 на "Стамфорд Бридж"...към 75-минута пускаме един защитник,в 76-та още един(за по-сигурно) и като свирне съдията край на мача,...бягаме като обезумели на тъч линията и се тупаме в гърдите колко сме велики.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2015 14:18

smoothc написа:Нещо си се объркал,Фади :)
Акцентирам върху нагласата на Жозе Моуриньо в Шампионската лига - като гост vs топ отборите.
Порто си е Порто - това е една съвсем отделна категория(страница) от биографията на Моуриньо,която и той самият определя като най-великото му постижение в кариерата(до момента).
Както се казва "Златен архив".
В крайна сметка искам да кажа,че не е нормално(за мен) един топ мениджър да проявява подобна мишкарска нагласа.
И най-пошлото е,че когато срещу Челси на Моста,някои отбори играят в стил паркиране на автобуса и вследствие на това Челси не успее да постигне желания резултат...Жозе Моуриньо надига вой до небесата и изрича бисери като "Футбол от 19-ти век".
Но,когато той играе с такъв подход и постигне желания резултат...Всичко е песен!
После вкарваме за 1-0 на "Стамфорд Бридж"...към 75-минута пускаме един защитник,в 76-та още един(за по-сигурно) и като свирне съдията край на мача,...бягаме като обезумели на тъч линията и се тупаме в гърдите колко сме велики.

Акцентираш върху нагласата на Жозе и накрая излизаш с аргумент, че нямал финал с Челси. А че има два трофея и сигурно 8 полуфинала в последните години, на 3 от които отпадна с дузпи, въпреки тези "мишкарски" гостувания, нищо?
Много добре знаеш, че всичко, което говори Моуриньо пред медиите е с цел, да сваля напрежението от отбора и да го прехвърля върху себе си. Този стил му носеше успех винаги досега, а играчите го обичат. Изключение е може би последния му сезон в Мадрид, където изпусна съблекалнята. САФ не по-малко тормозеше журналистите и това му осигуряваше медиен комфорт, както и на Юнайтед.

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 18 фев 2015 14:28

Прекалено много внимание обръщате на този комплексиран жалкар...много се надяваше снощи Златан да ни "изкърти",но след като не се случи сега се чуди пак за какво да се хване.Пак някакви статистики,та ги оцветява,пише цели фермани,а в същото време не казва нищо.А вие като му се връзвате само давате храна на злобната му душица.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”