Батков продава акциите си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Батков продава акциите си

Мнениеот Tommi » 18 фев 2015 11:36

james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .

Такива документи няма. :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 11:43

Tommi написа:
james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .

Успокоявай се ;)

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 11:45

boabbb написа:
Tommi написа:

Успокоявай се ;)

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Нали имаше увеличение на капитала, използвай си двете мозъчни клетки...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 18 фев 2015 12:30

Колеги, аз нямам финансово или икономическо образование. Не знам какво е номинална или реална стойност, нито пък какво е публично АД, РМД или КГБ. Нека някой запознат ми отговори с "ТАКА Е" или "НЕ Е ТАКА" на следната теоретична постановка. Сумите са примерни за улеснение:

Левски има дългове за погасяване 999 хиляди лева, и в касата има 0 лева.
Купувам от лицето Тодор Батков или от негова фирма 1000 акции.
В касата на Левски ще има 1 000 лева и евентуално дълговете за погасяване ще са вече 998 хиляди лева.
Лицето Батков има с 1000 акции по-малко.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2015 12:52

Мисля, че е точно така. Нека и някой друг да потвърди все пак :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 фев 2015 12:53

Заклет Левскар написа:Колеги, аз нямам финансово или икономическо образование. Не знам какво е номинална или реална стойност, нито пък какво е публично АД, РМД или КГБ. Нека някой запознат ми отговори с "ТАКА Е" или "НЕ Е ТАКА" на следната теоретична постановка. Сумите са примерни за улеснение:

Левски има дългове за погасяване 999 хиляди лева, и в касата има 0 лева.
Купувам от лицето Тодор Батков или от негова фирма 1000 акции.
В касата на Левски ще има 1 000 лева и евентуално дълговете за погасяване ще са вече 998 хиляди лева.
Лицето Батков има с 1000 акции по-малко.

1. Не купуваш нищо от Батков, а внасяш 1000 лв. в клуба. В клуба вече има 1000 лв., но аз лично не мога да ти дам гаранция за какво ще бъдат използвани. :) Ако погасят задължения с тях, то задълженията от 999 хил. лв. ще останат 998 хил. лв.
2. Срещу тези 1000 лв., които си дал на клуба, Батков ти прехвърля безвъзмездно 1000 акции от своите и той остава с 1000 акции по-малко.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 13:21

Не искам да нахалствам, ама нещо документ, че чичо Тодор ще ти джироса акциите :roll: Или ще го карате на честна дума ... Малко афиф е работата така :? Пък и 100 точки за минимален пакет ... Малко грубо ми се вижда :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 18 фев 2015 13:46

Батков и той е един сладкодумник като Лупи, но Лупи е по-добре обучен.

Батков: "Просто хората идват, дават определена сума и получават сертификат. Ще бъдем там аз или мои представители, като ще бъдат прехвърлени безвъзмездно акции."

Хем безвъзмездно, хем срещу заплащане :-D Не го слуша кратуната човека. Когато му откупите всички акции ще стане много забавно. Ще трябва купувачите да издържат отбора :-D Тогава едни ще гледаме комедия, други ще гледат филм на ужасите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 13:48

pomiqr230 написа:Батков и той е един сладкодумник като Лупи, но Лупи е по-добре обучен.

Батков: "Просто хората идват, дават определена сума и получават сертификат. Ще бъдем там аз или мои представители, като ще бъдат прехвърлени безвъзмездно акции."

Хем безвъзмездно, хем срещу заплащане :-D Не го слуша кратуната човека. Когато му откупите всички акции ще стане много забавно. Ще трябва купувачите да издържат отбора :-D Тогава едни ще гледаме комедия, други ще гледат филм на ужасите.

Плащане ама в касата на клуба бе, Николае :mrgreen: Нали там всичко се отчита и Батко няма как да прибере парите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 фев 2015 13:49

Измама няма да има обаче технически как ще стане тая операция не ми е ясно. На едно място за един месец много трудно ще се събере някаква сериозна сума.
Аз лично чаках на Армията в офиса на Елана два часа една събота.За целта трябват повече офиси, а време няма до 20 март.Прогнозата ми е 500К максимум. Ние април ще съберем поне три пъти повече.

Върни се в “Левски”