Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот bold » 18 фев 2015 09:16

Лудогорец може да има голяма гледаемост само когато играе с Левски или ЦСКА,както и в мачовете за Шампионската лига.Аз лично не съм гледал мач на Лудогорец,освен тези с Левски и Реал,понеже са ми любимите отбори.Дори не познавам някой,който им следи мачовете.А и от друга страна нека се съгласят да дават парите според рейтинга,който предизвикват мачовете,хем няма да дава пари на другите отбори,а ще се връщат при него,щом най-гледан е Лудогорец.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 09:19

pampi написа:
CTAHKO написа:
suni написа:
CTAHKO написа:Фактите са си факти :!: А когато фактите говорят и червените лаици трябва да мълчат :!:

Признай си че ги гледаш редовно ! :mrgreen: Моооооцииии, Мооооцииии ! :lol:
Естествено че го гледам 8-) И най нормалното нещо е, да искам парите отчислени от мен, да отидат по предназначение и там където съм гледал, а не при клубчето на "уважаемия" професор 8-)

Чоби, Левски реват, не ЦСКА, срещата между двата клуба е по инициатива на Баждека... Колкото до професора, ми човекът верно си е професор и преподава икономика из цял свят, не е някакъв поплювко, като твоя милост, дето цял ден виси пред компа и ръси Ентилигентност... :mrgreen:

Станко, чичо Том верно гледа като разгонена кошута, обаче кошутата е мъжка и а влезнахте в първата шестица, а ви е приближил веднага ... отзад :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 фев 2015 09:19

pampi написа:
CTAHKO написа:
suni написа:
CTAHKO написа:Фактите са си факти :!: А когато фактите говорят и червените лаици трябва да мълчат :!:

Признай си че ги гледаш редовно ! :mrgreen: Моооооцииии, Мооооцииии ! :lol:
Естествено че го гледам 8-) И най нормалното нещо е, да искам парите отчислени от мен, да отидат по предназначение и там където съм гледал, а не при клубчето на "уважаемия" професор 8-)

Чоби, Левски реват, не ЦСКА, срещата между двата клуба е по инициатива на Баждека... Колкото до професора, ми човекът верно си е професор и преподава икономика из цял свят, не е някакъв поплювко, като твоя милост, дето цял ден виси пред компа и ръси Ентилигентност... :mrgreen:

Я ме отвори, къде в цял свят преподава икономика :roll: В кой свят по-точно :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2015 09:19

bobo_13 написа:
zaleza1234 написа:Явно тук дискусии не се водят а само дребни подмятания сам съм си виновен че се занимавам, последно само пояснявам. 5000 средно на мач не са 2-3 хиляди, при положение че стадиона ти е 18000 места, когато беше мача имаше 15000 сложени седалки а капацитета на сектор Г вече е по голям и имаше 15-16 хиляди човека на мача за мен това е добре. Аз не очаквам 200-300 хиляди да дойдат и да напъват да влязат на мач. Сам виждаш че занижаваш или омаловажаваш цифрите, но това няма да ги промени. И аз не казвам че Лудогорец не са най гледани. Нека са, но нека и ми покажат фактите за това. Защото просто не го вярвам, аз имам приятели левскари и цесекара говоря си с тях и НИКОЙ ама НИКОЙ от тях дори не си и помисля да следи този отбор. Да мачовете в ШЛ са едно, но на ниво аз А група просто това твърдение ми е несериозно. Приятен ден ви желая :)

Никой не омаловажава цифрите. Ако мислиш, че е постижени за град като София да отдели 5 000 човека за мач на ЦСКА....браво Статистиката във този сайт, който посочвате се прави на око. Ако слушаш Гонг ти казват примерно 2000 човека, в Меридиан мач пише 3000, в 7 дни пише 4000, в друг сайт 3 500. Е в крайна сметка коко са били?

Отделно средното число си е чиста математика. Ако на 2 мача са отишли 24 000 човека(с/уЛевски и с/у Лудогорец), а в следващите 8 са ходили по 2500...ето това ти прави средна посещаемост за 10 мача от 4400 човека. Е истина ли е, че на всеки мач ходят по 4 400 човека?- Не

А колкото до фактите, които искате да ви покажат и да ги видите пак ще кажете. Домуса си е платил, Нагласени са и т.н

Нормално е 2-та най-големи града в България да генерират и най-много фенове на отборите си, следвани от Стара Загора......ама постоянно да спорите и да ревете с/у всяка дума на Гела и нон стоп да пускате теми с/у Лудогорец си е направо смешно. Именно заради това Ви поведение ставате мразен отбор и все повече губите фенове от провинцията, особено подкрепено със смешните оправдания на Стойчо и дабъл Т. Миналата седмица гледх чичо Митко в едно интервю и ми направи впечатление следното му изказване..."Пари няма, криза било, а се вземат все чужденци с високи заплати, а нашите юноши ги гонят в Б група"....

Вашите юноши де са бе? 27 на 0 ... Не те ли е срам да говориш за юноши, като окрадохте къде какво има из България и като резултат сте кръгла нула. Пази боже, сляпо да прогледа е казал народът... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 09:21

bold написа:Лудогорец може да има голяма гледаемост само когато играе с Левски или ЦСКА,както и в мачовете за Шампионската лига.Аз лично не съм гледал мач на Лудогорец,освен тези с Левски и Реал,понеже са ми любимите отбори.Дори не познавам някой,който им следи мачовете.А и от друга страна нека се съгласят да дават парите според рейтинга,който предизвикват мачовете,хем няма да дава пари на другите отбори,а ще се връщат при него,щом най-гледан е Лудогорец.

Е нали това казва и Домуса, че клубовете решават как ще се разпределят парите

[b]БФС задържа 10% и след това клубовете се събират и решават как да разпределят парите. Това не го решава нито Футбол Про медия, нито Футболният съюз[/b]
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2015 09:24

CTAHKO написа:
pampi написа:

Я ме отвори, къде в цял свят преподава икономика :roll: В кой свят по-точно :roll:

Станко бре, чети, Станко не чете, Станко бре учи, Станко пак не ще... :lol:
Влез у чичко Гу-гу , напиши " професор Александър Томов" и се ограмоти... нямам нерви да те отварям ... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 18 фев 2015 09:25

Наистина,кой гледа вече Цска и Левски,беше то едно време,когато се казваха Витоша и Средец,сега вече освен Великият Черно море друго не си струва да се гледа.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 фев 2015 09:27

pampi написа:
bobo_13 написа:
zaleza1234 написа:Явно тук дискусии не се водят а само дребни подмятания сам съм си виновен че се занимавам, последно само пояснявам. 5000 средно на мач не са 2-3 хиляди, при положение че стадиона ти е 18000 места, когато беше мача имаше 15000 сложени седалки а капацитета на сектор Г вече е по голям и имаше 15-16 хиляди човека на мача за мен това е добре. Аз не очаквам 200-300 хиляди да дойдат и да напъват да влязат на мач. Сам виждаш че занижаваш или омаловажаваш цифрите, но това няма да ги промени. И аз не казвам че Лудогорец не са най гледани. Нека са, но нека и ми покажат фактите за това. Защото просто не го вярвам, аз имам приятели левскари и цесекара говоря си с тях и НИКОЙ ама НИКОЙ от тях дори не си и помисля да следи този отбор. Да мачовете в ШЛ са едно, но на ниво аз А група просто това твърдение ми е несериозно. Приятен ден ви желая :)

Никой не омаловажава цифрите. Ако мислиш, че е постижени за град като София да отдели 5 000 човека за мач на ЦСКА....браво Статистиката във този сайт, който посочвате се прави на око. Ако слушаш Гонг ти казват примерно 2000 човека, в Меридиан мач пише 3000, в 7 дни пише 4000, в друг сайт 3 500. Е в крайна сметка коко са били?

Отделно средното число си е чиста математика. Ако на 2 мача са отишли 24 000 човека(с/уЛевски и с/у Лудогорец), а в следващите 8 са ходили по 2500...ето това ти прави средна посещаемост за 10 мача от 4400 човека. Е истина ли е, че на всеки мач ходят по 4 400 човека?- Не

А колкото до фактите, които искате да ви покажат и да ги видите пак ще кажете. Домуса си е платил, Нагласени са и т.н

Нормално е 2-та най-големи града в България да генерират и най-много фенове на отборите си, следвани от Стара Загора......ама постоянно да спорите и да ревете с/у всяка дума на Гела и нон стоп да пускате теми с/у Лудогорец си е направо смешно. Именно заради това Ви поведение ставате мразен отбор и все повече губите фенове от провинцията, особено подкрепено със смешните оправдания на Стойчо и дабъл Т. Миналата седмица гледх чичо Митко в едно интервю и ми направи впечатление следното му изказване..."Пари няма, криза било, а се вземат все чужденци с високи заплати, а нашите юноши ги гонят в Б група"....

Вашите юноши де са бе? 27 на 0 ... Не те ли е срам да говориш за юноши, като окрадохте къде какво има из България и като резултат сте кръгла нула. Пази боже, сляпо да прогледа е казал народът... 8-)

Ти ли говориш за кражба на юноши бе ИзображениеИзображениеИзображение Майко мила, нямати никакъв срам, никакво усещане :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 18 фев 2015 09:27

Случайно ли е, че докато нямаше платен канал, мач на ЦСКА или на сините се предаваше по Нова, а не по Диема? :roll: :roll: Как мислите? Слочаеност?!1

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 09:28

pampi написа:Вашите юноши де са бе? 27 на 0 ... Не те ли е срам да говориш за юноши, като окрадохте къде какво има из България и като резултат сте кръгла нула. Пази боже, сляпо да прогледа е казал народът... 8-)

Юношите на моя отбор са си в отбора, дори са титуляри. За Лудогорец не знам, може би след 1-2 години ще се появят. Колкото до краденето, това не е нищо ново. ЦСКА крадеше през комунизма дет що има кадърен младеж и трябваше да отбива военна служба. Така беше и с Левски. После пак си беше същото докато се появи Литекс и взе по-добрите юноши, после и школата на Стоичков обра остатъка. Нормално е децата да бягат там където имат добра материална база и възможност за развитие. Според думите на мои колеги, за да играе детето ти в Левски или ЦСКА трябва да се кихат определени суми. Затова и повечето родители си спират децата. Преди 2 месеца колежка каза, че е платила 50 лв, за да може сина и да играе в един мач, защото искал да се отказва, защото родителите му не искали да плащат за да играе както правели тези на другите деца. Колега пък лятото си прати сина в Лудогорец, защото там според неговиъте думи, ако си кадърен ти дават шанс.
Лудогорец сега си правят школата, както виждаш дори в младежката ШЛ играха с един набор по-малки деца, защото нямат на тази възраст - 19 годишни, ти ми говориш за юноши в мъжкия отбор. Колкото до резултатите им в младежката ШЛ.....просто показва нивото на нашия футбол, особено на подрастващите. А да ти кажа честно в отборите на ливърпул и Реал имаше момчета които бяха бая здрави и спокойно могат да играят във ВЛ или Примера в отборите от златната среда
Последна промяна от bobo_13 на 18 фев 2015 09:35, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Лудогорец”