sunscres92 написа:sapio0o написа:0007 написа:Е,постигнахме каквото искахме.Предполагам ще се класираме,но не мисля,че ще спечелим "ушатата" с тази нагласа.Има отбори,чиято креативност ще надбори нашата защита.А и смятам,че тези Х-ове можеха в някои случаи да бъдат победи,ако не беше дръпването ни назад.
ПП Е,понеже всеки път говоря едни и същи неща след подобни мачове,този път ще кажа разнообразя с едно пояснение - повечето тук сте луди по Жозе,в моите очи отива все по-далеч и по-далеч от определението "любимец".Просто не харесвам мисленето му.Затова и никога няма да ми липсва ,когато се махне,както не ми липсваше и в периода 2007-2013.
Вместо да ме хейтите,приемете,че има хора с различно от вашето мнение
Той не е от тези, които предприемат излишни рискове и предпочита да вземе добър резултат от всеки двубой, независимо колко грозно играе отборът. И в Реал се опитваше да играе по-подобен начин, но сещаш се публиката на Бернабеу няма как да допусне подобно нещо. И съответно единствено срещу Барселона на Ноу Камп имаше нещо като прибиране в собствената половина.
Е Челси не играе така срещу по-добрите отбори, паркирал се е само срещу Барселона, защото тогава в Испания бяха само те по-сериозният отбор, сега има още 1-2. Докато в Англия има малко повече отбори от по-висока класа.
Виждаме ги всяка година отборите от по-висока класа, хайде стига глупости.. Сити, момчетата не могат да стигнат до 1/4 финал, а са шампиони в Англия. Челси при среща с по-голям отбор ''като гост'' се паркира. На моста е друго и зависи от обстоятелствата в дадения двубой.