КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.,17:00ч./
А в официалния сайт на Левски би трябвало да го предават нали? Че нещо не ми се плаща за тоя смраден канал...
- 7 е добро число.
- Контакти:
pruchab написа:А в официалния сайт на Левски би трябвало да го предават нали? Че нещо не ми се плаща за тоя смраден канал...
Не !
Те ако ги пуснат онлаин , каква ще е ползата от тази платена телевизия , която никой няма да гледа ?!?!??!

7 е добро число. написа:pruchab написа:А в официалния сайт на Левски би трябвало да го предават нали? Че нещо не ми се плаща за тоя смраден канал...
Не !
Те ако ги пуснат онлаин , каква ще е ползата от тази платена телевизия , която никой няма да гледа ?!?!??!
Ще ги има и онлай, но ще се плаща допълнително

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- modor
- Контакти:
[center]ЕЛАТЕ НА МАЧА С ХАСКОВО ЗА ЕДНО НОВО НАЧАЛО!
[/center]
Тръст „Синя България” и НКП се обръщат към привържениците на Левски с покана и молба да дойдат на мача с Хасково за Купата на България в събота на стадиона! Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас.
Освен от нас като привърженици, които го подкрепят навсякъде, Левски вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна!
Националният клуб на привърженици на Левски пък е приготвил специална изненада, която ще направи връзката между привърженици и отбор още по-здрава, а присъствието на мачовете на тима много по-голямо удоволствие.
Само Левски!
http://sinyabulgaria.org/elate-na-macha ... o-nachalo/
[/center]
Тръст „Синя България” и НКП се обръщат към привържениците на Левски с покана и молба да дойдат на мача с Хасково за Купата на България в събота на стадиона! Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас.
Освен от нас като привърженици, които го подкрепят навсякъде, Левски вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна!
Националният клуб на привърженици на Левски пък е приготвил специална изненада, която ще направи връзката между привърженици и отбор още по-здрава, а присъствието на мачовете на тима много по-голямо удоволствие.
Само Левски!
http://sinyabulgaria.org/elate-na-macha ... o-nachalo/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Заклет Левскар написа:Петков написа:Аз ще съм на стдиона, зажаднял съм да гледам ЛЕВСКИ на живо, не ме интересува дори и какво ще е времето. Надявам се на добра игра и отличен резултат преди реванша.
Само ЛЕВСКИ!
Какво ще е времето е важно единствено за това, да зная дали да вземе на стадиона и детето си.
Явно не съм се изразил правилно, имах предвид, че ако ще и камани да падат- съм там!
Само ЛЕВСКИ!

- ralka_levskarka
- Контакти:
Времето го дават 12 градуса в събота, колко е вярно..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
На кой му дреме какво е времето,играят Левски.

Stahlgewitter написа:Ралке,много хубава тема
Идея си нямам с тия канали какво се случва,но пък знам къде е Герена.Ако имате възможност да посетите мача на живо е престъпление да се чудите по коя телевизия ще го дават.
Кокала е наш човек,но участието му за купата приключва.Надявам се да видим Ginivevich да бележи и едно добро представяне на Левски.
Като прогноза 3-0.
Фенове на Левски има и в Силистра и в Малко Търново, те също искат да гледат мача, така че практически няма, как всички да бъдат на стадиона.
Относно мача първи официален след паузата, Левски е с предимство.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- modor
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Времето го дават 12 градуса в събота, колко е вярно..
Чакай ти след 5 часа да е 12 градуса

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Заклет Левскар
Петков написа:Заклет Левскар написа:Петков написа:Аз ще съм на стдиона, зажаднял съм да гледам ЛЕВСКИ на живо, не ме интересува дори и какво ще е времето. Надявам се на добра игра и отличен резултат преди реванша.
Само ЛЕВСКИ!
Какво ще е времето е важно единствено за това, да зная дали да вземе на стадиона и детето си.
Явно не съм се изразил правилно, имах предвид, че ако ще и камани да падат- съм там!
Само ЛЕВСКИ!
Много добре си се изразил. Разбрал си погрешно, че съм написъл нещо критично към теб. С написаното исках да кажа точно това, което си казал и ти, а именно, че и мен не ме интересува какво ще е времето. Единствено е важно, за това дали ще има повече деца на стадиона. Иначе и на минус 20 градуса съм на мача.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН