Всички сме Йосиф Кобзон!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всички сме Йосиф Кобзон!

Мнениеот Мистри » 17 фев 2015 21:04

action66 написа:
diplomat написа:Аз пък съм Шарли все още :shock: :oops: :? :mrgreen:
Изображение
8-)

Само дето във Франция никога няма да видиш подобна мацка.Виж в Русия,Украйна и Белорус може да си отгледаш на воля.....Във Франция най много да видиш някоя космата лелка.....или черна местна жителка.

Прав си!
това е на Кобзон майка му! :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 17 фев 2015 21:05

stefani написа:Йосиф Кобзон e срам за културата защото служи на имперските амбиции на изверга Путин!

Имаш пример за порядъчна "Велика сила" ли,че така ръсиш квалификации? Стремежа на една "Велика сила" да има колкото се може по-голямо влияние е от дълбока древност до днес.Няма ценности,има интереси.Или слушаш смешника Плевнелиев и си решил да го цитираш?

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 17 фев 2015 21:06

Захарченко на 17 Фев 2015 18:15

stefani написа:Йосиф Кобзон e срам за културата защото служи на имперските амбиции на изверга Путин!

Не е, викаш, интелект като Псаки и оная, дето напсува откровено ЕС, а вие им се радвате? Пък като стана дума за имперски амбиции, не разбрах кой има 1000 военни бази извън територията си, дали е Путин?
Евтини комсомолски секретарчета, едно време лижехте на Партията вуната, сега сте евротолерастки партийци...но сте си едни и същи-тъпи, бездарни, ограничени. От лайна боя не става-виж, партийно секретарче бива!

Ха-ха,а ти пионерче ли си още?

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 17 фев 2015 21:08

viali69 на 17 Фев 2015 19:17
Санкциите срещу личности като Йосиф Кобзон показват само едно - Западът е безпомощен пред руснаците !

Опса появи се поза 69 :)

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 17 фев 2015 21:11

Пурата написа:

Не е, викаш, интелект като Псаки и оная, дето напсува откровено ЕС, а вие им се радвате? Пък като стана дума за имперски амбиции, не разбрах кой има 1000 военни бази извън територията си, дали е Путин?
Евтини комсомолски секретарчета, едно време лижехте на Партията вуната, сега сте евротолерастки партийци...но сте си едни и същи-тъпи, бездарни, ограничени. От лайна боя не става-виж, партийно секретарче бива!

Аз съм от друга линия, партии и секретарчета не ме ловят...седя и ви гледам сеира. Как надминахте с евротолерастията си и еветчийството към СШП даже комунистическите кадри, че и се мислите за напредничави, модерни и прочее. Баси тъпанарите, плашим се...

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 17 фев 2015 21:11

FLANKER написа:Русия ще се спаси тогава, когато Червеният площад се превърне в Майдан!
Още една велика мисъл на гения Беров 8-)

УКРАЙНА ПРОПАДНА,ЗАЩОТО ИМАШЕ "МАЙДАН"...... Ходя редовно там по лични причини.Знам как бе преди събитията тогава по площадите и какво е сега.Държавата просто рухна.Преди бе по-добре. Самите киевчани мразят прошлаците дето направиха събитията по площада.Това са насилнически елементи от Западна Украйна. Но хората сега ги е страх и не смеят да излязат отново. Доколкото някакви групи се решават да излязат,биват нападани от младежи с маски и бухалки.Страшно е.Могат да те хвърлят в буклуджийската кофа и да се изпикаят върху теб.Ако някоя телевизия или радио си позволи да изрази мнение различно от "официалното" , още вечерта или най-късно на другия ден бива нападната и погромена,а главния редактор бива пребиван.
ТОВА Е УКРАЙНА,КОЯТО ЗАЩИТАВА ЕС,А НИЕ ВДИГАМЕ РЪКА КАТО ГЛУПАЦИ.....

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 17 фев 2015 21:16

Мистри написа:
action66 написа:
boabbb написа:Кобзон е играч 8-) От доста време се говори, че е големец в редиците на руската мафия :roll: Също и прическата му е доста яка :lol: :lol: :lol:

Кобзон е звезда и е жалко,че пишеш глупости за човека.ЕС много се изложи с тези санкции.Кога ще има санкции за всички в Украйна,които допускат съществуването и ръководят нацистките групировки ?! "Айдар", "Азов" , "Днепър" , "Правий сектор". Такива организации във всяка страна от Европа се преследват,а тук никой и не повдига въпроса за тях.Наказват Кобзон.Защо? Защото изпял новия химн на освободеното си отечество - Новорусия!!!! Наистина ли не разбирате,че руското население в Украйан не иска и няма да живее повече в тази държава,където няма сигурност за нищо.Най-вече за личния живот на човека.Който не е ходил в Украйна не знае каква ужасна държава е това.Само си мислите,че ние имаме престъпност и корупция.Отидете там и после България ще ви изглежда като едно от най-цивилизованите места . Който не вярва,мога да му препоръчам най-добрите и удобни начини за придвижване до измислената Украйна.
ивее още в края на 19-ти век

Само който не е бил в Русия не знае ,каква престъпност и корупция има там.
Няколко града са "лицето" , по-голямата част от населението живее още в края на 19-ти век.
А Кобзон е звезда , толкова ,колкото Веско Маринов. :lol:
Придворен шут.

Русия също има много от споемнатите проблеми.Но там здравата ръка помага.В Украйна няма и здрава ръка.Само злоба и насилие.Отиди и виж,не ме приемай на доверие.Отиди.После пак ще говорим.Аз бях в Одесса , когато пияниците завити с украински флагове запалиха хората в Профсъюзния дом,а милицията бе скрита умишлено....Моите впечатления и информации са лични,а твоите явно са медийни....

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 фев 2015 21:17

Захарченко написа:
Пурата написа:

Аз съм от друга линия, партии и секретарчета не ме ловят...седя и ви гледам сеира. Как надминахте с евротолерастията си и еветчийството към СШП даже комунистическите кадри, че и се мислите за напредничави, модерни и прочее. Баси тъпанарите, плашим се...

Ти не си от една линия , а вече на две. :lol: :lol:
Важното е ,че ти е хубаво, а утре пак ще си на Позитано за пари, че "белото" ти явно свършва.
Изображение

Изображение

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 17 фев 2015 21:17

action66 на 17 Фев 2015 19:44

wannabe написа:Захарченко я се стабилизирай!
Тази мърша Кобзон отдавна трябваше да го изгоним! 8-)

Когато достигнеш и 1/100 от достихнатото от Йосиф Кобзон,тогава може да ръсиш мъдрости.Твърде незначителен и неинформиран си , за да остроумничиш.Лягай си по-добре.

Ако достиХне ще е богат и 1/100 от Москва ще е негова :)

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 17 фев 2015 21:19

Мистри написа:
action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Захарченко написа:Аз не разбрах защо Моторола е със санкции, а Гиви не е...това си е обида! Но по повода Моторола каза, че бездруго в Европа няма да стъпи, освен с танковете на Гиви, щели да ходят в Берлин на концерт на Кобзон!

До Берлин с танкове, а на връщане в цинкови ковчези - "груз 200" в "Чëрном тюльпане"... 8-) Не си научихте урока в Афганистан и това е, блядки... :lol: :lol: :lol:

Каквото и да кажеш не можеш да омаловажиш заслугите на съветската и руската армии. Няма по-мощна армия от тяхната.Няма по-горд народ от техния.Можем само да се поучим как се защитават национални интереси.Смешниците отвъд Атлантика могат да скрибуцат много,но са смешна сбирщина,която никога няма да бъде на сърцето на българина.Изключенията само потвърждават правилото.Хайде по-спокойно и по-компетентно.

Гащеризон, не смяташ ли, че в сърцето на българина , трябва да е България, а не някой друг, в частност-Русия?
И съветите ти кой да си ляга са смешни.Такива като теб са в поза партер цял живот. :lol:

ТОЧНО!Съгласен.България.Но интереса ни е Русия,никакво НАТО и СВОЕ МНЕНИЕ в ЕС.Какво лошо има?

Върни се в “Свободна зона”