Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Ти па се изказа и ти... 

-
шивача написа:Надали някой, някога ще повярва на Томов, освен, ако не е маймуна и помни две-три минути!? Пълен измамник е, ама да видим как ще се развие сценария оттук нататък!?
Той,за това се ориентира към югоизточна Азия,там маймуни бол и доста са паралии.

шивача написа:Red joker написа:Аз мисля,че след като съда оправда Томов,ще се увеличи,малко или много доверието към него,а оттам и продаването на акциите,така изглежда логично...ама де да видим.Относно престъпниците от подУЯне -не очаквайте някой да се сезира или самосезира,просто цялата държавна машина е впрегната да им помага и да ги влачат на гръб данъкоплатците
Това „даване “ на акции срещу дарения много лошо мирише на пране на пари
![]()
Ще им„ набутат“ някакви откраднати милиони незнайно от къде,после ще кажат,че еди кои си „големи лефскари“ (а не е задължително да дават обяснения кои са,както и досега не се знае официално кой ги издържа)са ги дарили и ...те така,ни лук яли ,ни лук мирисали и точно това е целта да се заобиколят „тромавите“ процедури -много пари за нула време и после-„Народа спаси „Левски“
Надали някой, някога ще повярва на Томов, освен, ако не е маймуна и помни две-три минути!? Пълен измамник е, ама да видим как ще се развие сценария оттук нататък!?
Не знам колко голям измамник е, че някак не ми се вярва Манджукови и Трейс да ядат доматите с колците. Кой мами в момента Томов, тях ли? Що ли не ми се вярва? А щом не са те, тогава кой? От кой ще открадне? Виж, че дори договорите, които подписва ЦСКА в огромното си болшинство са до края на годината, тоест няма да има случки като оня румънеца да източи стотици хиляди. Значи не прави и тия схеми от времето на Титан - тогавашния адвокат да подписва едни договори, а сега, заставайки от другата страна на барикадата, да използва същите тия договори за да съди клуба. Тоест ни съди заради "малоумни" договори, подписани именно от него. Такива неща сега просто няма.
Та, от кой краде в момента Томов, кого мами?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Сашо Томов е спасителя - т`ва е положението.
ОТНЕХА НИ ЛИЦЕНЗА НЕЗАКОННО БЕ! ВИЕ ПАК ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕНЦЕ!
ОТНЕХА НИ ЛИЦЕНЗА НЕЗАКОННО БЕ! ВИЕ ПАК ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕНЦЕ!

-
Няма читав собственик на ФК,да не кажа въобще на спортен клуб по света.
гражданин от село написа:Няма читав собственик на ФК,да не кажа въобще на спортен клуб по света.
Има бе, бай Пешо - собственика на Могила 2010.

-
[offtopic]Ако знаеш от колко време не им е плащал заплати на пчелите!
[/offtopic]

гражданин от село написа:[offtopic]Ако знаеш от колко време не им е плащал заплати на пчелите![/offtopic]
ОООоооо, и не е пускал стършели да опрашват майката пчела!

СМЪРТ направо!
-
Търтеи бе,стършелите са нещо като горили при тях. 

Божичко
Значи, ако изключим, че в голяма степен си правя таш-к, тук съм абсолютно сериозен. Сашко дойде, за да спаси.....себе си и собствения си гъз. Сашко е стар схемаджия, Васе. Г-н Манджуков и Трейс, и мрейс са агънца пред Прамод Митал. Сашко ще ги купи и продаде всичките накуп!!! Затова и Апашко се хваща с" точните хора", щото ако се хване с череповски или микрето, Сашето ще го намерят водолазите! Относно късите договори, Лупи се надява да изскочи чичко паричко и да направят нов отбор от лятото, на което всички се надяваме, ама да видим ........къв ще е сценария?

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !