Захари Бахаров с роля в "Игра на тронове"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Re: Захари Бахаров с роля в "Игра на тронове"

Мнениеот Val3ncia » 03 фев 2015 12:22

Ботевъ Пловдивски написа:Аз говорех за нашия магнар, не за този, който имаш предвид ти ;) . Обща битка ги чака, все пак 8-)

Изображение

Ето го, батко, бе :!: 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A0pLbTXPHng[/youtube]

Моя грешка . :) :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 фев 2015 13:39

И тоя сериал ще развали! :lol: Човек дето му плащат да лъже хора с лотария, не ми го хвалете. :x Няколко филми съм гледал с негово участие, много слаб актьор. Не знам какво му харесвате- айде в "Под прикритие" беше добре, но другаде ми е много скучен.

Дано не почне да предлага фишове за лотария или джипове на племето дето ще оглави. Ама айде, ще му дам шанс да ме изненада, може пък да ми промени и мнението, а и ганстер роля му отива. ;) Ще видим дали няма да си загуби феновете само. Не всички роли на актьори в киното са успешни, тази дано да бъде да се похвалим и ние с нещо. Но не ме кефи да ми ги натрапват на погледа едни и същи, толкова ли нямаме други добри актьори, че все едни и същи намазват.

Не знам кой ги учи на актьорско майсторство днес, но новите ни звезди са много, много изкуствени. Все едно гледам предаването "Съдби на кръстопът"! :mrgreen: Един Мавриков се справя много по-добре с всяка роля! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 фев 2015 16:30

Val3ncia написа:
Ботевъ Пловдивски написа:
Corwin написа:Нещо по темата:
- Иво, ние канибали ли се родихме?
- Канибал не се раждаш, Росене - канибал умираш.

Ако имаме късмет може и да не умре сезон-два :) Който е чел книгите, знае какво имам предвид. За останалите - няма да развалям тръпката от сериала 8-)

SPOILER

[offtopic]Така и не научихме на 100% че е мъртъв и все още се надявам по някаква причина да е оживял .[/offtopic]

Нали "...е наметнат с шест кожи..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 фев 2015 19:57

dreben23 написа:И тоя сериал ще развали! :lol: Човек дето му плащат да лъже хора с лотария, не ми го хвалете. :x Няколко филми съм гледал с негово участие, много слаб актьор. Не знам какво му харесвате- айде в "Под прикритие" беше добре, но другаде ми е много скучен.

Дано не почне да предлага фишове за лотария или джипове на племето дето ще оглави. Ама айде, ще му дам шанс да ме изненада, може пък да ми промени и мнението, а и ганстер роля му отива. ;) Ще видим дали няма да си загуби феновете само. Не всички роли на актьори в киното са успешни, тази дано да бъде да се похвалим и ние с нещо. Но не ме кефи да ми ги натрапват на погледа едни и същи, толкова ли нямаме други добри актьори, че все едни и същи намазват.

Не знам кой ги учи на актьорско майсторство днес, но новите ни звезди са много, много изкуствени. Все едно гледам предаването "Съдби на кръстопът"! :mrgreen: Един Мавриков се справя много по-добре с всяка роля! :)

Ти си ебати капацитета, а сигурно обувките не можеш да си вържеш. :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 фев 2015 16:13

1palq4o1 написа:
Val3ncia написа:
Ботевъ Пловдивски написа:
Corwin написа:Нещо по темата:
- Иво, ние канибали ли се родихме?
- Канибал не се раждаш, Росене - канибал умираш.

Ако имаме късмет може и да не умре сезон-два :) Който е чел книгите, знае какво имам предвид. За останалите - няма да развалям тръпката от сериала 8-)

SPOILER

[offtopic]Така и не научихме на 100% че е мъртъв и все още се надявам по някаква причина да е оживял .[/offtopic]

Нали "...е наметнат с шест кожи..."

Не е същия персонаж. Оня е Варамир.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 фев 2015 09:34

Филмът е адски тъп по принцип, но заради плехара, може и да изгледам 1-2 серии :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 фев 2015 12:05

diplomat написа:Ти си ебати капацитета, а сигурно обувките не можеш да си вържеш. :lol:

Не че не мога, мързи ме и затова не си купувам обувки с връзки, ами с лепенки. Ние капацитетите не ходим по улиците и немаме нужда от обувки или връзки. :lol:

[offtopic]Мога дори да плета на една кука, бейби, ама ме болят очите и задника от седянето и писането по форумите, талантливите сме мързеливи, ама едва ли ни пука! :lol: Преди правех много и най-различни неща, сега излиза по-евтино да не прави човек нищо, че ще му бутнат и без тва столевова сметка за ток, има или няма бойлер или пералня. :lol: От какъв зор да се мъча като дипломат, като ще ми ги изяде държавата, без пари е по-гот! :lol: А и в еврото има за всеки- протегни се и греби с шепи. :)
Които пишем най-много, е ясно, че нямаме доста неща, не е нужно всеки да ми го натяква, иначе ще му измисля и на него един хубав офтопик, пък ти си връзвай връзките повечко, че да не си ги загубиш като мен! :) Ще те питам после кат нямаш връзки как ще станат нещата, и връзките са до време - протриват се и се късат![/offtopic]

Поне си имам мнение, а някои чакате връзките да ви ги мислят- ай да видя твоя капацитет колко побира и разбра ли от брътвежите ми нещичко. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 17 фев 2015 20:40

1palq4o1 написа:
Бат Зико написа:
dido1302 написа:И каква точно е разликата от български и английски, бе разбирач ? Нима не се превежда точно по този начин ?

Всъщност точния превод е Иван Снегов.
Чичко Снегов.

Как би ти звучал превод на английски на името на Захари ето така: Zachary Allspice?

Основно правило: имена НЕ се превеждат
Прякори-да ( Литълфингър=Кутрето ), но Сноу ( Сняг ) е фамилно име на всички копелета и затова си е Джон Сноу, а не Иван Снегов или по-точно Снежкин на майка си!

На всички копелета, които са от севера.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Игри и забавления”