Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Гледам,Левски и те са тръгнали по нашия път.Само дето Батков направо подарява акции.Ако модела на Подуенци се окаже успешен,хубаво е и ние да го приложим. 

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Logical person
- Контакти:
GOLEADOR написа:Гледам,Левски и те са тръгнали по нашия път.Само дето Батков направо подарява акции.Ако модела на Подуенци се окаже успешен,хубаво е и ние да го приложим.
Модела им е заобикаля закона и не бива да го прилагаме никога. И за какво ни е ? След 2-3 месеца ще си имаме IPO, което най-легитимния начин да се продаде акция. Този път със сигурност ще е успешно.
Logical person написа:GOLEADOR написа:Гледам,Левски и те са тръгнали по нашия път.Само дето Батков направо подарява акции.Ако модела на Подуенци се окаже успешен,хубаво е и ние да го приложим.
Модела им е заобикаля закона и не бива да го прилагаме никога. И за какво ни е ? След 2-3 месеца ще си имаме IPO, което най-легитимния начин да се продаде акция. Този път със сигурност ще е успешно.
Абе като знам пак каква антиакционна кампания ще се развихри по медиите,не съм много убеден в успеха на операцията.А така както го прави Батков,направо си ставаш собственик на акциите и не чакаш да разбереш ще получиш ли акции или не.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
- Logical person
- Контакти:
GOLEADOR написа:Logical person написа:GOLEADOR написа:Гледам,Левски и те са тръгнали по нашия път.Само дето Батков направо подарява акции.Ако модела на Подуенци се окаже успешен,хубаво е и ние да го приложим.
Абе като знам пак каква антиакционна кампания ще се развихри по медиите,не съм много убеден в успеха на операцията.А така както го прави Батков,направо си ставаш собственик на акциите и не чакаш да разбереш ще получиш ли акции или не.
Е то и при нас няма да чакаш да разбереш. Този път капитала е попълнен и няма как да е неуспешно предлагането и една акция да се продаде. Със сигурност ставаме ПАД.
Друг е въпроса колко капитал ще наберем. Аз не съм голям оптимист, ако повторим резултата от миналата година ще е голям успех.
Ще е по-добър от миналата година, според мен. Все пак и "Акционерите" са се заели/ще се заемат с промотирането.
Да видим.
Аз се чудя само защо има толкова закони за "публично предлагане на акции", разпоредби, изисквания, а Борат ще ги мине като "дарение"?
Дали КФН ще се самосезира? Това последното е реторичен въпрос, естествено че не.

Да видим.

Аз се чудя само защо има толкова закони за "публично предлагане на акции", разпоредби, изисквания, а Борат ще ги мине като "дарение"?
Дали КФН ще се самосезира? Това последното е реторичен въпрос, естествено че не.

Аз мисля,че след като съда оправда Томов,ще се увеличи,малко или много доверието към него,а оттам и продаването на акциите,така изглежда логично...ама де да видим
.Относно престъпниците от подУЯне -не очаквайте някой да се сезира или самосезира,просто цялата държавна машина е впрегната да им помага и да ги влачат на гръб данъкоплатците
Това „даване “ на акции срещу дарения много лошо мирише на пране на пари
Ще им„ набутат“ някакви откраднати милиони незнайно от къде,после ще кажат,че еди кои си „големи левскари“ (а не е задължително да дават обяснения кои са,както и досега не се знае официално кой ги издържа)са ги дарили и ...те така,ни лук яли ,ни лук мирисали и точно това е целта да се заобиколят „тромавите“ процедури -много пари за нула време и после-„Народа спаси „Левски“ 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
За къв модел говорите? Мустака ги филмира с кликата от платени лакей(журналисти), за да събере някой лев от феновете. Томчо, момчо и затъналия в дългове комарджия Колев му правят свирки. Като накрая мустака ще се изпразни на всички им. Стойте и гледайте сейра. След година-две ще има увеличение на капитала на пфк-то 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
О,нееее, Лупи - измамникът е на свободааааа!!!!
Един голям [offtopic]
[/offtopic] ....поздрав за Кашамун и неговите сини форумни приятелчета и спътници в слюнченето - Томми и Ко!

Един голям [offtopic]

Red joker написа:Аз мисля,че след като съда оправда Томов,ще се увеличи,малко или много доверието към него,а оттам и продаването на акциите,така изглежда логично...ама де да видим.Относно престъпниците от подУЯне -не очаквайте някой да се сезира или самосезира,просто цялата държавна машина е впрегната да им помага и да ги влачат на гръб данъкоплатците
Това „даване “ на акции срещу дарения много лошо мирише на пране на пари
![]()
Ще им„ набутат“ някакви откраднати милиони незнайно от къде,после ще кажат,че еди кои си „големи лефскари“ (а не е задължително да дават обяснения кои са,както и досега не се знае официално кой ги издържа)са ги дарили и ...те така,ни лук яли ,ни лук мирисали и точно това е целта да се заобиколят „тромавите“ процедури -много пари за нула време и после-„Народа спаси „Левски“
Надали някой, някога ще повярва на Томов, освен, ако не е маймуна и помни две-три минути!? Пълен измамник е, ама да видим как ще се развие сценария оттук нататък!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !