Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MapTo_D написа:Поредната мъка ще е. Изобщо не съм привърженик на смените на треньори, но си мисля, че ЛВГ трябва да бъде разкаран от отбора веднага след края на сезона. Дебелоглав и инатлив треньор, който си мислех, че ще свърши добра работа, но вече не го вярвам. Изобщо не ми харесва това, че 7 месеца след като пое тима, отбора няма никакъв облик, не показва абсолютно никаква игра, няма план за действие при негативен резултат /т.е. има, пуска Косата и започва едно сипене на топката от защитата към нападателите/. Много често се случва защитник просто да няма на кой да подаде, все едно халфова линия нямаме. Не го знам експериментално-апатичен ли е, какъв е, но за мен това не е точния човек, който да е на чело на отбора. Та ако ние случайно се докопаме до ШЛ, с тая игра какво ще правим там!? Та нали ако ни хване Барса, Реал, Байерн ще ни унижат. То просто игра няма, едно боцане и толкова, добре че Де Хеа се стабилизира и изкара не малко мачове, иначе сега като нищо щеше да сме много далеч от топ 4. Пускат се някакви играчи, на странни места, играчи, които не са във форма, робува на имена ли какво? Нямам идея вече. Да ни вкара в 4ката и да си стяга багажа и така...
 Миналата година Челси с Моу не бяха красива гледка, но се представиха достойно, виж ги сега къде са в класирането.
  Миналата година Челси с Моу не бяха красива гледка, но се представиха достойно, виж ги сега къде са в класирането.   А ако не беше ужасяващият старт на сезона и всичките контузии, щяхме да сме много близо до тях, та какво щяхте да говорите тогава?..
  А ако не беше ужасяващият старт на сезона и всичките контузии, щяхме да сме много близо до тях, та какво щяхте да говорите тогава?..   

Не го знам експериментално-апатичен ли е...

А ако не беше ужасяващият старт на сезона...
 16-02-2015 - отбележете тази дата
 16-02-2015 - отбележете тази дата  
 embaro написа:С този слаб треньор може дс загубим от всеки,но дано бием прогнозата ми е 1:2 дано Фалкао вкара.
MapTo_D написа:Добре, сега контузии няма, нали така!? Според теб игра има ли? И не говори за Челси и Моу, миналата година, нищо, че отбора тепърва се градеше от португалеца показваха игри, дори и шампиони имаха шанс да станат. А ние пръснахме някви стотици милиони, но игра няма. Окей, ЛВГ остава начело, другия сезон подобрение няма, и какво правим, пак ли ще сме зад него и ще го подкрепяме в извратените му решения които взима? Аз съм зад отбора, но не смятам поведението на холандеца за нормално. И треньор все ще намерят, щом са готови да изхарчат 80 млн за Кавани /ново Двайсе!/ и да му дават 400хил на седмица, ще привлекат и някой добър перспективен треньор. Явно пари за харчалък има. Но мен ме боли като гледам това подобие на игра, изсипани напред топки, разиграване между защитниците, някакви безбройни центрирания - пълен ужас. Това не е Юнайтед!
smoothc написа:А ако не беше ужасяващият старт на сезона...
Звучи така,все едно някой друг ни е виновен!
Както казах и снощи - Половината сезон мина,а Ван Гаал чак сега се сети да пусне Ерера и Фелайни заедно титуляри.
Общо двамата са били 21 пъти резерви на пейката...
Колкото пъти са стартирали(поотделно) или включвали като резерви,толкова пъти са правили нещо положително и извънредно.
Снощи за първи път през сезона стартираха като титуляри и буквално направиха разликата в мача.
Аз лично от началото на сезона говоря за тази комбинация в средата и всеки мач се надявам най-после да я видим и...снощи чудото се случи16-02-2015 - отбележете тази дата

Но както е казано:По-добре късно,отколкото никога.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост