Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот CSKA 78 » 17 фев 2015 14:26

Soulen написа:В България всички крадат и са невинни :lol: :lol:
И не говоря специално за Томов. Ако Левски щеше да умре без Батков, аз съм готов да жертвам единия отбор в името на законността и справедливостта, престъпника да отиде в затвора, защото това е много по-важно от един футболен отбор.

П.П. Никога няма да защитавам престъпници само защото помагат на любимия ми отбор, ама на кухия бг фен явно не му пука 8-)

Така е! Киро е невинен!!! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 фев 2015 14:28

Soulen написа:
CSKA 78 написа:И какво стана сега?! Май на някои хора ще им се спука злъчката от яд :lol: , защото ако бяха осъдили Томов, то и ЦСКА сигурно нямаше да уцелее!
Те хората с нормална съдебна система са го казали -"невинен до доказване на противното"! Само в обкръжението на подуенци е обратното! :shock: :mrgreen:

В България всички крадат и са невинни :lol: :lol:
И не говоря специално за Томов. Ако Левски щеше да умре без Батков, аз съм готов да жертвам единия отбор в името на законността и справедливостта, престъпника да отиде в затвора, защото това е много по-важно от един футболен отбор.

П.П. Никога няма да защитавам престъпници само защото помагат на любимия ми отбор, ама на кухия бг фен явно не му пука 8-)

Кой и как го защитава? Коментираме новините които идват от съда! По-скоро се радваме на сините, които не могат да си намерят място от яд и злоба. Не виждат, че и тяхното дередже не е розово, нищо, че Батков не е подсъдим/все още :) /, ами тръгнали на ЦСКА съдбините да предсказват. Това е!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2015 14:41

pampi написа:
Tommi написа:Смех, смех, смех. :lol:

Ти какво бе, имаш претенции, че си по-компетентен от съдиите? Въобще имаш ли хал-хабер от документацията по това дело или си четец на жълтата преса и синьо тролче. Ми аз мога да кажа, че си гей, пък ти се оправдавай, че не си...
Смех, смех, смех...Цялата минала пролет и лято блееше в червения форум какъв смех били акциите, днес те гледам пръв на амбразурата да защитаваш Векереца и да обясняваш, колко е законна далаверата , чрез която се мъчи да набави милион и половина та да спаси ПФК-то си от фалит. Клакьор...8-)

Не мога да си обясня как може да има толкова ограничени хора по форумите,заради това че е привърженик на Левски,всичко което е свързано с ЦСКА трябва да бъде негативно,Стоичков,Бербатов били слаби футболисти/виж Гонзо е друга работа/,Томов е престъпник/Чорни,Батков,Трактора са херувими/,Стойчо Младенов не бил никакъв треньор,бил комисионер/то в Левски можеш ли да споменеш през последните години треньор,те ги сменят през два-три месеца/,ЦСКА трябвало да плащат на знайни и незнайни агенти и футболисти милиони левове за това че са играли по 2-3 мача и са напускали клуба/в Левски такива футболисти трябвало да имат морал и достойнство и да си заминават без да претендират за неустойка,а даже и за заплати да не отварят дума/.За това призовавам всички да си свалят цветните очила/не отричам че има такива и в червен цвят/,да коментират реално случващото си,да боравят с реални факти,а не с чути от тук и там "новини" и то да цитираме само тези които са ни удобни.Защото да напишеш че Стоичков и Бербатов не са никакви футболисти,Казийски посредствен волейболист ,а Радо Стойчев слаб треньор ,значи не разбираш нищо от спорт ,а си обикновен комплексар и злобар.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 17 фев 2015 14:47

Сашо апашо показа на Иван Костов как се щраква катинара на Кремиковци за няма й една година.И днеска излиза чист от съда :shock:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 фев 2015 14:49

Ако имаш доказателства, че проф. Томов е закрил Кремиковци, можеш да ги предоставиш на прокуратурата. ;)
Ще са повече от доволни. ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 фев 2015 14:51

memnto написа:Ако имаш доказателства, че проф. Томов е закрил Кремиковци, можеш да ги предоставиш на прокуратурата. ;)
Ще са повече от доволни. ;)

Той няма доказателства, че е ментално здрав, ти за "Кремиковци" го търсиш :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 17 фев 2015 14:51

Томов направи добро за България като затвори тази бездънна дупка Кремиковци запълвана с данъците на хората.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 17 фев 2015 14:52

Няма смисъл да се доставят доказателства ! Днеска за пореден път съдебната ни система доказа,че е пълен т***к :cry:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2015 14:52

levskar_95 написа:Сашо апашо показа на Иван Костов как се щраква катинара на Кремиковци за няма й една година.И днеска излиза чист от съда :shock:

Кремиковци бе за затваряне от много, много години ..... ама на никой политик не му стискаше.
Сашето скочи в дълбокото и показа как работят Евролевите :) .... е, много ясно, че си прибра тлъста комисионна, която днес узакониха :)
Наздраве, Саше, довечера си мотика ..... предполагам ! :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Томов: Преборих тежка политико-мафиотска група

Мнениеот Червени_шампиони » 17 фев 2015 14:52

След като Александър Томов бе оневинен за присвояване на чужди пари в размер на над 3 милиона евро на футболния клуб ЦСКА и по обвинението за източване на над 29 милиона евро от „Кремиковци”, заяви, че е преборил „тежка политико-мафиотска група“.

„Мога кажа едно - беше трудно, беше много тежко, защото цялото това обвинение беше скалъпено. Но смятам, че в крайна сметка нещата си дойдоха на мястото”, сподели Александър Томов, цитиран от Блиц.

„Присъдата показва, че в България все пак има правосъдие. Това е голяма победа за мен и моето семейство. Срещу нас през всичките тези 7 години стоеше една много тежка политико-мафиотска група. Не мога да не благодаря на тези хора, които през всичките 7 години, бяха неотлъчно до мен. Трудно ми е да говоря в момента, защото съм под емоция. Оттук нататък ще се чуваме много често, налага се. Това не е само лична победа, а групова победа”, коментира още Томов и добави:

„Начинът, по който беше скалъпено всичко, бе единствената цел да се скрият всички виновници за фалита на „Кремиковци”. Целта беше да се намери някой, който да носи поне за няколко години бремето и така да се отвлече вниманието от тези, които реално са виновни за фалита.”

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lBB8rybgB8M&feature=youtu.be[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”