Емблематичните соц лакомства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

forever bluet

Re: Емблематичните соц лакомства

Мнениеот forever bluet » 17 фев 2015 13:30

Мда,оказах се прав! СТАНКО е много ама много зле :lol: Той горкият дори и граматически правилно не може да пише. Ама нормално,нали навремето за да креташ не ти трябваше образование ,а връзки. И как изглежда СТАНКО ли? Ами около 75 годишен,със задължително в зелено палтенце/като шумкарите/ с платнена чанта в която да носи лаптопчето си/естествено съветско/ височък около 180 с очилца и ........ Събирателен образ на бившия номенклатурчик и сегашен обикновен драскач,ненужен никому и известен само на позитановските помияри. Е ако такъв тип ще ви е гуруто ,аз съм спокоен :lol: Защото ако не е СТАНКО ,може да дойде някой по-умен и съвременен ,а той ще да е по-опасен :lol: Край с темата СТАНКО :lol: И се пише буДки :lol: Може и павилионче :roll: И както казах.на теб никак не е нужно да се обяснявам,къде кога и колко съм учил :!: Казах ти къде и кога да ме намериш,заповядай ако ти дадат виза за София и ще разбереш кое как е :arrow: И не питай откъде те познавам,та те описвам така :o Просто го приеми. И "Школник" е с главна буква :roll: Хайде дотук си .
Последна промяна от forever bluet на 19 фев 2015 09:52, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 фев 2015 13:42

forever bluet написа:Мда,оказах се прав! СТАНКО е много ама много зле. Той горкият дори и граматически правилно не може да пише. Ама нормално,нали навремето за да креташ не ти трябваше образование ,а връзки. И как изглежда СТАНКО ли? Ами около 75 годишен,със задължително в зелено палтенце/като шумкарите/ с платнена чанта в която да носи лаптопчето си/естествено съветско/ височък около 180 с очилца и долен,ама много долен. Събирателен образ на бившия номенклатурчик и сегашен обикновен драскач,ненужен никому и известен само на позитановските помияри. Е ако такъв тип ще ви е гуруто ,аз съм спокоен :lol: Защото ако не е СТАНКО ,може да дойде някой по-умен и съвременен ,а той ще да е по-опасен :lol: Край с темата СТАНКО. И се пише буДки. Може и павилионче :roll: И както казах.на теб никак не е нужно да се обяснявам,къде кога и колко съм учил :!: Казах ти къде и кога да ме намериш,заповядай ако ти дадат виза за София и ще разбереш кое как е :arrow: И не питай откъде те познавам,та те описвам така :o Просто го приеми. И "Школник" е с главна буква :roll: Хайде дотук си .

Пак нищо не каза за езика и компютрите, на които си се обучавал през соца, аматьорче 8-) Може да съм дърт, ама помня като компютър 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 17 фев 2015 14:09

Мисля ясно ти написах,че обяснение на теб не дължа. Има ли значение на какъв "Правец" съм започнал и на ,какво Вайо,или МакБук Про работя сега? Този Форум има правила и спама е наказуем! Кой го интересува един 42 годишен човек учил гимназия до 1990 и завършил който и да е университет през 1997г? На теб ли ще се обяснявам,бе Корчагин?? Яж си дъвките,предъвквай си спомените по умрелия завинаги Социализъм и се научи как се пише буДка :lol: . И понеже цървула и несретника черпи енергия от това някой да му обръща внимание,то аз теб ще обрека на забвение! САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 фев 2015 19:29

Братле... програмистчето... от 5 страници го обричаш на забвение бе. Погледни темата- в последните 5 страници най- много мнения имаш ти... и най- дълги. Иначе спираш да отразяваш, верно. :lol:
Освен ако не си Станко, който спори със себе си. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 17 фев 2015 23:02

ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичко :roll: Ти от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си :roll: Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 фев 2015 00:00

ПОСРАНКО има 78 профила, не знам кого си мисли, че заблуждава вече. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 фев 2015 07:56

forever bluet написа:ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичко :roll: Ти от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си :roll: Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО :roll:

Вече ме убеди, че си истински програмист :lol: Разконспирира ме така, както само един възпитаник на Йейл и Майкрософт е способен да го направи 8-) Щом и ай пи адресите са еднакви, кой съм аз да споря с "експерта" 8-) Само да ме светнеш, как ги виждаш тези ай пи адреси, моето патенце, че нещо не се сещам 8-) Ееееххх, какви специалисти и програмисти вадехме на времето и какви сега 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 18 фев 2015 15:06

CTAHKO написа:
forever bluet написа:ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичко :roll: Ти от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си : Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО :roll:

Вече ме убеди, че си истински програмист :lol: Разконспирира ме така, както само един възпитаник на Йейл и Майкрософт е способен да го направи Щом и ай пи адресите са еднакви, кой съм аз да споря с "експерта" 8-) Само да ме светнеш, как ги виждаш тези ай пи адреси, моето патенце, че нещо не се сещам Ееееххх, какви специалисти и програмисти вадехме на времето и какви сега. А че съм тъп,тъп съм. Ама съм Комунист! .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Питай модераторите и админите как ги виждат,та перкат банове за ползуване на много никове от един айпи адрес. Ама нали си стар и ти е простено всичко свързано с деменцията :roll: СТАНКО„СТАНКОООООО Светът върви напред. Има програми ,които могат да ти хакнат на компа или смартфона и да знаят и по колко пъти на нощ ставаш да пикаеш погнат от старческата си простата. Абе я като отидеш до Градската библиотека да ровиш апокрифна литература и избелели снимки на "лакомства" от соца ,вземи накарай някой млад и светнат човек да те поуграмоти по тези въпроси ,та да не се пулиш като си видиш физиономията на някой профил,който ти е спретнал някой хакер снимайките те с камерата на собствения ти съветски :lol: компютър,чрез неговата камера :roll: Вземи питай някой за тези неща, че е опасно и може да те щракнат докато се почесваш къде ли не :lol: Стига Станко ли си, Язе ли си ,Северна Корея,Водка Столичная ,или който и да е с БОЛШЕВИШКИ псевдоним. Стига се вихри,никой не те взима насериозно. Върни хонорара на Позитано,не ставаш. Историята е запратила и теб и партията ти майка на бунището на Историята. Светът върви напред и на младите хора никак не им дреме за времената преди 35-40 години. Те живеят тук и сега и затова ще имат и бъдеще. А ти си вземи/или открадни по стар шумкарски навик/ няколко кокошки и си иди на село да обясняваш на бабите там ,колко хубава е била дъвката "Идеал" или марципана и как в сладоледа от кантата имаше ледени бучици от замръзнала вода . Те може и да те слушат,а може и да те натирят защото и те гледат плазми и имат джи ес еми подарени им от децата им. Пък и ток си имат,без режим . Хайде тръгвай наляво и остави хората в спортния Форум ,да си пишат за спорт!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 фев 2015 21:11

forever bluet написа:ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичко :roll: Ти от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си :roll: Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО :roll:

Е, сега вече поне разбрах, че не си никъв... Нали виждаше айпитата бе- моето не само е различно от това на Станко, ми и доставчика, та и града е друг. Смешко. И се научи накрая ка се правят цитати във форум.
... и после внезапно си направих секуро.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 18 фев 2015 23:43

Абе бива ли толкова селска простотия бре? Нали не вярваш.че друг ..... освен СТА–АААНКО ще влиза в тема отпреди дни,на втора страница в свободна зона? То бива интерес ,ама чак пък толкова....? Иначе е ясно ,че" язе" си е" аз" ама на пернишки,монтански или където и да по граовско или турлашко. И няма лошо да си живееш в заблудата ,че не си разкрит другарю Авакум :lol: Не се и пробвай да ме отваряш как да поствам и пиша,на теб не дължа и грам обяснение дали пиша от телефона си и как поства той. Друго е интересно: Абе ти сакат ли си ,та все във Форума киснеш? Вече уточнихме ,че си стар ,ненужен и забравен дори и от другите мандраджий. Хайде тичай да събираш материали за мъртвеца Социализъм ,че да пуснеш пак някоя умопомрачително тъпа тема ,в която пак да те направят на гъз! И се научи да пишеш :roll:
Последна промяна от forever bluet на 19 фев 2015 09:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”