Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот Обичам Батков » 17 фев 2015 14:02

Red_Neck написа:Признавам си, че за мен Томов винаги е бил (и може би ще бъде) едно от най-урудливите лица на прехода. От онези мазните социалисти/комбинатори, които от рано са били подготвяни за номенклатурчици. Лилов, Младенов, Луканов, Пирински, Станишев, Масларова и т.н.

Че с какво Батков, Венци сикаджията,Гришата и още много други са по симпатични?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2015 14:02

pampi написа:
Tommi написа:Смех, смех, смех. :lol:

Ти какво бе, имаш претенции, че си по-компетентен от съдиите? Въобще имаш ли хал-хабер от документацията по това дело или си четец на жълтата преса и синьо тролче. Ми аз мога да кажа, че си гей, пък ти се оправдавай, че не си...
Смех, смех, смех...Цялата минала пролет и лято блееше в червения форум какъв смех били акциите, днес те гледам пръв на амбразурата да защитаваш Векереца и да обясняваш, колко е законна далаверата , чрез която се мъчи да набави милион и половина та да спаси ПФК-то си от фалит. Клакьор...8-)

Не знам дали си забелязал, ама за нашите акции пиша само разяснения, без да изразявам лично мнение. ;)
А по темата, нямам никакви претенции, че съм по-компетентен от съдиите, просто се смея. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 фев 2015 14:03

Tommi написа:
pampi написа:

Ти какво бе, имаш претенции, че си по-компетентен от съдиите? Въобще имаш ли хал-хабер от документацията по това дело или си четец на жълтата преса и синьо тролче. Ми аз мога да кажа, че си гей, пък ти се оправдавай, че не си...
Смех, смех, смех...Цялата минала пролет и лято блееше в червения форум какъв смех били акциите, днес те гледам пръв на амбразурата да защитаваш Векереца и да обясняваш, колко е законна далаверата , чрез която се мъчи да набави милион и половина та да спаси ПФК-то си от фалит. Клакьор...8-)

Не знам дали си забелязал, ама за нашите акции пиша само разяснения, без да изразявам лично мнение. ;)
А по темата, нямам никакви претенции, че съм по-компетентен от съдиите, просто се смея. :)

Ти гей ли си?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 17 фев 2015 14:06

Ти се смееш, но Батков като ви прекара тогава как ще се смееш?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2015 14:07

pampi написа:
Tommi написа:
pampi написа:

Ти гей ли си?

Защо питаш, да не съм ти допаднал нещо? :mrgreen: :lol: Не съм, съжалявам. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 фев 2015 14:07

Набедените за Апостоли подуенци сега се чудят да се радват или не! :mrgreen:
Ако бяха осъдили Томов, щяха да рият с копита и да мучат: Край с ЦСКА! Сега, след като го оправдаха, пак се радват щото им се ще да довършел нещо. Ами той есента ви почна, сега ще продължи започнатото - кога с 1:0, кога с юбилейна тройка, все празнични салюти в чест на столетника - просяк, търсещ социална закрила! :lol: Лилавите полюции край нямат!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2015 14:08

Обичам Батков написа:Ти се смееш, но Батков като ви прекара тогава как ще се смееш?

Ами всеки да е мислил, когато е трябвало. :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 фев 2015 14:11

Tommi написа:
pampi написа:
Tommi написа:
pampi написа:

Ти гей ли си?

Защо питаш, да не съм ти допаднал нещо? :mrgreen: :lol: Не съм, съжалявам. :)

Отричаш, ама доказателства, че не си, нямаш...Лошо, Седларов, лошо... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 фев 2015 14:17

И какво стана сега?! Май на някои хора ще им се спука жлъчката от яд :lol: , защото ако бяха осъдили Томов, то и ЦСКА сигурно нямаше да оцелее!
Те хората с нормална съдебна система са го казали -"невинен до доказване на противното"! Само в обкръжението на подуенци е обратното! :shock: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 17 фев 2015 14:24, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 фев 2015 14:23

CSKA 78 написа:И какво стана сега?! Май на някои хора ще им се спука злъчката от яд :lol: , защото ако бяха осъдили Томов, то и ЦСКА сигурно нямаше да уцелее!
Те хората с нормална съдебна система са го казали -"невинен до доказване на противното"! Само в обкръжението на подуенци е обратното! :shock: :mrgreen:

В България всички крадат и са невинни :lol: :lol:
И не говоря специално за Томов. Ако Левски щеше да умре без Батков, аз съм готов да жертвам единия отбор в името на законността и справедливостта, престъпника да отиде в затвора, защото това е много по-важно от един футболен отбор.

П.П. Никога няма да защитавам престъпници само защото помагат на любимия ми отбор, ама на кухия бг фен явно не му пука 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “ЦСКА”