Емблематичните соц лакомства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Емблематичните соц лакомства

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2015 22:31

pomiqr230 написа:Значи не употребявам мляко, а някакво менте :(

Значи си "некадърен" производител на мляко.Кажи на някоя жена от селото ти да ти приготви кисело мляко и си хапвай на воля млекце.Предполагам,че закваската ти не струва и от там идва твоя проблем.Смени я и ще си ОК.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 22:49

GOLEADOR написа:

Значи си "некадърен" производител на мляко.Кажи на някоя жена от селото ти да ти приготви кисело мляко и си хапвай на воля млекце.Предполагам,че закваската ти не струва и от там идва твоя проблем.Смени я и ще си ОК.

Да, добре

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 23:05

diplomat написа:
язе написа:След като има такива величаещи САЩ и ЕС, защо да няма и такива величаещи Русия? ;) Ще кажеш- от Русия не сме видяли нищо хубаво... А от САЩ какво пък толкова хубаво видяхме? Дупехме се на едните, ся се дупим на другите без да си даваме сметка, че щом си надупен ще те шиба всеки.

Ще ми покажеш ли къде точно се величае САЩ? Както и кои потребители пропагандират американска идеология постоянно в този форум; с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм попадал на хора, които безрезервно да защитават САЩ за всичко и да пробутват американски догми. За Германия може да се каже, че има, но те пак са единици, броят се на пръстите на едната ръка. ;)

Имаш си дистанционно управление, имаш поне 70-80 канала на кабелната, избирай си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 фев 2015 23:10

CTAHKO написа:
diplomat написа:
язе написа:След като има такива величаещи САЩ и ЕС, защо да няма и такива величаещи Русия? ;) Ще кажеш- от Русия не сме видяли нищо хубаво... А от САЩ какво пък толкова хубаво видяхме? Дупехме се на едните, ся се дупим на другите без да си даваме сметка, че щом си надупен ще те шиба всеки.

Ще ми покажеш ли къде точно се величае САЩ? Както и кои потребители пропагандират американска идеология постоянно в този форум; с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм попадал на хора, които безрезервно да защитават САЩ за всичко и да пробутват американски догми. За Германия може да се каже, че има, но те пак са единици, броят се на пръстите на едната ръка. ;)

Имаш си дистанционно управление, имаш поне 70-80 канала на кабелната, избирай си 8-)

Ставаше въпрос за форума, иначе канали си има за всеки. :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 фев 2015 23:15

pomiqr230 написа:
GOLEADOR написа:

Да, добре

По принцип е така. Киселото мляко го правят буцилус булгарикус и стрептококос термофилус, като като булгарикуса е полезният пробиотик, термофилуса е безполезен и безвреден, ама се размножава бавно и млякото, подквасено с него издържа много време. Затова големите производители квасят със закваска, в която има много термофилус и малко булгарикус. Ама предполагам, че и бабите на село квасят с мляко от магазина, та едва ли ще могат да ти помогнат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 фев 2015 23:19

Корнет Оболенский написа:Ако бирата не прокисва след три дни, бозата - след два, а киселото мляко - след един, значи не са истински. Сега и трите след месец са си същите.

Е, не е точно така, те могат да са си истински, само че след като дрождите са си свършили работата, са избити. А те са полезните съставки в бирата или бозата. Ама тоя бъркоч, дето в България му викат бира, той си е друго нещо вече, верно, не само щото не прокисва. За бозата не знам.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 23:21

защо написа:
pomiqr230 написа:
GOLEADOR написа:

Да, добре

По принцип е така. Киселото мляко го правят буцилус булгарикус и стрептококос термофилус, като като булгарикуса е полезният пробиотик, термофилуса е безполезен и безвреден, ама се размножава бавно и млякото, подквасено с него издържа много време. Затова големите производители квасят със закваска, в която има много термофилус и малко булгарикус. Ама предполагам, че и бабите на село квасят с мляко от магазина, та едва ли ще могат да ти помогнат.

Казваш млякото от кравите пред мен е мляко от магазина :-D Стегнете се. Даже си го пия без захар, защото пак е вкусно.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 23:24

forever bluet написа:Олигофрена пишещ под 10 псевдонима няма грам морал и чест! Всеки ,който е живял в Соца знае казвам ли истината за опашките,празните магазини и режима на тока. Ако пък иска, е достатъчно просто да напише в Гугъл : Режим на тока в България през 80-те години,празните рафтове,купоните за бензин и показни магазини ,или Кореком например и там всичко си излиза. Обаче понеже достоен,чесетен и почтен комунист не съществува ,нямам очакване че Станко /Тодоров/ или който и да е ще го признае. На мен ми стига ,че живея по капиталистически ,че децата ми мразят комунизма,че Путин е аутист ,че Станко е толкова прост,дърт и вампирясъл ,че не излиза от вкъщи да трови улиците,че карам каквато си искам кола,че имам собствени жилища,че изкарвам за месец толкова ,колкото по Станково време за 5 години и че Станковците са ми на оная работа. Че сме в НАТО и ЕС и че Южна Корея е далече и че Станко си е за там ! Айде Станко драскай си под многото си никове и си пиши сам на себе си. Остави хората да си живеят живота и се чуди кой ще опита да те срита,когато скоро няма да чуеш звънеца поради един съвсем прост факт : Че си там където е и умрелия завинаги Комунизъм. И понеже в рядкото не се хвърля,и аз повече няма да те отразявам :) Хайде остани си със здраве в комунизЪма и СоциализЪма ти. Аз съм от WINNER-ите ,а ти си бъди все такъв МУЖИК :roll: !

Моето патенце, кога падна режима и кога беше купонната система :?: И на малките деца им стана ясно, че не си живял през този периоди само се опитваш да си пробуташ евтините пропаганди. Ти даже и в казарма не си ходил, кого се опитваш да заблуждаваш ;) Алоо програмиста, през соца на какво си се учил да програмираш и на какъв език 8-) Аматьорче! Бил от уинърите :lol: Няма лошо, всеки може да се мисли за какъвто си иска. За такива като теб има специализирани заведения. Там ще се срещнеш с Наполеон, Елвис и други сродни на теб души. Пак добре че не се мислиш за Кончита Вурст, че тогава става лошо :lol: Пък знае ли човек, утре може да ти се прииска да си Кончита :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2015 23:25

pomiqr230 написа:
Казваш млякото от кравите пред мен е мляко от магазина :-D Стегнете се. Даже си го пия без захар, защото пак е вкусно.

Говорим за технологията за производството на кисело мляко.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 16 фев 2015 23:32

CTAHKO написа:
diplomat написа:

И поне 15 Руски канала :)

Върни се в “Свободна зона”