Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
deepblue1963 написа:Обвиняваш ни,че "плачем",че все някой ни е виновен.Добре,остави го Вуцов,дай да видим Стефанов,щото той хич не реве,нали?
жълт ламтурник написа:deepblue1963 написа:Обвиняваш ни,че "плачем",че все някой ни е виновен.Добре,остави го Вуцов,дай да видим Стефанов,щото той хич не реве,нали?
Не съм славист, за да ми натякваш за тези хора от щаба и ръководството на "Славия".Примерът с белите го дадох, защото колегата се изцепи, че "Левски" е единственият отбор, който не е изпадал в по-долна група, което лично мен ме съмнява.
А с теб можем да си поговорим за Томас Лафчис и неговата градивна роля в управлението на футболен клуб и нажежаване на обстановката преди мач.Както и за ролята му в сегашните постоянни обвинения към съдиите, от де кой свари, като уточнявам, че става въпрос за загубилия отбор.
жълт ламтурник написа:hisara написа:Черно Море на друг терен ли играха? "Славия" изпадала ли е?
Славия няма нищо общо, нека не намесваме други отбори. Казвам че, ако жребия беше определил мача да се играе на Герена, то той щеше да се играе на един перфектен терен, предразполагащ за техничен футбол. Тогава и с 8 души щяхме да вземем този мач. Лошия терен и поръчковия смешник помогнаха на Черно море, това е.
"Славия" има много общо с предишният ти пост, в който казваш, че само "Левски" не е изпадал в по-долна група.
Интересно ми е, защо на вас винаги нещо странично ви пречи, когато загубите?Дали трябва всички мачове на "Левски" да се играят на "Г. Аспарухов", че да сте на перфектен терен?Каквото за едните, такова и за другите беше вчера.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта