Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
- trokadero_
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
becks32milan написа:Ама съм по-добър в пунктуацията
Не знам в какво си по-добър, ама в остроумието си 6 точки

- becks32milan
- Контакти:
trokadero_ написа:becks32milan написа:Ама съм по-добър в пунктуацията
Не, ти просто не знаеш как да ме затапиш
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:trokadero_ написа:becks32milan написа:Ама съм по-добър в пунктуацията
Как да те затапя амиго?
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
- trokadero_
- Контакти:
becks32milan написа:trokadero_ написа:becks32milan написа:Ама съм по-добър в пунктуацията
Хахаха хич не ми и трябва да те затапвам бе пич. Хайде със здраве

- becks32milan
- Контакти:
Долгопол написа:becks32milan написа:trokadero_ написа:becks32milan написа:Ама съм по-добър в пунктуацията
Как да те затапя амиго?
Я дай една пура първо

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
ЕМИЛ написа:boabbb написа:Демек, че отивате към сигурен фалит и закриване, нали![]()
![]()
Вчерашното събитие в зала Армеец показа , че Левски винаги ще бъде жив и на върха .Не можеш да отнемеш любовта на хората .
То и след рухването на комунизма се събраха стотици хиляди да размятат знаменца пред Луканов, но той си рухна и хората продължиха да си го обичат, въпреки че не съществуваше. Така и с Вас. Няма да го има, но с любов ще си спомняте за него и ще го обичате до гроб. Някой наследник на СТАНКО ще разправя след 26 г. в някой форум колко хубаво е било да си левскар и как е бил най-добрия отбор в България и как са яли и пили безплатно на 100-годишния юбилей с парите на родолюбецът Цветан Василев с неговите пари, които всъщност били дътржавни, но "Левски" е бил народния отбор и в това не е имало нищо лошо, а други ще го контрират, че е било за кратко и е бил добър само на местна почва, а чужденците са го познавали като евроидиота. Майтап да става.
pomiqr230 написа:ЕМИЛ написа:boabbb написа:Демек, че отивате към сигурен фалит и закриване, нали![]()
![]()
Вчерашното събитие в зала Армеец показа , че Левски винаги ще бъде жив и на върха .Не можеш да отнемеш любовта на хората .
То и след рухването на комунизма се събраха стотици хиляди да размятат знаменца пред Луканов, но той си рухна и хората продължиха да си го обичат, въпреки че не съществуваше. Така и с Вас. Няма да го има, но с любов ще си спомняте за него и ще го обичате до гроб. Някой наследник на СТАНКО ще разправя след 26 г. в някой форум колко хубаво е било да си левскар и как е бил най-добрия отбор в България и как са яли и пили безплатно на 100-годишния юбилей с парите на родолюбецът Цветан Василев с неговите пари, които всъщност били дътржавни, но "Левски" е бил народния отбор и в това не е имало нищо лошо, а други ще го контрират, че е било за кратко и е бил добър само на местна почва, а чужденците са го познавали като евроидиота. Майтап да става.

Вкарат ли Лупи днес в затвора и с ЦСКА е приключено

- trokadero_
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Вкарат ли Лупи днес в затвора и с ЦСКА е приключено![]()
Да ти кажа честно не вярвам. Адвокати , съдии знаеш как е .