Батков продава акциите си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Батков продава акциите си

Мнениеот memnto » 16 фев 2015 19:09

20-30 човека макс ще имат право да си "закупят" акции. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2015 19:12

Logical person написа:
Всеки, който желае, може да ес обърне към клуба, към националния клуб на привържениците, към тръста „Синя България” или към мен лично и да изяви своето желание. готов съм да джиросам съответния пакет акции и съответно той да бъде вписан в книгата на акционерите. Той трябва да внесе номинала на акциите в касата на клуба или по сметка като дарение, за което ще бъде оформен съответния договор за дарение.

Тук обаче не се отчита съществен момент. АД-то, ако не е публично може да има вписани максимум 149 акционера. Та по тази схема - правиш дарение, получаваш акции - може да се вредят само по-едри купувачи. Иначе просто стотина човека ще дадат по 200-300лв и се запълва бройката.

10 000 акционери, а не 149.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2015 19:14

pampi написа:
Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:
blueboss написа:Какво не е ясно на червените?
Не четете ли или Ви е трудно да осмислите написаното? Имаме нов УС с участие на феновете в него, парите за акциите отиват директно в клуба и се управляват прозрачно. Нищо общо с червеното фиаско по увеличение на капитала в ЦСКА.

Батков говори за нова емисия акции, което означава май, че трябва да сте вдигнали уставния капитал, или да сте преобразували номинала на акциите (ако това е възможно).

Пак не си в час... Нормално за теб! Човечецът още миналата година апортира задълженията на клуба към негови фирми в уставния капитал и сега има да продава акции за десетки милиони...

Това апортиране не означава ли някакво увеличение (мисля, че говореха за капитализиране, каквото и да значи това)?

Анджек де, увеличава капиталът на дружеството с близо 30 милиона, което законово значи , че ако акциите са били п-количество за примерно 5 милиона, стават к-количество за 35 милиона...

Акциите в "Левски" обаче са два вида, не както при вас само един вид. Батков кои е увеличил и от кои ще продава-Привилигеровани, без право на глас, или поименни, с право на глас :roll:
Не, че ти знаеш, но това е малко така общо поставен въпрос.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2015 19:16

Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:Колко най- малко могат да се отделят :? Примерно аз мога до 50лв, не повече, за съжаление.

Моят апел е към всеки, който може да отдели в този тежък момент каквато и да е сума, да я дари в касата н клуба, срещу което ще получи от мен безвъзмездно съответния пакет акции. По този начин ще стане акционер и ще участва в общото събрание и ще се чувства съпричастен към съдбините на клуба.

Тази сума като дарение ли ще бъде оформена, или като плащане на пакет акции-това г-н адвокатинът не уточнява твърде :roll:

Най-вероятно като дарение, за да може Батков да прехвърля акциите безвъзмездно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 16 фев 2015 19:18

И последно след толкова обяснения аз как да си взема акции като искам :?:
И само Левски оле

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2015 19:21

сини шампиони написа:И последно след толкова обяснения аз как да си взема акции като искам :?:

Може би, отиваш в НКП и даваш пари, до колкото разбрах един като е ходил и са му казали 20 лева за 1 година, което на мен ми е странно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2015 19:22

Tommi написа:
Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:Колко най- малко могат да се отделят :? Примерно аз мога до 50лв, не повече, за съжаление.

Моят апел е към всеки, който може да отдели в този тежък момент каквато и да е сума, да я дари в касата н клуба, срещу което ще получи от мен безвъзмездно съответния пакет акции. По този начин ще стане акционер и ще участва в общото събрание и ще се чувства съпричастен към съдбините на клуба.

Тази сума като дарение ли ще бъде оформена, или като плащане на пакет акции-това г-н адвокатинът не уточнява твърде :roll:

А пакетът акции ще зависи ли от размера на "дарението"?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2015 19:23

ralka_levskarka написа:
сини шампиони написа:И последно след толкова обяснения аз как да си взема акции като искам :?:

Може би, отиваш в НКП и даваш пари, до колкото разбрах един като е ходил и са му казали 20 лева за 1 година, което на мен ми е странно.

Бе как ще отиваш в НКП за такова нещо-вие у ред ли сте?! Батков ясно го е казал-внасят се пари в касата на клуба!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2015 19:25

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:

А пакетът акции ще зависи ли от размера на "дарението"?

Доколкото разбрах от статията - да. Даряваш 1000 лв. и Батков ти дарява 1000 акции с номинал 1 лв.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2015 19:25

Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:

Бе как ще отиваш в НКП за такова нещо-вие у ред ли сте?! Батков ясно го е казал-внасят се пари в касата на клуба!

Аз казвам един какво каза, че са му казали в НКП, затова казах, че ми е странно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”