Покрепяйте си отбора и стойте зад него и Стойчо, другото само ще дойде!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Не се връзвайте на тъпотиите на писарушките. Няма нищо вярно в измислиците им.![]()
Покрепяйте си отбора и стойте зад него и Стойчо, другото само ще дойде!![]()
Red joker написа:Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането.Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност
!Вие какво ще кажете колеги!?
boabbb написа:Red joker написа:Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането.Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност
Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват паритеТука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш )
Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера"
Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото
Red joker написа:boabbb написа:Red joker написа:Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането.Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност
Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват парите Тука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш ) Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера"Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото
Това е така ,ама само нас ни гледат под микроскоп,не под лупа и ни точат секирата,не си ли съгласен!?
boabbb написа:Red joker написа:boabbb написа:Red joker написа:Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането.Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност
Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват парите Тука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш ) Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера"Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото
Това е така ,ама само нас ни гледат под микроскоп,не под лупа и ни точат секирата,не си ли съгласен!?
Съгласен съм - нормален пазарен принципАко Крумчо циганина излезе по телевизията и каже " В Славия не плащат и ще ги закрият" , поне 90% от зрителите ще сменят канала
Като каже същото за ЦСКА, обаче, всеки си вика "Опааа, и кво станало ... " , независимо дали е наш, или лилав
Предаването му и сайта са 80% за ЦСКА
То трябва да си е "Зона ЦСКА" , какъв е тоя "спорт"
Той в момента за Левски няма какво да пише - там работата е ясна ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
memnto написа:Добре.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта