Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот memnto » 16 фев 2015 12:28

Не се връзвайте на тъпотиите на писарушките. Няма нищо вярно в измислиците им. ;)
Покрепяйте си отбора и стойте зад него и Стойчо, другото само ще дойде! ;) ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2015 12:45

memnto написа:Не се връзвайте на тъпотиите на писарушките. Няма нищо вярно в измислиците им. ;)
Покрепяйте си отбора и стойте зад него и Стойчо, другото само ще дойде! ;) ;)

Това и правиме :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2015 13:04

Red joker написа:Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането :( .Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност :( !Вие какво ще кажете колеги!?

Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват парите :roll: Тука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш ) :lol: Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера" :mrgreen: Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2015 13:17

boabbb написа:
Red joker написа:Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането :( .Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност :( !Вие какво ще кажете колеги!?

Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват парите :roll: Тука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш ) :lol: Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера" :mrgreen: Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото ;)

Това е така ,ама само нас ни гледат под микроскоп,не под лупа и ни точат секирата,не си ли съгласен!?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2015 13:22

Red joker написа:
boabbb написа:

Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват парите Тука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш ) Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера" :mrgreen: Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото ;)

Това е така ,ама само нас ни гледат под микроскоп,не под лупа и ни точат секирата,не си ли съгласен!?

Съгласен съм - нормален пазарен принцип ;) Ако Крумчо циганина излезе по телевизията и каже " В Славия не плащат и ще ги закрият" , поне 90% от зрителите ще сменят канала :lol: Като каже същото за ЦСКА, обаче, всеки си вика "Опааа, и кво станало ... " , независимо дали е наш, или лилав :lol: Предаването му и сайта са 80% за ЦСКА :mrgreen: То трябва да си е "Зона ЦСКА" , какъв е тоя "спорт" :?: Той в момента за Левски няма какво да пише - там работата е ясна ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2015 14:04

boabbb написа:
Red joker написа:
boabbb написа:

Аз ще ти кажа едно - покажи ми отбор в "А" група, с изключение на Лудогорец и Литекс, на който е ясно откъде му идват парите Тука говориме за доста сериозни разходи, а насреща не се знае какво ще вземеш ( да не кажа, че нищо няма да вземеш ) Литекса направиха школа и продадоха де що може - тука им остава Десподов за сега, другото отиде по направления, карат донякъде с парите и после пак Гришата трябва да спасява положението. Лудогорец са обезпечени от бат Киро, дори да няма ШЛ, ще има пари докато му е кеф на оная работа или не го спипат с "захарна афера" :mrgreen: Това е - няма хора по трибуните, няма пари и се играе предимно тото ;)

Съгласен съм - нормален пазарен принцип ;) Ако Крумчо циганина излезе по телевизията и каже " В Славия не плащат и ще ги закрият" , поне 90% от зрителите ще сменят канала :lol: Като каже същото за ЦСКА, обаче, всеки си вика "Опааа, и кво станало ... " , независимо дали е наш, или лилав :lol: Предаването му и сайта са 80% за ЦСКА :mrgreen: То трябва да си е "Зона ЦСКА" , какъв е тоя "спорт" :?: Той в момента за Левски няма какво да пише - там работата е ясна ...

...а бе ясна е,но май повече е „мътна и кървава“ и ако отбора от подУЯне бъде подложен на такива медийни,съдебни и кви ли не атаки,както ЦСКА,нали се сещаш до сега какво щеше да им се случи!?Те се правят ,че нищо не се случва,всичко им е скрито- покрито,някоя медия без да иска се „изспусне“ с истинса новина за тях и ...край,спира да се тиражира и отразява и в подУЯне всичко е на „пушка“,нали не мислиш,че пикантните новини около отборчето от „Сухата река“ не са обществено безинтересни и на спортните хора им е все тая какво се случва там!?О една страна е добре ,защото тъпири като Гонзалес,Борат и ко. са все още там и ги пекат на бавен огън,иначе ако нямаше медийно ембарго,досега да са ги помели и не се знае какво щеше да се случи :idea:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2015 17:09

Моля пишете по темата.
И това ''подУЯне'' (особено с констатацията върху него) също умолявам да избягвате.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2015 17:16

ГОНГ

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов обяви, че втората емиция акции на „червените“ ще бъде пусната през април. „Ще пуснем втората емисия през април, за да съвпадне в битката за шампионската титла с Лудогорец. Това ще бъде признание и отношение от нашите фенове. В момента сме в комисията по финансов надзор, работим с тях, за да може новия проспект да е по-успешен. Първият опит за акции доведе до това, че ние действахме в условие в непопълнен капитал. Сега капиталът е попълнен от Лира инвестмънт. Колкото и акционери да се появят ще бъде печелившо“, заяви Томов.

Той допълни още, че приоритетната цел към него и колегите му тази година е изплащане задълженията към НАП. „Миналата година се справихме с най-тежките плащания със задължения. Тази година фокусът е плащанията към НАП. Апелирам към нашите фенове за голямо участие ,за да приключим на печалба като клуб и да изчистим базовите задължения към НАП. Те са наследени, но правят страхотни лихви. Става дума за малко под 10 млн. лева, от които 3 млн. лева са лихви. С плащането по ИПО-то и с други приходи ще отидем на много сериозен резултат. Счетоводният баланс на ЦСКА е готов. Ние правим това, което в Кремиковци. Вземаме дружество, което е силно задлъжняло, миналата година сме намалили спрямо загубата от 2013 година 10 пъти, надявам се да е под милион лева. Тази година, ако всичко се развива нормално, дори без приходи от групите на Лига Европа или Шампионска лига, очаквам да излезем на печалба, както е било през 2008 година“, допълни още шефът на „червените“.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Майтапа настрана, но се молете подсъдимият да не прави това подчертаното, че чак тогава ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 фев 2015 17:21

Добре. ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2015 17:37

memnto написа:Добре. ;)

Добре я :) Ако подсъдимият избегне панделата, ще имаш уникална възможност да си купиш нови акцийки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”