Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот W84me » 16 фев 2015 15:37

suni написа:То и цирк "Балкански" ще напълни залата с 5-6 х. зяпачи, а ,,ревльото,, може да събере и повече..

Докажи го де, иначе висиш...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 фев 2015 15:40

За мен,Томов е съвършен продукт на соц. номенклатурата и идеален пример за Партиен апаратчик - т.е. не ме кефи. Ако е виновен - да влиза в затвора.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 фев 2015 15:41

W84me написа:
suni написа:То и цирк "Балкански" ще напълни залата с 5-6 х. зяпачи, а ,,ревльото,, може да събере и повече..

Докажи го де, иначе висиш...

Ти можеш ли да докажеш, че си помогнал за спасението на БК Левски? И ако си помогнал, спасението сигурно ли е?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2015 15:46

Хахах, този лъжец минава всякакви граници на наглостта :)

Той нападна и обвини в политически натиск бившия президент на България Георги Първанов и бившия премиер Сергей Станишев. „2008 година съдебната система беше ръководена от едни и същи политически лица. Те и двамата са замесени косвено в тази история – Станишев и Първанов. Без тяхното „дорбо“ никога нямаше да се стигне до тези обвинения. Без техния натиск. Станишев праща ДАНС в ЦСКА през юни 2008 година, което е незаконно. Аз отдавна съм ги обвинил тях. Когато приключи тази фаза на делото ще предам съответните доказаталства за политически натиск, който е осезаем и който е свързан с документи, защото казаното в България няма стойност“, заяви още Томов.

ГОНГ
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 фев 2015 15:54

Интересно, прокуратурата са отказа неочаквано от разни безобразни, но справедливи обвинения, но в този случай е натрапчиво стриктна и последователна, като обвинител и защитник на Държавните ни финасови интереси?! Отделна, но тясно преплетена с аферата „Кремиковци”, е кражбата на ЦСКА. Акцията срещу футболния клуб в този случай е подета от председателя на Апелативната лицензионна комисия на БФС Николай Георгиев, който без предизвестие отнема неговия лиценз, и то в момент, в който ЦСКА е шампион. В същото време обаче Николай Георгиев, бивш офицер от ДС, е и шеф на Инспектората на Министерския съвет, и близък съветник на Станишев. Хватката, използвана в случая, е следната: лицензионната комисия изисква от ЦСКА да докаже, че е работещо предприятие, сиреч, че има положителни финансови резултати. В същото време квалифицира обаче кредит в размер на 5 милиона евро, отпуснат на клуба от Прамод Митал като загуба от неговата дейност. Това става повод да бъде отнет лицензът на ЦСКА на конспиративно заседание Апелативната лицензионна комисия, проведено на 30 май 2008 г.

Аргументът на Николай Георгиев е, че ЦСКА е финансово несъстоятелен и дължи данъци. Въпреки че това изобщо не е вярно, същият отказва да ревизира своето решение. Всички опити на Александър Томов, който по това време е президент на ЦСКА, да реши този проблем – включително и чрез застъпничеството на българския президент, търпят провал.

;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 фев 2015 15:55

Цесекарите с какви очи обвиняват Левски, че президента им е агент на ДС, като техния активен член на БКП и активист на БСП? Не ме опровергавайте, помня го!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2015 15:58

damyanov1963 написа:Цесекарите с какви очи обвиняват Левски, че президента им е агент на ДС, като техния активен член на БКП и активист на БСП? Не ме опровергавайте, помня го!

Ние не ви обвиняваме, то това си е факт ;) Типична милиционерска диверсия ... :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 фев 2015 16:10

TristaNNN написа:Хахах, този лъжец минава всякакви граници на наглостта :)

Той нападна и обвини в политически натиск бившия президент на България Георги Първанов и бившия премиер Сергей Станишев. „2008 година съдебната система беше ръководена от едни и същи политически лица. Те и двамата са замесени косвено в тази история – Станишев и Първанов. Без тяхното „дорбо“ никога нямаше да се стигне до тези обвинения. Без техния натиск. Станишев праща ДАНС в ЦСКА през юни 2008 година, което е незаконно. Аз отдавна съм ги обвинил тях. Когато приключи тази фаза на делото ще предам съответните доказаталства за политически натиск, който е осезаем и който е свързан с документи, защото казаното в България няма стойност“, заяви още Томов.

ГОНГ

А кой даде орден на ВКР-то Батков? Как се защитавате комунистите един друг... сринаха се Станишев и Първанов и Батков отиде у девета глуха... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 16 фев 2015 16:15

black sea написа:
biso62 написа:Колеги,хайде да се спрем за малко! Само тези,дето искат ЦСКА да го няма нападат Томов. Не,че е цвете де. Но не разбирате ли,че в момента общественото мнение се отклонява в друга посока. За да не се пита за новия дълг,за въоръжаването,за базите...абе за куп други,много по-важни и определящи бъдещето ни неща. ЦСКА ще го има и след Томов,Левски ще е силен и след Батков. Но защо,например,никой не търси сметка на Домусчиев за ненаправените милиони(по договор за продажбата) инвестиции в БМФ? Защо си направи паралелна фирма в която прехвърли читавото,а останалото продаде ,наряза и унищожи? И само това ли е? Куп престъпници се измъкнаха на свобода,а някои даже ни и управляват. Но никой не вие заради подобно нещо.Нали ви е ясно,че ако Томов не бе начело на ЦСКА това дело изобщо нямаше да има тази социална значимост и отзвук. Най-много някои сини привърженици да се помайтапят с нас. Но сега е едва ли не от фундаментално значение за устоите на държавата. Нека не се връщаме на мутренското минало( и аферите) на ГГ,на ерата Чорни и т.н. Пък и сега се задава люта битка за възможността за спечелване на милиони евро от участието в Европа. И за да е сигурно всичко, се удря с всякакви средства по единствения отбор,способен да обърка сметките.И това в контекста на изцепките на Венци Дебелия. Сини,жълти..разберете-ако не се поддържаме ще ни отстрелват един по един. Като отбори. За да покажат кой командва парада.Вчера в мача с Берое се видя,че Лудите не са мръднали в игрово отношение.И че ако Марселинчо е хванат-отборът зацикля. И ако не бе грешката на Макенджиев-че те май нямаха чисто голово положение,а и голът стана след тъп опит за центриране,а тя взе,че отиде във вратата на неподозиращия и заслепен от слънцето Мак. Нека БГ футболът да не бъде частна собственост. Защото методите на Домусчиев,както и финансовият ресурс с който разполага, предполага подобно нещо. И шампионът ще е ясен в началото на сезона.Дебелия ще се изцепва,че за него Лудогорец трябва во веки веков(амин) да ни представя в Европа.А останалите помияри ще се борят я за второто място,я за Купата,ако Лудите не рекат,че искат требъл. Мислете,преди да нападате.Държавата отива по-дяволите.Но точно Томов(заради няколко млн.лева,и то не влезли в джоба му) е причината за това.Че си има заслуги за подобно нещо-да.Но той е сипмтом, а не основа.

То по твоята логика, защо да говорим САМО за Домусчиев, а незначителния Апашев да го оставим на мира, човечеца...нещо много така пристрастно от твоя страна...

Не казвам да се мълчи за Томов,но защо само по него плюете?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 фев 2015 16:16

Интересна тема пусната от любител на отбор чийто спонсор е държавна фирма на която и беше наредено лично от министър-председателя да налива пари в Берое,значи това е законно,с държавни пари да се издържа даден клуб,а Лупи е престъпник защото прехвърля едни пари от частна фирма на Митал към ЦСКА или от ЦСКА,собственост на Митал към Кремиковци където собственик е пак индиеца.Нима Батков и Домусчиев не прехвърлят от собствените си фирми пари към Левски и Лудогорец и обратно.Думата ми е че другите собственици на клубове не са по-малки нарушители на закона от Томов,но тях никой не ги разследва,а Лупи ще си пати първо защото беше първият който разцепи БКП и направи Евролевица,комунистите това няма да го забравят и ще го гонят до дупка,Томов беше и първият който изкара заплатите във футбола на светло и за това пък го ненавиждат собствениците на клубовете,или забравихте Батков как изсъска по една телевизия че Томов е нарушил равновесието в българския футбол.Че Томов не е цвете за мирисане ми е ясно,че на думите му не винаги може да се вярва също,но при всичките му недостатъци го предпочитам,защото по негово време ЦСКА винаги се е борил за първо място и неговата намеса беше решителна за да не фалира отбора,за ужас на някои от коментиращите във форума.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”