Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот damyanov1963 » 16 фев 2015 15:24

suni написа:
damyanov1963 написа:Ж. Илиев и Дучето казаха, че ако трябва ще се съюзят и с дявола, само и само за доброто на ЦСКА. Ние пък защо да не се съюзим с Домусчиев?

Това ,,ми-ми,, с Домуса няма да ви донесе добро, на него му трябват фенове и школа,.. в Подуяне има по-малко и от двете. ;)

То от ващо мими с БКП стигнахте до това п-ние.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 фев 2015 15:28

damyanov1963 написа:
suni написа:
damyanov1963 написа:Ж. Илиев и Дучето казаха, че ако трябва ще се съюзят и с дявола, само и само за доброто на ЦСКА. Ние пък защо да не се съюзим с Домусчиев?

Това ,,ми-ми,, с Домуса няма да ви донесе добро, на него му трябват фенове и школа,.. в Подуяне има по-малко и от двете. ;)

Ние сме си добре /,,..кой сега е номер едно..,,/, ама вие къде сте /..в пета глуха../ ?!. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 фев 2015 15:28

TristaNNN написа:Но моля те да не разводняваме темата и да не правим ореол на Сашето като казваме, че има и по-лоши от него. Няма да ти мине номера, съд за престъпника! 8-)

Престъпник е този, чиято вина е доказана и Е ОСЪДЕН! Иначе казано, всеки е невинен до доказване на противното!
Ако съдът го признае за виновен и го осъди, ами да си бере гайлето! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2015 15:29

russia написа:
TristaNNN написа:Но моля те да не разводняваме темата и да не правим ореол на Сашето като казваме, че има и по-лоши от него. Няма да ти мине номера, съд за престъпника! 8-)

Престъпник е този, чиято вина е доказана и Е ОСЪДЕН! Иначе казано, всеки е невинен до доказване на противното!
Ако съдът го признае за виновен и го осъди, ами да си бере гайлето! ;)

Ами Томов е осъден на 1ва инстанция.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2015 15:29

"....„Делото ще завърши със стратегически успех за нас. Обвинението е антиконституционно..." :lol: :lol: :lol: Сладур е чича ви Сашо.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 фев 2015 15:30

suni написа:
damyanov1963 написа:
suni написа:

Ние сме си добре /,,..кой сега е номер едно..,,/, ама вие къде сте /..в пета глуха../ ?!. :?

Ние сме отбора на Народа и това го доказва нашата Велика публика - когато трябва.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 фев 2015 15:32

TristaNNN написа:"....„Делото ще завърши със стратегически успех за нас. Обвинението е антиконституционно..." :lol: :lol: :lol: Сладур е чича ви Сашо.

Ясно, делото ще завърши с осъдителна присъда. Прокуратурата ще бъде осъдена да плати многомилионно обещетение на Лупи.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 16 фев 2015 15:34

TristaNNN написа:"....„Делото ще завърши със стратегически успех за нас. Обвинението е антиконституционно..." :lol: :lol: :lol: Сладур е чича ви Сашо.

Аз и неочаквам да бъде осъден... Също както останалите големи престъпници в нашата мафиотска държавица. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 фев 2015 15:35

damyanov1963 написа:Ние сме отбора на Народа и това го доказва нашата Велика публика - когато трябва.

На народа - дръжки. Аз съм от народа, но няма как да сте моя отбор? Отбора от Подуене сте, създаден за посмешище в Европа, Азия, а скоро и на други континенти...!
Между другото, нали и баш пастирът Тодор се канеше да съди наляво и надясно след казанската афера! Е, кого осъди? Арести щеше да има, кого арестуваха. Същите сте като водача си - едни бръщолевници и празнодумци с кухи лейки. :lol:
Последна промяна от russia на 16 фев 2015 15:36, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 фев 2015 15:36

damyanov1963 написа:
suni написа:
damyanov1963 написа:
suni написа:

Ние сме отбора на Народа и това го доказва нашата Велика публика - когато трябва.

То и цирк "Балкански" ще напълни залата с 5-6 х. зяпачи, а ,,ревльото,, може да събере и повече..
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “ЦСКА”