Емблематичните соц лакомства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Емблематичните соц лакомства

Мнениеот язе » 16 фев 2015 00:21

гражданин от село написа:
язе написа:Имаше и едни прахчета "Ехо". Сипваш го в газирана вода и си прайш лимонада... Всъщност май газировката си идваше от прахчето и се правеше с обикновена вода. :?

Ехото направо от пликчето си сипвахме по малко в устата и самото то си беше газирано.

Верно бе. А кат си сипеш в носа и почваш да кихаш до припадък. :lol: :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 фев 2015 00:23

Станко,едно малко въпросче:
По-времето на соца,кое доминираше при теб - Марките цигари,които си пушил или мацките които си чукал?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 фев 2015 00:24

Не си спомням да е било така, че да можеш да си купиш това, което искаш, тогава, когато искаш.
Но това, което не може да се отрече, че можех да си купувам всичко, което излизаше. Друг е въпросът дали е излизало това, което съм искал да прочета.
Колкото до това, как е било и как е днес - спомнете си например едновремешните плод-зеленчук, начините, по които можеше да си купиш например що-годе свестни червени чушки от такъв магазин, съботите и неделите по конфутата, защото всичко беше вкусно и достъпно, нали? Да не говорим, че още са живи тези, които помнят как дядовците им плачеха след поведения към ТКЗС-татат добитък и как умираха от мъка по нивите и кравите си ... а защо не си спомните студентските столове - например Мензата, или за какво ви стигаше студентската стипендия ...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 00:36

Странджата написа:Не си спомням да е било така, че да можеш да си купиш това, което искаш, тогава, когато искаш.
Но това, което не може да се отрече, че можех да си купувам всичко, което излизаше. Друг е въпросът дали е излизало това, което съм искал да прочета.
Колкото до това, как е било и как е днес - спомнете си например едновремешните плод-зеленчук, начините, по които можеше да си купиш например що-годе свестни червени чушки от такъв магазин, съботите и неделите по конфутата, защото всичко беше вкусно и достъпно, нали? Да не говорим, че още са живи тези, които помнят как дядовците им плачеха след поведения към ТКЗС-татат добитък и как умираха от мъка по нивите и кравите си ... а защо не си спомните студентските столове - например Мензата, или за какво ви стигаше студентската стипендия ...

Кой нормален човек си купуваше плодове и зеленчуци от магазин, при положение че имаше зеленчукови пазари със сергии препълнени с евтина и качествена българска продукция 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 00:38

smoothc написа:Станко,едно малко въпросче:
По-времето на соца,кое доминираше при теб - Марките цигари,които си пушил или мацките които си чукал?

Мацките! Аз започнах да пуша след падането на соца :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 фев 2015 00:54

Голям шок ще да е било :)
А какво стана с мацките?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2015 00:58

smoothc написа:Голям шок ще да е било :)
А какво стана с мацките?

Е, това че е паднал соца по какъв начин би трябвало да се отрази на мен и моите отношения с мацките :lol: Каква е връзката :lol: Ти как мислиш, какво може да е станало с мацките 8-) Вече са лелички :lol: Поне тези от соц периода :)
Последна промяна от CTAHKO на 16 фев 2015 00:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2015 00:58

Разликата между социализъм и капитализъм: :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: CTAHKO

Мнениеот Странджата » 16 фев 2015 01:05

Да си си купувал домати например в Смолян. Та затова се ходеше с кола до Асеновград да си напазаруваш. А колкото до пазарите - я ми кажи кой можеше да продава на пазара тогава.
И за какви пазари ми говориш във времето на личното ползване!Че то и на пазара на Римската стена повече се ходеше за кебапчетата на ъгъла, отколкото за зеленчуците там. Хайде посмали малко.
Истината е, че хората копаеха събота и неделя, за да си напълнят мазетата с буркани за зимата. Другото го разправяй не тези, които тогава не са били родени. Колкото до квалификациите - нормален или не - това остави за други - ти нямаш нито критерии за нормалност, нито понятие.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2015 01:09

CTAHKO написа:
smoothc написа:Голям шок ще да е било :)
А какво стана с мацките?

Е, това че е паднал соца по какъв начин би трябвало да се отрази на мен и моите отношения с мацките :lol: Каква е връзката :lol: Ти как мислиш, какво може да е станало с мацките 8-) Вече са лелички :lol: Поне тези от соц периода :)

Разкажи му бе.Момчето очаква еротична проза,а ти така набързо го отпрати.Нали знаеш,има и такива екземпляри. :)

Върни се в “Свободна зона”