Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Soulen » 15 фев 2015 12:14

Абе Европа е права да се страхува от нарастването на национализма. Даже трябва целия свят да се страхува. Последния път знаем какво стана, милиони жертви и срината Европа. Айде да не става така и тоя път :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2015 12:22

fcb_bg написа:Тоест всичките приказки за европейски ценности са един цинизъм?

Не бяха, ама сега вече - СА.

Това е положението... Изборът на ЕС и НАТО, никога не е бил избор на "правотата", както и във вътрешно политически план, и тогава ни се наложи да "изберем" по-малкото зло.

"Украинците" ще трябва сами да пре-боледуват събитията.
Дали Поро и кликата около него са читави, ще стане ясно от действията на народа, при избори, а може и при други обстоятелства.
Ако няма протести, или ако ги преизберат, значи хората си харесват съдбата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 фев 2015 12:26

Soulen написа:Абе Европа е права да се страхува от нарастването на национализма. Даже трябва целия свят да се страхува. Последния път знаем какво стана, милиони жертви и срината Европа. Айде да не става така и тоя път :)

Ами, не се страхува явно. Движения като ПЕГИДА са заклеймявани и неодобрявани, обаче за националисти в украинския парламент нема гък. Паравоенните формирования са нещо напълно редно, както и частните армии.
Кой за какво се бори, кого убива в Украйна... заеви. За т'ва ние, европейците требва да си затваряме очите. Защото общата позиция е такава. Откакто терористи станаха президенти и премиери в Косово, а Европа без 2-3 държави ги призна за легитимни, всичко отиде в киреча.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 фев 2015 12:37

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Тоест всичките приказки за европейски ценности са един цинизъм?

Не бяха, ама сега вече - СА.

Това е положението... Изборът на ЕС и НАТО, никога не е бил избор на "правотата", както и във вътрешно политически план, и тогава ни се наложи да "изберем" по-малкото зло.

"Украинците" ще трябва сами да пре-боледуват събитията.
Дали Поро и кликата около него са читави, ще стане ясно от действията на народа, при избори, а може и при други обстоятелства.
Ако няма протести, или ако ги преизберат, значи хората си харесват съдбата.

Ааааа, трепеш ме, честно! Я ся кажи с такива частни армии к'ви са честни изборите. Ми как честно си беше избран Яйценюк от Нюланд, а? А в дедо Коледа верваш ли? Яйц се опита да забегне през есента, ама не го пуснаха.
Да цитирам ли главния прокурор като казва, че не може да се справи с престъпността само в Киев, какво остава за малките райони на страната. Защото почти всеки престъпник вика, че е от http://www.samooboronaua.org/, тоест е герой. И веднага се намират негови авер да го защитят.
За много говна Европа си трае и от това нищо хубаво няма да излезе.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2015 13:20

fcb_bg написа:Ааааа, трепеш ме, честно! Я ся кажи с такива частни армии к'ви са честни изборите. Ми как честно си беше избран Яйценюк от Нюланд, а? А в дедо Коледа верваш ли? Яйц се опита да забегне през есента, ама не го пуснаха.

Никакви частни армии не могат да спрат народ, който реши да промени нещата.

Сега само си пишем празни приказки, а нещата ще се станат ясни след поне 1-2 години на мир в Украйна.
Щото при тая ненормална обстановка на Изток, ще бъдат избрани националисти, безприкословно.
В Украйна обстановката е чудничка, за да вирее краен национализъм.

Не виждам към момента какво може да направи ЕС ?
Да заклейми това ?
Е, и ? ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 фев 2015 13:28

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Ааааа, трепеш ме, честно! Я ся кажи с такива частни армии к'ви са честни изборите. Ми как честно си беше избран Яйценюк от Нюланд, а? А в дедо Коледа верваш ли? Яйц се опита да забегне през есента, ама не го пуснаха.

Сега само си пишем празни приказки, а нещата ще се станат ясни след поне 1-2 години на мир в Украйна.
Щото при тая ненормална обстановка на Изток, ще бъдат избрани националисти, безприкословно.

Да заклейми това ?
Е, и ? ;)

Ами като си отваря устата за А, ЕС да казва и В и цялата азбука. А не Путин да е виновен за всичко и айде готови сме. К'во, ще си крием главата в пясъка за помията ли? Аууууу, к'ви сме демократи и к'ви ценности имаме. Това ли са ни ценностите които отстояваме? Ми следвашия път пак ли ще мижим?
Ебаси гаврата - разстрела на 100 човека преди година и малко, убийството в Одеса... къде е настояването за наказанието на виновните там? Ех, жалко че няма как да обвиним Путлер и за т'ва.
Осъзнаваш, че такива въпроси в ЕП и ЕК не се повдигат и обсъждат, нали? Колко мило....

Украински новоизбрани депутати предоставят на щатски сенатор снимки с навлязла руска техника. И те са пуснати във "Вашингтон поуст". И после се разбира, че са фейк, а снимките са от руски танкови колони в Грузия. И к'во? Ми нищо - санкции за Путлер и подкрепа за Украйна. Точно на основата на такива "факти".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 фев 2015 13:40

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Да заклейми това ?
Е, и ? ;)

Ами като си отваря устата за А, ЕС да казва и В и цялата азбука. А не Путин да е виновен за всичко и айде готови сме. К'во, ще си крием главата в пясъка за помията ли? Аууууу, к'ви сме демократи и к'ви ценности имаме. Това ли са ни ценностите които отстояваме? Ми следвашия път пак ли ще мижим?
Ебаси гаврата - разстрела на 100 човека преди година и малко, убийството в Одеса... къде е настояването за наказанието на виновните там? Ех, жалко че няма как да обвиним Путлер и за т'ва.
Осъзнаваш, че такива въпроси в ЕП и ЕК не се повдигат и обсъждат, нали? Колко мило....

Украински новоизбрани депутати предоставят на щатски сенатор снимки с навлязла руска техника. И те са пуснати във "Вашингтон поуст". И после се разбира, че са фейк, а снимките са от руски танкови колони в Грузия. И к'во? Ми нищо - санкции за Путлер и подкрепа за Украйна. Точно на основата на такива "факти".

Те настояваха и за наказание на виновните за Боинг-а, за този терористичен акт. Ама до един момент...
Ако някой още мисли, че Запада прилага криво-ляво обективни критерии в този случай.. жал ми е за него.

Вместо да си ги мерят да разделят тая държава.. или да хванат ръководителите на двете страни за гушите и да им кажат: федерализирайте се и стига тормозихте цивилните.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2015 13:44

Soulen написа:Абе Европа е права да се страхува от нарастването на национализма. Даже трябва целия свят да се страхува. Последния път знаем какво стана, милиони жертви и срината Европа. Айде да не става така и тоя път :)

Точно.
По-точно националсоциализъм. И коя съседна на Европа държава има бутафорна демократична система, могъщ военно-промишлен комплекс?

Потребителски аватар
Корнет Оболенский

Мнениеот Корнет Оболенский » 15 фев 2015 13:56

NOMER14 написа:

Точно.
По-точно националсоциализъм. И коя съседна на Европа държава има бутафорна демократична система, могъщ военно-промишлен комплекс?

Държавата с бутафорна демократична система, граничеща с Русия, което значи и с Европа (въпреки разстоянието до Урал), е време да бъде обуздана, преди да е запалила целя свят. Най-лесно това може да стане чрез нормализиране на отношението към нейната валута. Спира търговията с енергоносители чрез долара, спира печатницата за пари, нещата си идват на мястото и всички си отдъхват.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2015 14:03

Корнет Оболенский написа:Държавата с бутафорна демократична система, граничеща с Русия, което значи и с Европа (въпреки разстоянието до Урал), е време да бъде обуздана, преди да е запалила целя свят. Най-лесно това може да стане чрез нормализиране на отношението към нейната валута. Спира търговията с енергоносители чрез долара, спира печатницата за пари, нещата си идват на мястото и всички си отдъхват.

Само дето, нищо в природата не се губи, и нишата оставена от Щатите, ще бъде бързо-бързо заета.
И по пътя на логиката, в ролята на световен "полицай" ще влязат Русия или Китай... А може и 2-те, в комбина.
Чудно ще се получи ... :|
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”