slash1912 написа:Кога е жребия?
16 февруари.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:Кога е жребия?
soccerav написа:slash1912 написа:Кога е жребия?
16 февруари.
Alonso_Massa написа:Много съм доволен от резултата днес, но съм по-доволен от начина на водене на Роджърс. За мен той днес бе безгрешен! Ако през изминалите седмици се говореше за израстване на отбора, то днес основната тема би трябвало да е израстването на Роджърс! Преди 6 месеца този мач щеше да свърши с победа на Палас или Х с много късмет. Днес обаче Роджърс видя, че Маркович играе слабо и че Стъридж е изолиран и реагира още на полувремето. Преди 6 месеца това нямаше да се случи. Още с влизането си Балотели насочи част от вниманието на защитниците към него. Последните 20 минути така контролирахме мача и така умело бавехме играта на ръба, че чак това ме накефи повече отколкото 2-та гола. Отдавна не бях наблюдавал нещо подобно от любимия отбор. Преди 6 месеца само ако бяхме направили опит за такова нещо щяха да ни вкарат. Роджърс израства и това може само да ни радва! Колкото до играчите бих отличил отново основните заподозряни Джан и Стъридж. Направи ми добро впечатление Алън. Миньоле продължава със стабилните изяви. Морено е солиден, но според мен му трябва още малко. Коутиньо беше на ниво, но му трябва почивка задължително. Сако започна да има чести проблеми, което ме притеснява. Марио пак се включи добре. Хендерсън и Шкъртел бяха отново стабилни. Ловрен почти не се видя в действие. Ламбърт също. Маркович не впечатли. Лалана противоречив, но бих казал че се справи добре днес. Сега се надявам на победа с разлика срещу Бешикташ за да могат да си починат титулярите в реванша. По-важен обаче е мача със Саутхямтън след 8 дни.
slash1912 написа:Благодаря!Чакаме лек съперник и да сме домакини
soccerav написа:Alonso_Massa написа:Много съм доволен от резултата днес, но съм по-доволен от начина на водене на Роджърс. За мен той днес бе безгрешен! Ако през изминалите седмици се говореше за израстване на отбора, то днес основната тема би трябвало да е израстването на Роджърс! Преди 6 месеца този мач щеше да свърши с победа на Палас или Х с много късмет. Днес обаче Роджърс видя, че Маркович играе слабо и че Стъридж е изолиран и реагира още на полувремето. Преди 6 месеца това нямаше да се случи. Още с влизането си Балотели насочи част от вниманието на защитниците към него. Последните 20 минути така контролирахме мача и така умело бавехме играта на ръба, че чак това ме накефи повече отколкото 2-та гола. Отдавна не бях наблюдавал нещо подобно от любимия отбор. Преди 6 месеца само ако бяхме направили опит за такова нещо щяха да ни вкарат. Роджърс израства и това може само да ни радва! Колкото до играчите бих отличил отново основните заподозряни Джан и Стъридж. Направи ми добро впечатление Алън. Миньоле продължава със стабилните изяви. Морено е солиден, но според мен му трябва още малко. Коутиньо беше на ниво, но му трябва почивка задължително. Сако започна да има чести проблеми, което ме притеснява. Марио пак се включи добре. Хендерсън и Шкъртел бяха отново стабилни. Ловрен почти не се видя в действие. Ламбърт също. Маркович не впечатли. Лалана противоречив, но бих казал че се справи добре днес. Сега се надявам на победа с разлика срещу Бешикташ за да могат да си починат титулярите в реванша. По-важен обаче е мача със Саутхямтън след 8 дни.
Мисля, че мача с Бешикташ е по-важен, защото спечелен финал в този турнир ни дава място ШЛ и на този етап това е по-лесния вариант според мен. Саутхямптън ще са ни най-сериозното предизвикателство от доста време насам, много радват с играта си и ще ни затруднят максимално,с оглед на това, че Капитана го няма и Стъридж все още не е в най-добрата си форма ще срещнем доста трудности срещу грамотен отбор като тях.
HoUs4oOL написа:slash1912 написа:Благодаря!Чакаме лек съперник и да сме домакини
Юнайтед на Анфийлд искам аз.
Alonso_Massa написа:soccerav написа:Alonso_Massa написа:Много съм доволен от резултата днес, но съм по-доволен от начина на водене на Роджърс. За мен той днес бе безгрешен! Ако през изминалите седмици се говореше за израстване на отбора, то днес основната тема би трябвало да е израстването на Роджърс! Преди 6 месеца този мач щеше да свърши с победа на Палас или Х с много късмет. Днес обаче Роджърс видя, че Маркович играе слабо и че Стъридж е изолиран и реагира още на полувремето. Преди 6 месеца това нямаше да се случи. Още с влизането си Балотели насочи част от вниманието на защитниците към него. Последните 20 минути така контролирахме мача и така умело бавехме играта на ръба, че чак това ме накефи повече отколкото 2-та гола. Отдавна не бях наблюдавал нещо подобно от любимия отбор. Преди 6 месеца само ако бяхме направили опит за такова нещо щяха да ни вкарат. Роджърс израства и това може само да ни радва! Колкото до играчите бих отличил отново основните заподозряни Джан и Стъридж. Направи ми добро впечатление Алън. Миньоле продължава със стабилните изяви. Морено е солиден, но според мен му трябва още малко. Коутиньо беше на ниво, но му трябва почивка задължително. Сако започна да има чести проблеми, което ме притеснява. Марио пак се включи добре. Хендерсън и Шкъртел бяха отново стабилни. Ловрен почти не се видя в действие. Ламбърт също. Маркович не впечатли. Лалана противоречив, но бих казал че се справи добре днес. Сега се надявам на победа с разлика срещу Бешикташ за да могат да си починат титулярите в реванша. По-важен обаче е мача със Саутхямтън след 8 дни.
Мисля, че мача с Бешикташ е по-важен, защото спечелен финал в този турнир ни дава място ШЛ и на този етап това е по-лесния вариант според мен. Саутхямптън ще са ни най-сериозното предизвикателство от доста време насам, много радват с играта си и ще ни затруднят максимално,с оглед на това, че Капитана го няма и Стъридж все още не е в най-добрата си форма ще срещнем доста трудности срещу грамотен отбор като тях.
Аз пък мисля, че Тотнъм в момента са с една идея по-добър отбор от Саутхямтън, а ние победихме Тотнъм. Да мач с мач не си прилича, но ако си играем нашата игра ще си вземем мача без проблеми. Все пак сме само на 4 точки от 4-тото място, а играем доста добре последните вече 2 месеца и половина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта