Кашчей написа:Ей, лапета, ресайзвайте си картините във форума, че ще ви гони тасманийски дявол!
Тогава няма да ги резайзвам, за да ме гони тасманийски дявол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Ей, лапета, ресайзвайте си картините във форума, че ще ви гони тасманийски дявол!
Кашчей написа:
Шардонето е бяло вино, а ти си еретик, щом на Зарезан пиеш бяло вино с луканка. Затова Господ те е наказал с настинка, вервай ми
Захарченко написа:Гледам, радиа и телевизии, интернет медии-на всякакво ниво ни се натриса идиотската валентинка и това си е...чужд обичай и празник, нямащ нищо общо с българските
традиции. Жалка картинка.
Захарченко написа:Кашчей написа:
Шардонето е бяло вино, а ти си еретик, щом на Зарезан пиеш бяло вино с луканка. Затова Господ те е наказал с настинка, вервай ми
Днес не е Зарезан, а е Задушница. Зарезан беше на 1 февруари. И чаша червено пих, за адет, ама не ми е вкусно баш днеска...
Кашчей написа:Захарченко написа:Гледам, радиа и телевизии, интернет медии-на всякакво ниво ни се натриса идиотската валентинка и това си е...чужд обичай и празник, нямащ нищо общо с българските
Да го духа идиотът Валентин! Тоя няма нищо общо с нашият източно-православен календар, но нали сме дупедавци, ще заменим свинското по Коледа с пуйка..деба и заподофилите, деба
becks32milan написа:Кашчей написа:Захарченко написа:Гледам, радиа и телевизии, интернет медии-на всякакво ниво ни се натриса идиотската валентинка и това си е...чужд обичай и празник, нямащ нищо общо с българските
Да го духа идиотът Валентин! Тоя няма нищо общо с нашият източно-православен календар, но нали сме дупедавци, ще заменим свинското по Коледа с пуйка..деба и заподофилите, деба
Не ти е лесно
Захарченко написа:Е, Валентин си е католически канонизиран светец, той не е виновен. А днес е Трифон в Руската и Сръбската ПЦ...
Единственият празник, който си се чества тук по стар стил. По Беловско днес са едни хора, едно поливане, не е работа. Не съм чул някой да зарязва там на 1-ви...
becks32milan написа:Единственото, което разбирам, явно, е че някои от децата на демокрацията на 15 години знаят неща, които ти не си научил цял живот и това те ядосва. Източен, католик ако ти се пие си пий, ако ти се излиза с момиче си излизай
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта